2018 Ekim Anneleri

Bende de o sorun var. Doktor surup yazdı çok mecbur kaldikça icecem sadece. Hazimsizlik reflu de yapıyor karnim çok şişiyor. Ama maden suyu çok icemesem de yarım bardak alınca az da olsa iyi geliyor

kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))

bende notumu alayımda doktora sorayım valla çok fena durumdayım bu sebepten.. günde 1 tane sade maden suyu içmemiz gerekiyor zaten ben akşamları tüketmeye çalışıyorum doktoruna bir danış ama bu konuda :)

valla ne diyeyim ki mide bulantısı bende yaşıyorum ama ne bileyim değişik bardak tabak vs yada yanında bişeyle ancak yiyebiliyorum bende koku hassasiyeti var bu da tiksindiriyor bazı seylerden

canım etsiz olduktan sonra düşündüğün zaman çiğ köftenin içinde; bulgur biber salça soğan tuz gibi yanı hemen hemen her yemekte kullanılan malzç var bu yüzden bence yiyebilirsin biz et yerine yumurta koyuyoruz yumurtayı omlet gibi yapıp çiğ köftenin sonlarına doğru içine ekleyebilrsin merak etme yoğurmaktan kaybolup gidiyr bu vesileyle yumurtada yemiş olursun :)

Valla ne güzel diyorsunuz.. ama maaleswf herkes sizin gibi rahat yiyemiyor. Sut,balik,ceviz, yoğurt cok sevdigim halde yiyemiyorum. Şu an 11. Haftadayim 6.haftadan beri bu saydiklarimi yiyemedim.. haftada 20 litre su icen ben 1 aydir toplasan 20 litre icmisimdir.. mide bulantilarim ve istahsizligim gecer inşallahda beslenebilirim ben de sizin gibi..

Neyy kuculdumu ben nıye kılo veremıyorum buyuyo acaba kac haftalıksın bnm sutyen degdıkce ıyıce degısık hıssedıyorum arada

Aynen kilo verdim bulantı dan ondan diye düşünüyorum bebeğim iyi çok şükür 11 haftalık . Ben de mememde hassasiyet hiç olmadı ama hamilelik döneminde olurmuş. Hatta sıkınca biraz süt çıkardı doğum yapalı 13 ay oldu. Sadece artık süt çıkmıyor o sevindirdi beni. Tek değişiklik bu bende şimdilik.

inşallah geçer merak etmeyin, benim bir arkadaşım 16.haftaya kadar yaşadı bu bulantıları ve günde kaç kez çıkartıyordu ama maşallah çok sağlıklı bir bebeği oldu..

Afiyet bal şeker olsun canım

Kalbi durmuş bebeğimin
Canim uzulme diyemicem acini istedigin gibi yasa uzul ama benimde ilk bebegimin kalbi durdu 10. Haftada farkedildi 2 hafta karnimda olu tasimisim sonra 2 defa dusuk yaptim ama rabbim oyle guze bi evlat verdiki sonra simdi onun ustune bir tane daha herseye sukreder oldum rabbim buyuk sukur sebebinin en guzeli vericek emin ol rabbim gonlune kalbine yuregine ferahlik versin insallah

Merhaba kizlar oncelikle bebeklerini kaybedenlere sabir diliyorum rabbim bu guzel duyguyu yine yasatsin onlara ins.

Bugun minigimi gordum kipir kipirdi cok sukur. Cinsiyetini o kadar cok merak ediyorumki olecem fikri olan vari

Canım iğnenin ve hapın içeriğini okuduğunda aynı olduğunu göreceksin: hapların bir tanesinin içerisinde Naturel Mikronize Progesteron ................. 100 mg şeklinde yazıyor. yani her hapta yaklaşık 100mg progesteron hormonu var. İğnenin içeriğinde ise 1 ml yağlı eriyik içerisinde 250 mg Hidroksiprogesteron içerdiği yazıyor. İğnenin içeriğinde yağ olduğu için ve kas dokusuna zerk edildiği için çok can acıtıyor belki o nedenle doktorun önermiyordur. Ama hamilelik dışında mensturel düzensizlikler vb. durumlarda da bu hormon tedavisi uygulanıyor bildiğim kadarıyla ve yıllarca tedavi görenler var canım öyle düşün. Ben ilk hamileliğimde de şimdi de hem iğne hem ilaç kullanıyorum çok şükür bir sorun olmadı. Bence kafanda çok büyütme, içerikleri aynı neticede. Rabbim hepimize acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…