cok sivilcem olmazdi hamilelikle birlikte artti. Bakayim hem diyetisyene gidecegim hemde dermatolaga randevu alirim. Tesekkur ederim.ben yves roche kayısılı pelingini kullanıyorum ama peeling sivilceli yüzü yapılmaz tahriş eder
birde lorealın saf kil maskesi var o bana çok iyi gelıyor maske gibi sürüp 10 dk bekleyip yıkıyorsun istersen ondan kullanabilirsin... Ama sivilce için en iyi çözüm dermotologa gitmen cnm
bende o mantıktayım cnmHamile oldugumu ogrendigimden beri sacimi boyatmiyorum ki daha oncede demistim irsi beyazlarim var yani yeni saclarimin hepsi beyaz cikiyor benim ama bi sekilde idare ediyorum suan. Otaci tarzi sampuanlar benim sacimi kece gibi yapiyor mumkun degil acmam sonrasindayani dusunuyorum bence vucudumuzda kalici olan seylere dikkat etmemiz lazim bence yalnizca. Misal roll on icin parabensiz aliminyumsuz buldum yves rocherda deo. Niveanin gazsiz olanini suan kullaniyorum hergun calistigim icin makyaj yapmasamda en azindan bi bb krem allik yeterli oluyor ruj kullanmiyorum icerisinde kursun oldugu icin ama dusunuyorum yani tamamen hayatimizi dogala cevirmemiz lazim ama cokta sakinan goze cop batar mantigindayim
Canim hamilelik bir hastalik degil bunu anlamak lazim once.Hindistan cevizi yağının faydalarını zaten çok duymuştum, mutlaka en kısa zamanda alıcam yağlardan gidiyorum bende hadi bakalımbu arada internette bir çok şey okuyoruz hamilelikte yapılmaması/ kullanılmaması gereken ürünler diye ama bunların hepsini yapmak ne yazık ki pek mümkün değil misal kullanmakta olduğumuz şampuan olmaz doğal alın diyorlar, oje sürmeyin makyaj yapmayın hadi tamam saç boyatmamak gerek evet ama geri kalan her şeyi doğala çevirmek ne kadar mümkün bilemiyorum insan yapamayıncada vizdan azabı çekiyor
Ben siparis verdigim bio oilin icerisinde de hindistan cevizinin icerisinde de paraben ibaresi görmedim canim.Gunaydinlar
canim hindistan cevizi yaginin iceriginde paraben var mi? Baktin mi?
Hayirlisi olsun insAllah saglikla gelsinler.Günaydın kızlar yeni katılıyorum aranıza başka bi topik te kasim beklerken ekim annesi oldum 2015 te bi oglusum var ..şimdi Rabbim nasip ederse yine ekim annesi olucam ins.10 +4 olduk bugün ..nisanda kontrolüm var hepimiz hayırlısıyla alalım kucagimiza miniklerimizi insallah
Canim malesef ki kozmetik zararlıCanim hamilelik bir hastalik degil bunu anlamak lazim once.
Ben hicde okadar detayli incelemiyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum hem vitaminli olsun bebege yarasin hemde ben kilo almayayim diye.
Ama surekli kullandigim sampuanida.
El kreminide
Makyaj malz.
Ne bilim telfonumuda
Bu gibi seyleride hayatimdan cikaramam.
Rabbime emanet diyorum.
Sigara kullanmiyorum.
Alkol almiyorum
Ani hareket yapip agir kaldirmiyorum
Ilac kullanmiyorum.
Ben elimden geleni yapiyorum.
Kremden de sampuandan da okadar kimyasaldanda etkilenecegine zaten inanmiyorum
Bazilari hurafe kesinlikle.
Ben kendime zehir etmeden hamileligi gayet guzellige cevirmeye calisiyorum
Karnimi sevip oksuyorum.
Esim seviyo
Sevdigim muzikleri dinliyorum o da sanki anliyormus gibi beni (belki anlar icgudusel) bak bunlar sevdigim sarkilar belki sende seversin diyorum.
Hadi seninle bugun yemek yapalim abin bu yemegi cok seviyor ins. Sende seversin ama baban sevmez hic sen ona cekme o konuda diyorum.
Yani eglencesini yasamaya calisiyorum ben.
Okadar kafama takip kendime zehredemem su donemi.
Benim yaglar geldi.
Hindistan cevizi yagi hic almamistim Allahim yicemm nasil mis kokuyor.
