Erkek mi acabaŞimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Bugün ne kadar çok cinsiyet tahmini var ya çok hoşuma gidiyormaşallah bebişlerimize. Canım benim seninki de kız gibi geldi bana Bugün ben de baya baya cinsiyet tahmini yapıyorum
Arkada görünen ayağı ise kız sanirim bende ilk erkeğe benzettim amaErkek mi acaba
Şimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
o görünen ayâgi mi şeyimi anlamadım:)Az önce şu nub teorisini okudum da yeniden baktım erkek gibi geldi şimdi deRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
12 haftam yarın bıtıyorKaç haftalıkken kesin belli oldu cinsiyet?
Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni... İlk gebeliğim de lekelenmelerle geçti, şimdiki de öyle geçiyorİlkinde kanama alanları hem geniş hem de neredeyse kesenin her yerinde olmuştu. Hep düşük riski var dediler erken doğumla sonuçlanır dediler ama maşallah oğluşum 41+2'de sezaryenle doğdu Şöyle düşün bak sen bu durumu düşünüp üzüldükçe bebişin de hissediyor ve geriliyordur. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz hepsi geçer ve sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize Ben yolunu böyle bulmuştum: hep güzel bi fikre odaklanıp hayal kuruyodum. Şimdi de kitaplara verdim kendimi. bol bol güzel müzik dinleyip kitap okuyorum. İlk hamileliğimde hep yattım ona rağmen ara ara oldu lekelenmelerim. Ama şimdi günlük hayatıma devam ediyorum, sadece ayakta kalmamaya özen gösteriyorum, bol bol (günde en az 2.5 lt) su tüketiyorum. Hepimizin minikleri Rabbime emanet, o korusun kollasın ve bizlere bağışlasın inşallah canım bak gör geçecek bu günler ve inşallah seneye bu zamanlar oğlun/kızınla oynarken aklına bile gelmeyecek Sevgiler
Kanama bi gün sürmüştü sonrasinda kahverengi lekeler..bir haftalık rapor Sürecinde annem Babsm bizdeydi dün gece Onlar da gittiler.Ağlama nöbetlerim vardı dün bigün biraz rahatladım sanki çok şükür.Bugünler de geçer inşallah ve yüzümüz artık güler.Bebeğimin sağlığına dua edip duruyorum ben de kitaplar alıcam eve gidelim kısmet olursa bulmCa filan çöze çöze tv izleye izleye geçicek zaman yeter ki mimiklerimizin sağlığı yerinde her şeyleri tastamam olsun
Zaten ınanırmısın butun gun put gıbı ayaklar havada yatıyorum .artık dayanamayacak gıbı oldugumda wc ye gıdıyorum.Bak bugün ne öğrendim Bulunduğum hastanede bir Görevli tanıdığım da kızında 4.aya kadar bunları yaşamış doktoru ona wc ye sık gitme rahim emsin kanı Demiş biz de çok gitmeyelim
Yarın 12. hafta bıtıyorBakalım Hayırlısı. Kaç haftalıksın ki o kadar net göründü
Benm kız hep soldaydı. Bu sağda bakalım ne olcak:)İlk aylardaki ultrason görüntülerinde sağa yakın duruyosa kız bebek gibi yorumlar okumuştum, bana da kız gibi geldiHayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk
Bence erkek:))Şimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Bende aldım incecik gerçekten de başka markadan bakacağımlcw tayt almayın ben aldım ancak evde giyilir çünkü çok ince iç gösteriyor bacakları da gösteriyor düşünün. ben penti den bi tayt aldım resmen onunla yaşıyorum. akşam yıka sabah giy modundayım.
Ay ıyıkı almamısım ozamanBende aldım incecik gerçekten de başka markadan bakacağım
Hm de iyi diyorlar
Haydi bakalim hayırlısı kız erkek farketmez tabiki ama merak işteBence erkek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?