Rabbim yuzunu yine guldursun canim kucagini bos birakmasin ins. Dualarimizdasin kalbini ferah tut .İsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
8 yıl bekledik sessizce geldi sessizce gitti bebeğim
Benim vücudum inanılmaz kaşınıyor. Benim gibi kaşınan var mı?? Kremler bebe yağları fayda etmedi. Duştan sonra 2 gün kaşınıyorum. Banyo yapmak istemiyorum resmen
Demekki tek bende olmuyormuş. Ama bu kaşıntı beni delirtecek resmenBen.. sıcakladığımda kaşınıyorum tek fark o. Banyo sıcak olduğunda, kusarken terlediğimde, ve güneşe çıktığımda acayip kaşınıyorum. İlkinde de yaşamıştım ayni sorunları. Kremler fayda etmemişti.
Kizlar demir ilaci ferramat kullanan var mi?
Bana dr.um dün ferramat, decavit ve coraspirin verdi
13 haftalık anneler cinsiyet öğrenebildiniz mi
Kızlar benim sata göre ben 12+2 yim ama ultrasona göre 13+1 bugün. Hangisi doğru oluyor yani.
Sizce burda belli mi annisler
Bu kız gbi duruyor canımBanada yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2130021
Evet amma net değildi o teşekkür ederimBana da Feramat verdi canım dün yazdı
Bize erkeğe daha cok benziyor dedi canim :) Haftaya persembe yine gidecem nasipse :)
Canim bunlar degisebiliyor ama hep ayni cikmaya devam ederse dogum zamani goz onunde bulunduruyorlar 1 hafta daha gelisimini tamamladigini varsayip.
Ama sat'ta hep elde duruyor yani :)
Daha once bisy demismiydim hatirlayamadim :) Erkek sanki minik
Cok geçmiş olsun. Moralinizi bozmamaya çalışın.İsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
8 yıl bekledik sessizce geldi sessizce gitti bebeğim
Degismez muhtemelen ama 16 haftadan once zaten soyleyemez hic bir doktor %100 dememesi lzim benim yasadigim ulkede 20. haftadan. Once gorse bile soylemezler yasak aldirma falan da olmasin diye.Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisor mi ki ya
Erkek diyorumSizce burda belli mi annisler
Demekki tek bende olmuyormuş. Ama bu kaşıntı beni delirtecek resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?