2018 Ekim Anneleri

Kızlar aslinda cok cinsiyet takintim yok saglikli hayirli evlat olsunlarda.
Esim kiz cocuklarini cok seviyor.
Bir de ben annemle hep arkadas gibiydim
Her yere beraber gideriz.
Herseyimi konusurum.
Herseyi danisirim.
Onsuz bisi yapmam.
Arkadasimda pek yok zaten
Kizim olursa o da bana arkadas olur diye icimden gecen aslinda.

Mesela annemle kalkariz hadi bugun bi sosyete pazari yapalim der sabah basar gideriz.
Hadi market gezelim.
Hadi memlekete gidelin deriz yazin gider gezer kalir geliriz.
Mahallede herkes imrenir bize kolkola cikariz mahalleden

Her goren ne guzel anali kizli geziyosunuz derler.
Daha hic kalp kirip kavga tartisma olmamistir aramizda.

Allah hepimizin gönlüne göre versin tabiki.

Benim vücudum inanılmaz kaşınıyor. Benim gibi kaşınan var mı?? Kremler bebe yağları fayda etmedi. Duştan sonra 2 gün kaşınıyorum. Banyo yapmak istemiyorum resmen

İsimlerinizi tek tek yazamiycam hepiniz sağolun inşallah benim sonuncu olur başka kötü haber almazsanız.
8 yıl bekledik sessizce geldi sessizce gitti bebeğim
Rabbim yuzunu yine guldursun canim kucagini bos birakmasin ins. Dualarimizdasin kalbini ferah tut .

Benim vücudum inanılmaz kaşınıyor. Benim gibi kaşınan var mı?? Kremler bebe yağları fayda etmedi. Duştan sonra 2 gün kaşınıyorum. Banyo yapmak istemiyorum resmen

Ben.. sıcakladığımda kaşınıyorum tek fark o. Banyo sıcak olduğunda, kusarken terlediğimde, ve güneşe çıktığımda acayip kaşınıyorum. İlkinde de yaşamıştım ayni sorunları. Kremler fayda etmemişti.

Demekki tek bende olmuyormuş. Ama bu kaşıntı beni delirtecek resmen

Kizlar demir ilaci ferramat kullanan var mi?
Bana dr.um dün ferramat, decavit ve coraspirin verdi

Bana da Feramat verdi canım dün yazdı

13 haftalık anneler cinsiyet öğrenebildiniz mi

Bize erkeğe daha cok benziyor dedi canim :) Haftaya persembe yine gidecem nasipse :)

Kızlar benim sata göre ben 12+2 yim ama ultrasona göre 13+1 bugün. Hangisi doğru oluyor yani.

Canim bunlar degisebiliyor ama hep ayni cikmaya devam ederse dogum zamani goz onunde bulunduruyorlar 1 hafta daha gelisimini tamamladigini varsayip.
Ama sat'ta hep elde duruyor yani :)

Sizce burda belli mi annisler

Daha once bisy demismiydim hatirlayamadim :) Erkek sanki minik

Evet amma net değildi o teşekkür ederim

Hayirlisiyla saglikla gelsin bebeginiz. Nasil kesin dediler ben de bugun 13+3 cikti ultrasonda cikinti gorduk ama %80 erkek dedi %100 diyemem dedi ama bacak arasinda bariz bir cikinti var dedi. Bana noye kesin konusmadi degisor mi ki ya
Degismez muhtemelen ama 16 haftadan once zaten soyleyemez hic bir doktor %100 dememesi lzim benim yasadigim ulkede 20. haftadan. Once gorse bile soylemezler yasak aldirma falan da olmasin diye.

Kızlar acil bisey sormam lazim benim kasigimda böyle gidiklanma gibi bisey oluyor geçiyor sonra neden olur ki

Yine oldu sanki elektrik çarpar ya kıyafetten onun gibi böyle çıt çıt oluyor

Dün 12.haftada bana doktor büyük ihtimalle erkek dedi.İkinci olduğu için kız umut ediyorduk biraz üzüldük evde bir erkek vardı ama sağlıklı olsun hayırlısı olsun diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…