Suan kokuda cok alamadigim halde buram buram kokusu.
Surdum bile bakalim faydasini gorebilecekmiyim ilerleyen zamanlarda.
Sac cilt bakimda da kullaniliyor.
Canim malesef ki kozmetik zararlı
Vücudun hava alması gerekiyor örneğin oje kesinlikle hamilelikte de sonrasında da tehlikeli
Fondöten normal zamanda bile yüzde bi kat olduğunu hissediyoruz hamilelikte gözenekler daha açık tamamen ciltte nefes almayı engelliyor
Çok markalı rujlar bile malesef ki içeriğinde ne olduğu belli olmayan maddeler içeriyor ve onu yiyoruz biz
Hamileler için ozel üretilmiş bir güneş kremi aldim siz daha tecrübelisiniz hamilelikte cilt lekesi oluyormuş onu kullanıyorum
Öğrencilerim benden daha süslü =) Ama kimyasala mümkün olduğunca az bulaşmaya çalışıyorum her şekilde bulaşıyoruz ama az olsun
Sampuanimi kremimi değiştiremedim ama
Benim düşüncem bu şekilde. Kimseye kullanıp kullanmaması konusunda yorum yapmam herkes kendi hamileligini yaşıyor sonuçta. Birkaç ay süslemesem bana zararı olmaz diye düşündüğüm için kullanmama kararı aldim ama şu var makyaj ürünleri parfüm yüz maskeleri...vs normal hayatta kullanıyoruz ama hepsi zararlı yani normalde de zararlı ama hepimiz kullanıyoruz hamilelikte bir tık daha dikkatli olunması kanaatindeyim doktorum bana da kısıtlama koymadı bu benim dusuncemMerhaba,
Herkes içinin rahat etmesi için doktoruna sorsun. Brada birbirimizin aklında soru işareti bırakmayalım. Mesela bnm doktorum ilk 3 ay saçını boyatma. Sonrasında boyatabilirsin. Kozmetik serbest dedi.
Mesela lazer epilasyon ve saç boyasının belirlenen yani kanılanan bir zararı yok. O yüzden rahat olanlar kullananlar da var, riske atmayıp kullanmayan da... Tamamiyle tercih bence...
Sana katılıyorum kesinlikle bende yediklerime dikkat ediyorum bazı şeyleri ksıtladık zaten hastaymışım gibi hayatımdan herşeyi çıkaramam gerekte yok buna zaten ilk gebelipimdede makyajımı da yaptım pjemide sürdüm gerektiğinde saçımı boyatmadım ki boyatan çook arkdşımda oldu gayet sağlıkla aldılar bebeklerini ben yine boyatmayacaağım parfüm kullanmıyorun deo kullanmıyorum ztn terlemiyorum da ben her yazılanada inanmayın internette doktorunuza danışın bence mutlakaCanim hamilelik bir hastalik degil bunu anlamak lazim once.
Ben hicde okadar detayli incelemiyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum hem vitaminli olsun bebege yarasin hemde ben kilo almayayim diye.
Ama surekli kullandigim sampuanida.
El kreminide
Makyaj malz.
Ne bilim telfonumuda
Bu gibi seyleride hayatimdan cikaramam.
Rabbime emanet diyorum.
Sigara kullanmiyorum.
Alkol almiyorum
Ani hareket yapip agir kaldirmiyorum
Ilac kullanmiyorum.
Ben elimden geleni yapiyorum.
Kremden de sampuandan da okadar kimyasaldanda etkilenecegine zaten inanmiyorum
Bazilari hurafe kesinlikle.
Ben kendime zehir etmeden hamileligi gayet guzellige cevirmeye calisiyorum
Karnimi sevip oksuyorum.
Esim seviyo
Sevdigim muzikleri dinliyorum o da sanki anliyormus gibi beni (belki anlar icgudusel) bak bunlar sevdigim sarkilar belki sende seversin diyorum.
Hadi seninle bugun yemek yapalim abin bu yemegi cok seviyor ins. Sende seversin ama baban sevmez hic sen ona cekme o konuda diyorum.
Yani eglencesini yasamaya calisiyorum ben.
Okadar kafama takip kendime zehredemem su donemi.
