2018 Ekim Anneleri

kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Benim kadar yiyen yoktur :) etsiz çiğ köfte yedim ama ben. O kadar çok yedim ki şimdi yiyemiyorum galiba tiksindim

Bende cok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum.meyveyle aram pek yoktur zaten aklıma gelmiyor.süt her gün içmiyorum.Yumurtada anca hafta sonları yiyebiliyorum.gördüğüm sacma sapan seyleri canımın istediği cok oluyor ama

tesekkur ederim. Yok canim devam edecekmis. Vucudum 3.bebegi atmaya calistigi icin. Insallah diger bebeklerime zarari olmaz. Allah bebeklerimizi korusun. O.na emanetiz
Mesajlarını şimdi okudum canım benim. İnşallah diğer iki bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun..

Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisir mi ki ya
Kesin olarak 16.haftalarda belli olur zaten hangi doktora sorarsanız aynı şeyi söyleyecektir benim doktorumda 12. Haftalarda tahminlerde bulunabiliriz ama net 16.haftada belli olur dedi ve böyle erken söylenipte değişen arkadşlarımda olmuştu malesef hemde gayet iyi doktorlardu oyüzden erken söylenenlere çok güvenmemek gerekir

kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
İlk gebeliğimde de şimdi de canım inanılmaz acı-ekşi-baharatlı şeyler çekiyor. Çiğ köfteyi nerdeyse her gün canım çekerdi. Kısır ya da çiğ köfteyi Hatta daha cumartesi günü yedim ama kendimiz yapıyoruz evde, etsiz olarak. miktarı çok çok abartmadığımız sürece bi sorun olmaz diye düşünüyorum

Ben meyve yiyorum Allahtan ama yumurta ağzıma süremiyorum. Normalde çok severim aslında. Kahvaltıda kuru ekmek ve peynir bide salatalık bu kadar zeytinden de tiksindim. Ara öğün olarak elma portakal muz. Öğle yemeği yok kraker falan ya da o an ne varsa. Akşama mide bulantisindan yemek yapamıyorum genelde makarna yapıyor eşim onu yiyoruz. Arada bi köfte falan. Bi bugün balık yedim öğlen o da komşum getirdi sağ olsun

Bende çok düşündüm cesaret edemedim. Etsiz olanlarından yeniyorsa hiç affetmem
bende işkembe corbası içsem ne olur ki diye düşünüyorum

Sakatat yemeyin diyorlar yarın unutmazsam sorucam doktoruma buzlukta pişmeyi bekleyen kelle-paça ve kokorecim var. Arada yaparım zararı olmazsa.

Daha önce doktoruna soran var mı?

Uzulmemek elde degil fakat mevlam neylerse hayirlisini eyler .. yakin zamanda rabbim saglikli evlat nasip etsin acilarini unut insallah arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…