Ben cok severim yedimde hep oglumda sakatatci mesela.Düdüklüde 2 saate yakın pişiriyorum çorbayı. Güzelce kendim temizliyorum zaten o zaman sıkıntı olmaz herhalde.
Kokorecte uzun uzun pişiyor tavada zaten.
Su an tutuyorum kendimi de canım çekerse çok affetmeyebilirim çok bi zararı yoksa
Bende annemde yedim paça bi kere mis gibi oh. Ama bi tabaktı evde yaparsam çok götürürüm
Kokoreci de babam yaptı bi kere yedim bize de almış ama korkudan yapamıyorum yasaksa ya diye. Zaten dışarıdan yemek kırk yılda bir yiyorum artık.
Çocuğum biraz büyüyünce ne zaman yemeğe başlayabilirse kelle paça ya da et sulu çorba bolca vermeyi düşünüyorum dirençli olsun.
Bu çok üzdü beni şu an
İsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
8 yıl bekledik sessizce geldi sessizce gitti bebeğim
Ben cok severim yedimde hep oglumda sakatatci mesela.
Olsun kemikleri kuvvetli olur.
Bence kiza benziyorr:))
bende decavit e başladım coraspirin başından beri alıyordum ferramat vermedi banaKizlar demir ilaci ferramat kullanan var mi?
Bana dr.um dün ferramat, decavit ve coraspirin verdi
bende kansizlik var biraz canim ondan verdi feramati. Birde kan sulandiriciyi kesti demistim ya tekrar baslatti. Bu sefer coraspirine baslattibende decavit e başladım coraspirin başından beri alıyordum ferramat vermedi bana
Bana kız dedi canım ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi13 haftalık anneler cinsiyet öğrenebildiniz mi
Benim de oğlum var bakalım inşallah bizim kızlar yoldadır :)gulse14 bana da kız dedi inşallah değişmez bi tane oğlum var
Benim de dun 12+1 di, doktora gitmistim.Ultrason olcumune gire 13+1 di.Kızlar benim sata göre ben 12+2 yim ama ultrasona göre 13+1 bugün. Hangisi doğru oluyor yani.
Bana gecen hafta doktor cinsiyet icin erken dedi.Tahmin isterseniz kiz olabliir dedi.Bu hafta da erkege de hazirlikli olun net degil 3 hafta sonra bakalim dedi.13 haftalık anneler cinsiyet öğrenebildiniz mi
Anladım canım sağol. Ikimizin günleri de aynıBenim de dun 12+1 di, doktora gitmistim.Ultrason olcumune gire 13+1 di.
Doktora sordum, cihazlar bebegin gelisimine boyuna gore yaklasik olcum yapiyor biz Sat i baz alalim dedi.
Çok üzüldüm rabbim inşalllah hemen nasip ederİsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?