2018 Ekim Anneleri

Bende süt içemiyorum kızlar meyve yiyorum hergün muz kivi portakal vs ceviz badem de yyiyiorum ama süt içemiyorum ayran ve yoğurt peynir yiyiorum hergün kesin doktorumda zaten çok önemli değil demişti miden almıyorsa yemenin içmenin bir faydası yok demişti zaten bu aylar geçicek ozaman güzel besleneceksin daha erken demişti

Hazimsizlik sizde de var mi kizlar? Yemek yememle karnim oyle bir sisiyor ki anlatamam sanirsin 5 aylik olmusum ama sabah kalktigimda eski halim gibiyim alt karnim minik bir sekilde cikmis oluyor ama is pantolonlarim oluyor ogleden sonra dugme acmaya basladim ne olacak bu halimiz patlicak gibi oluyorum

Cok gecmis olsun tekrar canim.
Insallah ikizlerle sonuna kadar devam edetsiniz saglikla kavusursunuz❤

Canim yogurt mayalama ile ayni islem gb.
Peynirle mayalayip sarip 5-6 saat sonra dolaba koyup 12 saat sonra cikarip suzgecin uzerine temiz bir tulbentle suzduruyorsun.
En son rondodan gecirebilirsin kivamli olmasi icin Makinede de oluyor varsa
Cocuklar olunca daha duzenli oluyor.
Benimde kemik suyu,yogurt vs eksik olmuyor.

Sakın bunu bahane etme kendine :)
Aksamdan ayarla 2li 3lü sefer taslari var cok şık kullanisli

Meyve sevenlere, itina ile tuketenlere hayranim biliyor musun bir arkadasim vardi yemekten sonra meyvemi yemezsem doydugumu hissetmem derdi bende yemekten sonra nasil useniyorum hazirlamaya ve yemeye bir bilsen kafami kaldiramiyorum son donemlerde
Inan bende oyleyim.
Esim zaten cok sever ama oglum esimden beter.
Evde meyve bitsin 10 defa soyler meyve alin diye.
Her gun mutlaka meyve yer.
Hatt yazin esim kirazi , cilegi kasayla aliyor.
Koyden siparis veriyor.
Aldigi karpuzu kocaman bir aile yemekle bitiremez.
Ama cok yiyorlar.
Bir de ben alistirdim karisik soyuyorum onlara seviyorlar.
Ben sadece yaz meyvelerini bir de elma seviyorum.

Tutturamam diye tereddutde kaliyorum.
Deneme yanilma denicez artik.

Neyy kuculdumu ben nıye kılo veremıyorum buyuyo acaba kac haftalıksın bnm sutyen degdıkce ıyıce degısık hıssedıyorum arada

Bugun ikili testimiz vardi ultrason olculerine gore saglikli kan sonuclari 1 haftaya cikacak insallah erkek olduguda kesinlesti rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin insallah :))
Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisor mi ki ya

Merhaba anneler.Benimde muayenem vardı bugün.Çok şükür bir sıkıntı yoktu bebişimde gayet iyiydi.8+5 çıktık.Geç döllenme olduğunu söylemişti daha önce doktorum son adet tarihimi güncelledi.Muhtemelen de öyle oldu çünkü ben 35 günde bir adet görmeye başlamıştım o da gliforla.Doğum kasım ayında görünüyor ama sezeryan olacağım için galiba ben hala bir ekim annesiyim 2 hafta sonra kontrol.12.haftada ense ölçümü yapılacak dedi. Daha önce küçük bir kanama alanım olup geçmişti ve bir kere de lekem olmuştu diye progestana devam dedi.Ona ve glifora 12. Haftaya kadar devam edeceğim. Glifor 850 mg ve progestan 200 mg günde 1 kez +folic asit.şimdiye kadar 1 kg almışım. 60 kiloyum şuan.Bebişimde 2.10 cm.Bizden haberler bu kadar. Rabbim herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin.Çoook şükür

Son düzenleme:
çok haklısın cnm bende sabah kendime sandivinç yapıyorum, 1 bardak süt içiyorum onun haricinde öğlen yemeği iş yerinde yiyorum, ekmek hiç tüketmiyorum yane sadece sabah yemiş oluyorum , akşamda sağlsun annem birseyler yapıyor, benım tek sıkıntım ara öğün yiyememem yane ceviz ve meyve tüketememiş olurum... Ama cevizie düzenli olarak başlıyacagım inş

Bende de o sorun var. Doktor surup yazdı çok mecbur kaldikça icecem sadece. Hazimsizlik reflu de yapıyor karnim çok şişiyor. Ama maden suyu çok icemesem de yarım bardak alınca az da olsa iyi geliyor

Selamlar hanımlar epeydir girememiştim de bugün yazdıklarınızı okudum. Ben sigarayı da bıraktığım için ve bulantım da olmadığı için çok iştahlıyım Sanırım çok kilo alacağım. Cuma günü kontrolümüz var bakalım umarım her şey yolunda gider. hepimize hayırlı haberler almamız dileğiyle...

sagolasin canim. Ama merak etme oyle sıkı tutunuyorlar ki eger sagliksizsa dusuk oluyor. Ama yine de bir daha boyle yapma.

Bir daha yok aklım çıkıyor yarına kadar nasıl sabredicem diye düşünüyorum. Ne özürler diledim ufaklıktan :)

Insallah, ben çok kısıtlamamıştım kendimi sadece çok ağır kaldırıyordum bide eğilmemeye ya da çok yukarı uzanmamaya çalışıyordum o kadar boşluğuma geldi eşimin yeğenini aldım kucağıma almamla bırakmam bir oldu zaten.

Hemen hop ben buradayım diyorlar aynen, gece uyutmuyor beni hanımefendi/beyefendi döndürüp duruyor kendi rahat edemiyorsa demekki :)

Grip için bana zencefilli bal, limonlu bal iyi gelirdi dene istersen. Bende oldum olucam evden çıkmamaya çalışıyorum.

Inanilmaz hazımsızlık var bende de. Hayatımda içmediğim kadar madensuyu içiyorum. Tek çare çok minik porsiyonlarla sık sık yemek sanırım. Gece karnımın şişliğinden uyuyamadığım oldu çok.

Aman dikkat edin cok fena.

Bende geceleri cok donmeye basladim simdiden.

7.8. Aylari hic dusunmek istemiyorum

Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisor mi ki ya
Bana da %95 dedi testisleri gormeden 100 diyemiyorlar oda 16. Haftada olusuyor kesin gorebilmek icin vajinal ultrasonla bakti birde dr dan dr a degisiyor sanirim benim 11 aylik kizim var 3 senedir ayni dr a gidiyorum belki soylemesinde onunda etkisi vardir gecen hafta %70 demisti :))

Bugun ikili testimiz vardi ultrason olculerine gore saglikli kan sonuclari 1 haftaya cikacak insallah erkek olduguda kesinlesti rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin insallah :))
Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisir mi ki ya

Ben evdeyim ama inan hiç güzel beslenmiyorum mide bulantisindan adam akıllı bişey yemiyorum hep aperatif şeylerle geliştiriyorum. Adam akıllı yemek bile yapamıyorum. Seni okudum benden daha iyi besleniyorsun emin ol. Önümüzdeki ay bende düzenli beslenmeye başlarım inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…