Aaaaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm canım yaKalbi durmuş bebeğimin
CanimKalbi durmuş bebeğimin
Canım açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim.Amin inşallah şifa olsun yediğim içtiğim her bişeyCanım iğnenin ve hapın içeriğini okuduğunda aynı olduğunu göreceksin: hapların bir tanesinin içerisinde Naturel Mikronize Progesteron ................. 100 mg şeklinde yazıyor. yani her hapta yaklaşık 100mg progesteron hormonu var. İğnenin içeriğinde ise 1 ml yağlı eriyik içerisinde 250 mg Hidroksiprogesteron içerdiği yazıyor. İğnenin içeriğinde yağ olduğu için ve kas dokusuna zerk edildiği için çok can acıtıyor belki o nedenle doktorun önermiyordur. Ama hamilelik dışında mensturel düzensizlikler vb. durumlarda da bu hormon tedavisi uygulanıyor bildiğim kadarıyla ve yıllarca tedavi görenler var canım öyle düşün. Ben ilk hamileliğimde de şimdi de hem iğne hem ilaç kullanıyorum çok şükür bir sorun olmadı. Bence kafanda çok büyütme, içerikleri aynı neticede. Rabbim hepimize acil şifalar versin inşallah
Bende çok düşündüm cesaret edemedim. Etsiz olanlarından yeniyorsa hiç affetmem
Sakatat yemeyin diyorlar yarın unutmazsam sorucam doktoruma buzlukta pişmeyi bekleyen kelle-paça ve kokorecim var. Arada yaparım zararı olmazsa.
Daha önce doktoruna soran var mı?
Cok cok uzuldum.hayırlısı buymus demekkı uzme kendını ne denırkı?gecmıs olsun. Allah tez zamanda guzellıklerle karsılastırsın ıns.tesellısı yok bılıyorum bundan oncekınde bende yasadım aynı durumu... Cok cok uzuldumKalbi durmuş bebeğimin
Canım açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim.Amin inşallah şifa olsun yediğim içtiğim her bişeyiçim rahatladı biraz Sağol canım. Sen kaç haftalık oldun ?
Allah razi olsun tesekkur ederimMesajlarını şimdi okudum canım benim. İnşallah diğer iki bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsınDualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun..
Önceden kanama alanı yok deniyordu iki gün önceki kontrolde kanama alanı var denildi 3cm imiş ve plasenta arkasındaymış.şu an heyet alacak Olduğum hastanede yatıyorum Yarin kontrol var iğne ve ilaçlar işe yarıyor mu diye bakılacak.kanama önceki hastaneye yattığımda bir gü sürmüştü sonrasinda Kahverengi lekelerle devam ediyordu dün bugün o lekeler kesildi Allah'ın izniyle.İnşallah iyiye işarettir.Hastanede takibim yapılmak isteniyor ama taburcu olup heyeti Alıp yollamam gerekiyor diye çıkıcam Yarin.Evde istirahate devam ve iğneye Rabbim nasip ederse inşallahAmiin canım inşallah minişlerimize yarasın tüm çabalarımız10+6 yız bugün haftaya perşembe günü kontrolümüz var, 12 haftalık olcaz inşallah 2'li tarama için gidicem. İnşallah o zamana kadar tamamen kapanmış olur şu kalan 1 cm lik kanama alanı da Sen nasılsın canım yeniden kanama alanı mı oluştu? Hep dua ediyorum ya inşallah kurtuluruz bu endişeli günlerimizden ve bir an evvel rutin hamilelik sürecimize döneriz
Allah sabir versin. Cok zor...Cmrtsi alicaklarperisanim
Hazır yememen lazım. Evde kendiniz yaparsanız etsiz yenilebilir. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı kesinlikle olmaz cok baktari ürüyor ve içine katkı maddesi konuluyor cok fazla dedi. Çiğköfte beklerken oluşan bakteriler bebeğimizin için en tehlikelileriymiş direnç gösteremicekleri kadarkızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
evet bende gida muhendisiyim. Hocalarimiz hazir cig kofteyi cok kotulerdi. Bende hamile degilken arada yerdim ama evde yapmayi tercih ediyorum. Simdide evde yapip yerim yine.Hazır yememen lazım. Evde kendiniz yaparsanız etsiz yenilebilir. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı kesinlikle olmaz cok baktari ürüyor ve içine katkı maddesi konuluyor cok fazla dedi. Çiğköfte beklerken oluşan bakteriler bebeğimizin için en tehlikelileriymiş direnç gösteremicekleri kadar
Surup yazdı ya ondan maden suyunu sormak aklıma gelmedi. Ama şurubu sürekli almıyorum normalde günde üç kez tok karna diyor. O yüzden onu mecbur kalınca icerim:) maden suyu en faydalisi:)bende notumu alayımda doktora sorayım valla çok fena durumdayım bu sebepten.. günde 1 tane sade maden suyu içmemiz gerekiyor zaten ben akşamları tüketmeye çalışıyorum doktoruna bir danış ama bu konuda :)
valla ne diyeyim ki mide bulantısı bende yaşıyorum ama ne bileyim değişik bardak tabak vs yada yanında bişeyle ancak yiyebiliyorum bende koku hassasiyeti var bu da tiksindiriyor bazı seylerden
canım etsiz olduktan sonra düşündüğün zaman çiğ köftenin içinde; bulgur biber salça soğan tuz gibi yanı hemen hemen her yemekte kullanılan malzç var bu yüzden bence yiyebilirsin biz et yerine yumurta koyuyoruz yumurtayı omlet gibi yapıp çiğ köftenin sonlarına doğru içine ekleyebilrsin merak etme yoğurmaktan kaybolup gidiyr bu vesileyle yumurtada yemiş olursun :)
Paca corbasında sorun yok ama sakatatların ıyı pısmesı lazım kokorec fln. Iyı pıstıkten sonra tuketılebılır ama cıger ve kokorec cok degıl. Kelle olayını bılmıyorum
geranio ben kokorec midye falan cok severim.
Ama direniyorum yemicem.
Iskembe corbasi yedim ama.
Annem yaparsa hic dayananam.
Yillardir aldigimiz yer cok temizdir.
Annemde iyice pisirir.
Eskiler iliklerini pekistirir cocugun derler iskembe, kelle-paca icin.
Ictim yani zarari olurmu bilmemde.
Annem bisi olmaz dedi.
Bol sirke sarimsak ilac ya.
Hazır yememen lazım. Evde kendiniz yaparsanız etsiz yenilebilir. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı kesinlikle olmaz cok baktari ürüyor ve içine katkı maddesi konuluyor cok fazla dedi. Çiğköfte beklerken oluşan bakteriler bebeğimizin için en tehlikelileriymiş direnç gösteremicekleri kadar
İsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
8 yıl bekledik sessizce geldi sessizce gitti bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?