Çok sevindim canım:)Bugun ikili testimiz vardi ultrason olculerine gore saglikli kan sonuclari 1 haftaya cikacak insallah erkek olduguda kesinlesti rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin insallah :))
Benim kadar yiyen yoktur :) etsiz çiğ köfte yedim ama ben. O kadar çok yedim ki şimdi yiyemiyorum galiba tiksindimkızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Bende cok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum.meyveyle aram pek yoktur zaten aklıma gelmiyor.süt her gün içmiyorum.Yumurtada anca hafta sonları yiyebiliyorum.gördüğüm sacma sapan seyleri canımın istediği cok oluyor amaBen evdeyim ama inan hiç güzel beslenmiyorum mide bulantisindan adam akıllı bişey yemiyorum hep aperatif şeylerle geliştiriyorum. Adam akıllı yemek bile yapamıyorum. Seni okudum benden daha iyi besleniyorsun emin ol. Önümüzdeki ay bende düzenli beslenmeye başlarım inşallah artık
Mesajlarını şimdi okudum canım benim. İnşallah diğer iki bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsıntesekkur ederim. Yok canim devam edecekmis. Vucudum 3.bebegi atmaya calistigi icin. Insallah diger bebeklerime zarari olmaz. Allah bebeklerimizi korusun. O.na emanetiz
bende işkembe corbası içsem ne olur ki diye düşünüyorumkızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Kesin olarak 16.haftalarda belli olur zaten hangi doktora sorarsanız aynı şeyi söyleyecektir benim doktorumda 12. Haftalarda tahminlerde bulunabiliriz ama net 16.haftada belli olur dedi ve böyle erken söylenipte değişen arkadşlarımda olmuştu malesef hemde gayet iyi doktorlardu oyüzden erken söylenenlere çok güvenmemek gerekirHayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisir mi ki ya
İlk gebeliğimde de şimdi de canım inanılmaz acı-ekşi-baharatlı şeyler çekiyor. Çiğ köfteyi nerdeyse her gün canım çekerdi. Kısır ya da çiğ köfteyikızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Ben meyve yiyorum Allahtan ama yumurta ağzıma süremiyorum. Normalde çok severim aslında. Kahvaltıda kuru ekmek ve peynir bide salatalık bu kadar zeytinden de tiksindim. Ara öğün olarak elma portakal muz. Öğle yemeği yok kraker falan ya da o an ne varsa. Akşama mide bulantisindan yemek yapamıyorum genelde makarna yapıyor eşim onu yiyoruz. Arada bi köfte falan. Bi bugün balık yedim öğlen o da komşum getirdi sağ olsunBende cok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum.meyveyle aram pek yoktur zaten aklıma gelmiyor.süt her gün içmiyorum.Yumurtada anca hafta sonları yiyebiliyorum.gördüğüm sacma sapan seyleri canımın istediği cok oluyor ama
Bende çok düşündüm cesaret edemedim. Etsiz olanlarından yeniyorsa hiç affetmemkızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
bende işkembe corbası içsem ne olur ki diye düşünüyorum
cnm çok geçmiş olsun ne denilir kiKalbi durmuş bebeğimin
Çok üzüldüm canım. Allah sabır versinKalbi durmuş bebeğimin
Ya cok uzuldum tesellisi yok tabi ama hayirlisi boyleymis demek.Kalbi durmuş bebeğimin
Yıpratma kendini Rabbim tekrar nasip eder inşallahCmrtsi alicaklarperisanim
artık bu haberler biter sanıyoduk hepimizin korkulu rüyası .Allah sabır versinKalbi durmuş bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?