Bende de o sorun var. Doktor surup yazdı çok mecbur kaldikça icecem sadece. Hazimsizlik reflu de yapıyor karnim çok şişiyor. Ama maden suyu çok icemesem de yarım bardak alınca az da olsa iyi geliyor
Ben evdeyim ama inan hiç güzel beslenmiyorum mide bulantisindan adam akıllı bişey yemiyorum hep aperatif şeylerle geliştiriyorum. Adam akıllı yemek bile yapamıyorum. Seni okudum benden daha iyi besleniyorsun emin ol. Önümüzdeki ay bende düzenli beslenmeye başlarım inşallah artık
kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Cmrtsi alicaklarperisanim
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunKalbi durmuş bebeğimin
Valla ne güzel diyorsunuz.. ama maaleswf herkes sizin gibi rahat yiyemiyor. Sut,balik,ceviz, yoğurt cok sevdigim halde yiyemiyorum. Şu an 11. Haftadayim 6.haftadan beri bu saydiklarimi yiyemedim.. haftada 20 litre su icen ben 1 aydir toplasan 20 litre icmisimdir.. mide bulantilarim ve istahsizligim gecer inşallahda beslenebilirim ben de sizin gibi..Ben oglumda cok sacma beslendigimi animsadim.
Yani duzenli yemek yemiyordum.
Hamur isi tuketiyordum.
Saglikli sagliksiz dikkat etmiyordum falan.
Sut sevmiyorum diye hic kendimi zorlamiyordum mesela.
Cok sukur oglum saglikli dogmustu sagliklida bir bebekti.
Ama bunda daha temkinliyim.
Insan tecrube ediyor.
Sevmesemde zorlayip sutumu iciyorum.
Her gun pekmez yiyorum
1 kase yogurt yiyorum.
Hamur isi tuketmiyorum.
Kuru meyvelerimi cevizimi eksik etmiyorum evde.
Meyvede olmasa hic aramazdim ama ayva elma muz illa birini 1 dilim bile olsa yiyorum.
Yazinda bol meyve yeriz.
Karpuzlar seftaliler kayisilar kavunlar mis mis.
Neyy kuculdumu ben nıye kılo veremıyorum buyuyo acaba kac haftalıksın bnm sutyen degdıkce ıyıce degısık hıssedıyorum arada
Valla ne güzel diyorsunuz.. ama maaleswf herkes sizin gibi rahat yiyemiyor. Sut,balik,ceviz, yoğurt cok sevdigim halde yiyemiyorum. Şu an 11. Haftadayim 6.haftadan beri bu saydiklarimi yiyemedim.. haftada 20 litre su icen ben 1 aydir toplasan 20 litre icmisimdir.. mide bulantilarim ve istahsizligim gecer inşallahda beslenebilirim ben de sizin gibi..
Etsiz oldugu surece yiyebilirsin benimde surekli canim cigkofte istiyo :)))kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
Ben meyve yiyorum Allahtan ama yumurta ağzıma süremiyorum. Normalde çok severim aslında. Kahvaltıda kuru ekmek ve peynir bide salatalık bu kadar zeytinden de tiksindim. Ara öğün olarak elma portakal muz. Öğle yemeği yok kraker falan ya da o an ne varsa. Akşama mide bulantisindan yemek yapamıyorum genelde makarna yapıyor eşim onu yiyoruz. Arada bi köfte falan. Bi bugün balık yedim öğlen o da komşum getirdi sağ olsun
Kalbi durmuş bebeğimin
Canim uzulme diyemicem acini istedigin gibi yasa uzul ama benimde ilk bebegimin kalbi durdu 10. Haftada farkedildi 2 hafta karnimda olu tasimisim sonra 2 defa dusuk yaptim ama rabbim oyle guze bi evlat verdiki sonra simdi onun ustune bir tane daha herseye sukreder oldum rabbim buyuk sukur sebebinin en guzeli vericek emin ol rabbim gonlune kalbine yuregine ferahlik versin insallahKalbi durmuş bebeğimin
Cinsiyet tahmini alabilir miyim
Kalbi durmuş bebeğimin
Çok cok üzüldümÇok çok geçmiş olsunEn kısa zamanda tekrar hamile kalıp kavuşursun sağlıkla yavruna inşallah
Günaydın kızlar..sabah sabah aklıma bişey takıldı.Ben günde 3 defa 100 mg lık progestan alıyordum zaten.Buna rağmen kanama alanı oluştu denilince iğne istedim şu an Bulunduğum Hastanedeki doktordan.Ama esas doktorum hiçbir hamileye iğneyi önermem ben Demişti ve ben buna rağmen iğneyi Başkasına vurdumdum şimdi de vicdan azabı çekiyorumyan etkileri var mıydı ki bişey olur mu ki ya
Şu an itibariyle hem progestan alıyorum hem ploruton iğne yapıldım
Çok üzüldüm rabbim sabır versin tez zamanda da nasip etsin sağlıklı bir şekildeKalbi durmuş bebeğimin
Kalbi durmuş bebeğimin
Canım seninki kız gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?