Ayy çok şükür canım sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah :) utanmış kapatmış bacaklarını annesi :) sen ne hissediyorsun peki :)Kizlar doktordan geldim.
Ikili test sonucum iyi cikti
Cinsiyet netlesir belki demistim ama iyice kafam karisti.Kiz mi hala dedim, kiz mi demistim dedi.Bu hafta sanki erkege daha yakin gibi ama net degil dedi.Bacaklari da capraz yapti sonra bizimki, hic acmadi
2 hafta sonra ogreniriz ins dedik.
gözün aydın canım darısı başımızaKizlar doktordan geldim.
Ikili test sonucum iyi cikti
Cinsiyet netlesir belki demistim ama iyice kafam karisti.Kiz mi hala dedim, kiz mi demistim dedi.Bu hafta sanki erkege daha yakin gibi ama net degil dedi.Bacaklari da capraz yapti sonra bizimki, hic acmadi
2 hafta sonra ogreniriz ins dedik.
Hadi ya bir kızım var gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun)
Ediz ismi çok güzel bence.
Bi ara Pera Lina diye düşünmüştüm ben de ama eşim istemedi. Ben seviyorum Lina ismini veya Mina yada Mine :)
plojovic 6-7 haftalik ultrason resmi yoktu malesef canım. Elimde tek bu var:)
Benim dusugum olmasaydi haziran annesi olacaktim.
Orada baslamistim ilk haftalar.
Kısmet ekim annesi olmayaymış.
Hersey bazen cok tuhaf.
Vardır bunda da bir hikmet diyorum.
bende tahmin istiyorum kızlar
Bizim ceviz hakkında da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz
Kızlar bana da tahmin
10haftalık resmi
Kızlar özel bir hastanede yatıyorum şu an bir aylık heyet verilecek çok şükür.bazı tahliller istendi iğne yapıldı serum takıldı ilaca zaten devam.İkili test istemiyordum onu da Yaptılar bakalım Hayırlısı
Kızlar benim kontrolüm cuma gunu ama bugün polikliniğe de gittim. Kendi doktoruma da cuma gidicem. 10+6 hafta yine 4 gün geride ölçtü büyümüş karnibaharim usg de elini salladı kuzum bana çok şükür
Ama fotoğrafı kötü çekti doktor hic belli değil ya ekranda daha belliydiplojovic
Bizede yorum varmı teyzeleri ben hiç bişey anlamadım duruştan vs
Merhabalar bende aranıza katıldım
Teyzeler bize de yorum yapar mısınız en son 17.03 te gitmiştim 10hafta3günlük daha burda :)
Eki Görüntüle 2129382
Kızlar ne güzel hep cinsiyet tahminleri başladı maşallah bizlere allah güzel günleri görebilmeyi nasip etsin
plojovic csnım bi yorumlarmısın
Canımsın yaOlsun canim sadece tahmin iste :) gonlune gore olur insallah ❤ Allah bilir.
Tesekkur ederiim :) kızımın adı da Sezen❤
Ona da yapmismiydik diye hatirlayamadim ondan sordum canim :) Allah gonlunuze gore versin❤
Bende tekrar Mayıs annesi olacaktım :)
Dış gebelik geçirdim.Nasip.Gercekten tuhaf.
Iyice kafam karisti :) erkek sanki bence
Sanki erkek :)
Bendenn kizz❤
Insallah gonlune gore dinlenirsiinn❤
Kafa karistirir ama evet kafasi sagda ayaklar solda :) cikinti cok belli degil bu haftalarda canim
Artik tahmin edemiyorum ama kızmış gb bebisin❤
Kız diyorum❤
Acaba kız mı :)
Insallah❤
Sen nasilsinnn?Nasil gidiyor miniklerle❤
Kızdan yana kullaniyorum tahmin hakkimi :)
Canımsın ya
Okadar kişiye üşenmeden bakıp yorum yapmışsın
Bana da ayak çıkıntısı gibi geldi o arada eli ile bacağını oynatıyordu cuma gunu kendi doktoruma gideceğim onun cihazı daha iyi net belli olur sanirim
İkili test için bir risk var mı neden yapmak istemediniz. Bilmediğimden soruyorum. Pazartesi Dr randevum var 11 haftalık olacak. Bu konuda kafam karıştı. Yaptırmamak mi gerekiyor?Bugun bizimde kontrolumuz vardi :)
Bu haftalarda yaniltici olabiliyor ama daha cok erkege benziyor bebis dedi doktorumuz :)
Haftaya gel yine bakalim istersen dedi.
Ikili icin yaptirmak istemedigimi soyledim.Konustuk.Ense kalinligi,burun kemigi kontrolu oldu,normal cok sukur.❤
Kizimda da yaptirmamistim.
12+5ti bugun❤
Sagol canim.hepimiz ins.Ben doktor gecen hafta kiz olabilir falan deyince hep kiz diye sartlandim sanirim.Bir kizim var kiz olursa ona arkadas olur, degilse bize degisiklik olur.Ayy çok şükür canım sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah :) utanmış kapatmış bacaklarını annesi :) sen ne hissediyorsun peki :)
Insallah canim, cok tesekkurler.gözün aydın canım darısı başımıza
İkili test için bir risk var mı neden yapmak istemediniz. Bilmediğimden soruyorum. Pazartesi Dr randevum var 11 haftalık olacak. Bu konuda kafam karıştı. Yaptırmamak mi gerekiyor?
Buarada erkek kesinlesirse bu ramzi teorisi bana uymamis olacak :))))))
Ama çin takvimi kizimda tuttu,erkek kesinlesirse bunda da tutmus olacak
Canim fotoğrafı yukleyememissinSelam herkese biz bu gün kontrolden geldik minnoşum el sallıyor ayaklarını oynatıyor çok duygusal dı bu da fotoğrafı cinsiyet tahmini yapan varsa bekliyorum bu arada ikinci oğlum da Çin takvimi de Rus takvimi de kız diyordu ama oğlum oldu o takvimler pek tutmuyor
Bugun bizimde kontrolumuz vardi :)
Bu haftalarda yaniltici olabiliyor ama daha cok erkege benziyor bebis dedi doktorumuz :)
Haftaya gel yine bakalim istersen dedi.
Ikili icin yaptirmak istemedigimi soyledim.Konustuk.Ense kalinligi,burun kemigi kontrolu oldu,normal cok sukur.❤
Kizimda da yaptirmamistim.
12+5ti bugun❤
Ben oda sıcakliginda iciyorum canim.Kizlar pastorize sutu direk iciyorsunuz degil mi sizde?? Ben soguk icebiliyorum o yuzden direk iciyorum
iyi yapmissin canim ama onlarda uht ya uzun omurlu yani o yuzden en iyisi pastorize sut diyorlar bu camlarda satilanlardan. Kafam cok karisikti bu konuda artik boyle yapiyorumBen oda sıcakliginda iciyorum canim.
Hatta sutu sevmiyorum diye kucuk kutularda aldim.
Bir seferlik iciyorum oyle pipetle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?