2018 Ekim Anneleri

Neden canım cok mu cekiyordu canın kocana yaptırabilirsin ben dayanamıyordum o kadar cok istiyordumki çiğköfte Bide sadece battalbeyin köftesini severim yumusak kıvamlı olduğu icin fakat işte esşimin kuzeni enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve o kesin olmaz diyince esim yapmaya başladı ve sonunda kıvam da tuttu zeytinyağ koyulursa aynı hazırı gibi oluyor

Benim yaglar geldi.

Hindistan cevizi yagi hic almamistim Allahim yicemm nasil mis kokuyor.
Suan kokuda cok alamadigim halde buram buram kokusu.
Surdum bile bakalim faydasini gorebilecekmiyim ilerleyen zamanlarda.
Sac cilt bakimda da kullaniliyor.

günaydın, bende dün ilk defa kullandım şu bahsettiğim esila yağı hemen emiliyor vallaha kokusuda rahatsız etmedi gratiste de %50 indirim varmış bio oilde de varsa mi alsam ikisini bir kullanırım diyorum ama bakalım Hindistan cevizi yağı şu kavanozlarda var onlardan mı aldın?

Evet kati olandan ama hemen kivam aliyor ve vucut emiyor
3-4dk masaj yaparak suruyorum

Evet kati olandan ama hemen kivam aliyor ve vucut emiyor
3-4dk masaj yaparak suruyorum

Hindistan cevizi yağının faydalarını zaten çok duymuştum, mutlaka en kısa zamanda alıcam yağlardan gidiyorum bende hadi bakalım bu arada internette bir çok şey okuyoruz hamilelikte yapılmaması/ kullanılmaması gereken ürünler diye ama bunların hepsini yapmak ne yazık ki pek mümkün değil misal kullanmakta olduğumuz şampuan olmaz doğal alın diyorlar, oje sürmeyin makyaj yapmayın hadi tamam saç boyatmamak gerek evet ama geri kalan her şeyi doğala çevirmek ne kadar mümkün bilemiyorum insan yapamayıncada vizdan azabı çekiyor

Günaydın kızlar yeni katılıyorum aranıza başka bi topik te kasim beklerken ekim annesi oldum 2015 te bi oglusum var ..şimdi Rabbim nasip ederse yine ekim annesi olucam ins.10 +4 olduk bugün ..nisanda kontrolüm var hepimiz hayırlısıyla alalım kucagimiza miniklerimizi insallah

şampuanı otacı alalım. bir süre oje sürmesekte olur aynı şekılde makyajda, özellıkle ruj içinde kurşun var en zararlı makyaj malzemesi... onun yerine lipbalm sürebiliriz... saçlarımızı kesinlikle boyatmamalıyız... ben normalde makyaj yapmayı çok severim belkı 20 tane rujum var ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesinlikle makyaj yapmıyorum inanın gerekte görmüyorum hamilelik bana değişik bir güzellik kattı, dudaklarım ve yanaklarım eskisi gibi soluk değil, tatlı bir pembelık var yüzümde hiç sivilcemde çıkmaadı... üstelık ben hergün temizleme jelı ile yüzünü yıkayan bir insandım, şimdi sadece haftada 1 peling yapıyorum, hergün gülsuyu sürüyorum ,birde sebamed nemlendirici kulanıyorum, birde hafif lipbalm o kadar ...

peeling.i nasil neyle yapiyorsunuz acaba kil ile yapsak icinde kotu bisey var midir. Benim cok sivilcem cikti korkudan yapamiyorum. Kil cok iyi geliyordu cildim ferahliyordu

peeling.i nasil neyle yapiyorsunuz acaba kil ile yapsak icinde kotu bisey var midir. Benim cok sivilcem cikti korkudan yapamiyorum. Kil cok iyi geliyordu cildim ferahliyordu
ben yves roche kayısılı pelingini kullanıyorum ama peeling sivilceli yüzü yapılmaz tahriş eder
birde lorealın saf kil maskesi var o bana çok iyi gelıyor maske gibi sürüp 10 dk bekleyip yıkıyorsun istersen ondan kullanabilirsin... Ama sivilce için en iyi çözüm dermotologa gitmen cnm

Hamile oldugumu ogrendigimden beri sacimi boyatmiyorum ki daha oncede demistim irsi beyazlarim var yani yeni saclarimin hepsi beyaz cikiyor benim ama bi sekilde idare ediyorum suan. Otaci tarzi sampuanlar benim sacimi kece gibi yapiyor mumkun degil acmam sonrasinda yani dusunuyorum bence vucudumuzda kalici olan seylere dikkat etmemiz lazim bence yalnizca. Misal roll on icin parabensiz aliminyumsuz buldum yves rocherda deo. Niveanin gazsiz olanini suan kullaniyorum hergun calistigim icin makyaj yapmasamda en azindan bi bb krem allik yeterli oluyor ruj kullanmiyorum icerisinde kursun oldugu icin ama dusunuyorum yani tamamen hayatimizi dogala cevirmemiz lazim ama cokta sakinan goze cop batar mantigindayim

Yediklerimiz direk olarak bebislerimize gidiyor ama sampuan akip gidiyor yada oje sursek bile 1 gun duruyor bunlarla ilgli aslinda arastirma yapmamiz gerek doktorumuza soralim kizlar en iyisi bakalim onlar ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…