Neden canım cok mu cekiyordu canın kocana yaptırabilirsin ben dayanamıyordum o kadar cok istiyordumki çiğköfte Bide sadece battalbeyin köftesini severim yumusak kıvamlı olduğu icin fakat işte esşimin kuzeni enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve o kesin olmaz diyince esim yapmaya başladı ve sonunda kıvam da tuttu zeytinyağ koyulursa aynı hazırı gibi oluyorDüdüklüde 2 saate yakın pişiriyorum çorbayı. Güzelce kendim temizliyorum zaten o zaman sıkıntı olmaz herhalde.
Kokorecte uzun uzun pişiyor tavada zaten.
Su an tutuyorum kendimi de canım çekerse çok affetmeyebilirim çok bi zararı yoksa
Bende annemde yedim paça bi kere mis gibi oh. Ama bi tabaktı evde yaparsam çok götürürüm
Kokoreci de babam yaptı bi kere yedim bize de almış ama korkudan yapamıyorum yasaksa ya diye. Zaten dışarıdan yemek kırk yılda bir yiyorum artık.
Çocuğum biraz büyüyünce ne zaman yemeğe başlayabilirse kelle paça ya da et sulu çorba bolca vermeyi düşünüyorum dirençli olsun.
Bu çok üzdü beni şu an
Benim yaglar geldi.
Hindistan cevizi yagi hic almamistim Allahim yicemm nasil mis kokuyor.
Suan kokuda cok alamadigim halde buram buram kokusu.
Surdum bile bakalim faydasini gorebilecekmiyim ilerleyen zamanlarda.
Sac cilt bakimda da kullaniliyor.
Evet kati olandan ama hemen kivam aliyor ve vucut emiyorgünaydın, bende dün ilk defa kullandım şu bahsettiğim esila yağı hemen emiliyor vallaha kokusuda rahatsız etmedi gratiste de %50 indirim varmış bio oilde de varsa mi alsam ikisini bir kullanırım diyorum ama bakalım Hindistan cevizi yağı şu kavanozlarda var onlardan mı aldın?
canim hindistan cevizi yaginin iceriginde paraben var mi? Baktin mi?Evet kati olandan ama hemen kivam aliyor ve vucut emiyor
3-4dk masaj yaparak suruyorum
Güzel haberlerle dönersin umarım canım bizi de bilgilendirGünaydın annişler doktora geldik dua edin hersey yolunda olsunçok heyecanlıyız
Evet kati olandan ama hemen kivam aliyor ve vucut emiyor
3-4dk masaj yaparak suruyorum
Günaydın annişler doktora geldik dua edin hersey yolunda olsunçok heyecanlıyız
Yine oldu sanki elektrik çarpar ya kıyafetten onun gibi böyle çıt çıt oluyor
Kiza benziyor
şampuanı otacı alalım. bir süre oje sürmesekte olur aynı şekılde makyajda, özellıkle ruj içinde kurşun var en zararlı makyaj malzemesi... onun yerine lipbalm sürebiliriz... saçlarımızı kesinlikle boyatmamalıyız... ben normalde makyaj yapmayı çok severim belkı 20 tane rujum var ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesinlikle makyaj yapmıyorum inanın gerekte görmüyorum hamilelik bana değişik bir güzellik kattı, dudaklarım ve yanaklarım eskisi gibi soluk değil, tatlı bir pembelık var yüzümde hiç sivilcemde çıkmaadı... üstelık ben hergün temizleme jelı ile yüzünü yıkayan bir insandım, şimdi sadece haftada 1 peling yapıyorum, hergün gülsuyu sürüyorum ,birde sebamed nemlendirici kulanıyorum, birde hafif lipbalm o kadar ...Hindistan cevizi yağının faydalarını zaten çok duymuştum, mutlaka en kısa zamanda alıcam yağlardan gidiyorum bende hadi bakalımbu arada internette bir çok şey okuyoruz hamilelikte yapılmaması/ kullanılmaması gereken ürünler diye ama bunların hepsini yapmak ne yazık ki pek mümkün değil misal kullanmakta olduğumuz şampuan olmaz doğal alın diyorlar, oje sürmeyin makyaj yapmayın hadi tamam saç boyatmamak gerek evet ama geri kalan her şeyi doğala çevirmek ne kadar mümkün bilemiyorum insan yapamayıncada vizdan azabı çekiyor
Bana 13+0 da %80 erkek dedi ama cok kaptirmak istemiyorum13 haftalık anneler cinsiyet öğrenebildiniz mi
peeling.i nasil neyle yapiyorsunuz acaba kil ile yapsak icinde kotu bisey var midir. Benim cok sivilcem cikti korkudan yapamiyorum. Kil cok iyi geliyordu cildim ferahliyorduşampuanı otacı alalım. bir süre oje sürmesekte olur aynı şekılde makyajda, özellıkle ruj içinde kurşun var en zararlı makyaj malzemesi... onun yerine lipbalm sürebiliriz... saçlarımızı kesinlikle boyatmamalıyız... ben normalde makyaj yapmayı çok severim belkı 20 tane rujum var ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesinlikle makyaj yapmıyorum inanın gerekte görmüyorum hamilelik bana değişik bir güzellik kattı, dudaklarım ve yanaklarım eskisi gibi soluk değil, tatlı bir pembelık var yüzümde hiç sivilcemde çıkmaadı... üstelık ben hergün temizleme jelı ile yüzünü yıkayan bir insandım, şimdi sadece haftada 1 peling yapıyorum, hergün gülsuyu sürüyorum ,birde sebamed nemlendirici kulanıyorum, birde hafif lipbalm o kadar ...
ben yves roche kayısılı pelingini kullanıyorum ama peeling sivilceli yüzü yapılmaz tahriş ederpeeling.i nasil neyle yapiyorsunuz acaba kil ile yapsak icinde kotu bisey var midir. Benim cok sivilcem cikti korkudan yapamiyorum. Kil cok iyi geliyordu cildim ferahliyordu
şampuanı otacı alalım. bir süre oje sürmesekte olur aynı şekılde makyajda, özellıkle ruj içinde kurşun var en zararlı makyaj malzemesi... onun yerine lipbalm sürebiliriz... saçlarımızı kesinlikle boyatmamalıyız... ben normalde makyaj yapmayı çok severim belkı 20 tane rujum var ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesinlikle makyaj yapmıyorum inanın gerekte görmüyorum hamilelik bana değişik bir güzellik kattı, dudaklarım ve yanaklarım eskisi gibi soluk değil, tatlı bir pembelık var yüzümde hiç sivilcemde çıkmaadı... üstelık ben hergün temizleme jelı ile yüzünü yıkayan bir insandım, şimdi sadece haftada 1 peling yapıyorum, hergün gülsuyu sürüyorum ,birde sebamed nemlendirici kulanıyorum, birde hafif lipbalm o kadar ...
Canım Inşallah her şey yolundadır benim de 13.00 dan sonra kontrolüm varmış inşallah bende de her şey yolundadırGünaydın annişler doktora geldik dua edin hersey yolunda olsunçok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?