2018 Ekim Anneleri

Ayy çok şükür canım sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah :) utanmış kapatmış bacaklarını annesi :) sen ne hissediyorsun peki :)

gözün aydın canım darısı başımıza

Hadi ya bir kızım var gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun )

Olsun canim sadece tahmin iste :) gonlune gore olur insallah ❤ Allah bilir.

Ediz ismi çok güzel bence.

Bi ara Pera Lina diye düşünmüştüm ben de ama eşim istemedi. Ben seviyorum Lina ismini veya Mina yada Mine :)

Tesekkur ederiim :) kızımın adı da Sezen❤

plojovic 6-7 haftalik ultrason resmi yoktu malesef canım. Elimde tek bu var:)

Ona da yapmismiydik diye hatirlayamadim ondan sordum canim :) Allah gonlunuze gore versin❤

Benim dusugum olmasaydi haziran annesi olacaktim.
Orada baslamistim ilk haftalar.
Kısmet ekim annesi olmayaymış.

Hersey bazen cok tuhaf.
Vardır bunda da bir hikmet diyorum.

Bende tekrar Mayıs annesi olacaktım :)
Dış gebelik geçirdim.Nasip.Gercekten tuhaf.

bende tahmin istiyorum kızlar

Iyice kafam karisti :) erkek sanki bence

Bizim ceviz hakkında da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz

Sanki erkek :)

Kızlar bana da tahmin
10haftalık resmi

Bendenn kizz❤

Insallah gonlune gore dinlenirsiinn❤

Kafa karistirir ama evet kafasi sagda ayaklar solda :) cikinti cok belli degil bu haftalarda canim
Artik tahmin edemiyorum ama kızmış gb bebisin❤

Bizede yorum varmı teyzeleri ben hiç bişey anlamadım duruştan vs

Kız diyorum❤

Merhabalar bende aranıza katıldım

Teyzeler bize de yorum yapar mısınız en son 17.03 te gitmiştim 10hafta3günlük daha burda :)

Eki Görüntüle 2129382

Acaba kız mı :)

Kızlar ne güzel hep cinsiyet tahminleri başladı maşallah bizlere allah güzel günleri görebilmeyi nasip etsin

Insallah❤
Sen nasilsinnn?Nasil gidiyor miniklerle❤

plojovic csnım bi yorumlarmısın

Kızdan yana kullaniyorum tahmin hakkimi :)

Canımsın ya
Okadar kişiye üşenmeden bakıp yorum yapmışsın
Bana da ayak çıkıntısı gibi geldi o arada eli ile bacağını oynatıyordu cuma gunu kendi doktoruma gideceğim onun cihazı daha iyi net belli olur sanirim

Kıpır kıpır görürsün yine :)❤
En baslarda en moral verici kontroller bu haftalarda❤

Bugun bizimde kontrolumuz vardi :)
Bu haftalarda yaniltici olabiliyor ama daha cok erkege benziyor bebis dedi doktorumuz :)
Haftaya gel yine bakalim istersen dedi.
Ikili icin yaptirmak istemedigimi soyledim.Konustuk.Ense kalinligi,burun kemigi kontrolu oldu,normal cok sukur.❤
Kizimda da yaptirmamistim.
12+5ti bugun❤

İkili test için bir risk var mı neden yapmak istemediniz. Bilmediğimden soruyorum. Pazartesi Dr randevum var 11 haftalık olacak. Bu konuda kafam karıştı. Yaptırmamak mi gerekiyor?

Ayy çok şükür canım sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah :) utanmış kapatmış bacaklarını annesi :) sen ne hissediyorsun peki :)
Sagol canim.hepimiz ins.Ben doktor gecen hafta kiz olabilir falan deyince hep kiz diye sartlandim sanirim.Bir kizim var kiz olursa ona arkadas olur, degilse bize degisiklik olur.Saglikli olsun yeter ki.

Zeytin yagi .tatli badem yagi kakao yagi .buğday yagi hepsi eşit miktarda karıştırilarak günde bir kere sürulmesi çatlaklar için çok iyiymiş. tatli badem yagi olmasına dikkat acı badem yagi olmali. Kullanan herkes memnun.sizlerlede paylasayim isyedim

İkili test için bir risk var mı neden yapmak istemediniz. Bilmediğimden soruyorum. Pazartesi Dr randevum var 11 haftalık olacak. Bu konuda kafam karıştı. Yaptırmamak mi gerekiyor?

Kisisel bir tercih canim doktorunla birebir konusman daha iyi fikir olur.
Ama yaptirmakta hicbir risk yok o konida aklina bisy takilmasin.
Ultrasonda ilk kontrolu yapacak doktorun ense kalinligi ve burun kemigi icin.Devam etmek istersen kan vereceksin sadece.Istemezsen imza alirlar

Buarada erkek kesinlesirse bu ramzi teorisi bana uymamis olacak :))))))
Ama çin takvimi kizimda tuttu,erkek kesinlesirse bunda da tutmus olacak

Buarada erkek kesinlesirse bu ramzi teorisi bana uymamis olacak :))))))
Ama çin takvimi kizimda tuttu,erkek kesinlesirse bunda da tutmus olacak

Çin maya ve rus takvimleri bende kız gösteriyor hep, bi kızınız varmış bu da erkek olsa ne güzel olur :)

Selam herkese biz bu gün kontrolden geldik minnoşum el sallıyor ayaklarını oynatıyor çok duygusal dı bu da fotoğrafı cinsiyet tahmini yapan varsa bekliyorum bu arada ikinci oğlum da Çin takvimi de Rus takvimi de kız diyordu ama oğlum oldu o takvimler pek tutmuyor

Canim fotoğrafı yukleyememissin

Kizlar pastorize sutu direk iciyorsunuz degil mi sizde?? Ben soguk icebiliyorum o yuzden direk iciyorum

Erkekte yanılma payı oluyormu acaba
Bende 2li test yaptırmayacağım öyle karar verdim ama doktor ne diyecek bakalim

Ben oda sıcakliginda iciyorum canim.
Hatta sutu sevmiyorum diye kucuk kutularda aldim.
Bir seferlik iciyorum oyle pipetle.
iyi yapmissin canim ama onlarda uht ya uzun omurlu yani o yuzden en iyisi pastorize sut diyorlar bu camlarda satilanlardan. Kafam cok karisikti bu konuda artik boyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…