Ben sürekli makyaj yapan biri degilim.Canim malesef ki kozmetik zararlı
Vücudun hava alması gerekiyor örneğin oje kesinlikle hamilelikte de sonrasında da tehlikeli
Fondöten normal zamanda bile yüzde bi kat olduğunu hissediyoruz hamilelikte gözenekler daha açık tamamen ciltte nefes almayı engelliyor
Çok markalı rujlar bile malesef ki içeriğinde ne olduğu belli olmayan maddeler içeriyor ve onu yiyoruz biz
Hamileler için ozel üretilmiş bir güneş kremi aldim siz daha tecrübelisiniz hamilelikte cilt lekesi oluyormuş onu kullanıyorum
Öğrencilerim benden daha süslü =) Ama kimyasala mümkün olduğunca az bulaşmaya çalışıyorum her şekilde bulaşıyoruz ama az olsun
Sampuanimi kremimi değiştiremedim ama
Canim her yag bence besler tuyleri azda olsaTüylenmede artış yapar mı acaba hindistan cevizi yağı? Ben de kullanmak istiyorum, çalıştığım için zeytinyağı sürsem kokar diye düşünüyorum. Hindistan cevizi yağını saç ve kaş çıkarmak için kullandıkları in çekiniyorum çünkü benim göbek bölgem tüylü.
Bende roll-on kullanıyorum yapamam kullanmadan alışkanlık parfumude başımdaki şala ya da kiyafetime sıkıyorum normal zamanda da tenime degdirmezdimkızlar zaten genelleme diye birşey söz konusu olamaz... bunlar ihtimalleri artıran şeyler, evimizdeki detarjana, telefona, elektronik eşyalara çok dikkat edemiyor olabiliriz hatta yeri geldiği zaman yediklerimizede dikkat edemiyoruz Allaha emanet yaşıyoruz... Ama elimizde olan keyfi şeylerede dikkat edilmesi gerektiği kanaatindeyim... Son zamanlarda çocuklarda artan dikkat eksikliği, otizim, yada gelişim bozukluğu gibi hastalıklar hepsi bize modern çağın sunduğu zararlardan kaynaklanıyor tabi bu demek değildir kı her kadının çocuğu bu şekılde olacak.... Mesala akraba evliliğin zararlı olduğunu biliyoruz ama bu bile demek değildir kı akraba evliliğinde doğan her çocuk sağlıksız olur ... Ben parfüm ve deodarantsız yapamam ama son yapılan araştırmalarda deodarant kullanan kadınların gögüs kanserine yakalanma ihtimalı daha yüksek buda demek değildir ki her dedodarant kullanan kadın kanser olacak..... Bu liste uzayıp gider, takıntılı olmadan elimizden geldiğince dikkat etmeliyiz ....
Doktorlar deriyle temas ettirmeyin diyorlar parfumleri.kızlar zaten genelleme diye birşey söz konusu olamaz... bunlar ihtimalleri artıran şeyler, evimizdeki detarjana, telefona, elektronik eşyalara çok dikkat edemiyor olabiliriz hatta yeri geldiği zaman yediklerimizede dikkat edemiyoruz Allaha emanet yaşıyoruz... Ama elimizde olan keyfi şeylerede dikkat edilmesi gerektiği kanaatindeyim... Son zamanlarda çocuklarda artan dikkat eksikliği, otizim, yada gelişim bozukluğu gibi hastalıklar hepsi bize modern çağın sunduğu zararlardan kaynaklanıyor tabi bu demek değildir kı her kadının çocuğu bu şekılde olacak.... Mesala akraba evliliğin zararlı olduğunu biliyoruz ama bu bile demek değildir kı akraba evliliğinde doğan her çocuk sağlıksız olur ... Ben parfüm ve deodarantsız yapamam ama son yapılan araştırmalarda deodarant kullanan kadınların gögüs kanserine yakalanma ihtimalı daha yüksek buda demek değildir ki her dedodarant kullanan kadın kanser olacak..... Bu liste uzayıp gider, takıntılı olmadan elimizden geldiğince dikkat etmeliyiz ....
Ben sürekli makyaj yapan biri degilim.
Oje konusunda da hurafe olduğunu dusunuyorum tırnak bu deri degil.
Öjemide sürücem yani.
Sac kestirme bebeğin ömrü kısalır?
Şaka gibi safsatalar.
Ne alakası var tırnağın hava almasıyla bebeğin.
Ben kendi doğrularıma gore uygulama yapicam.
Kulaklarım cok kapali benim bu dönem ve bebekden sonraki aylarda.
bak sütun olmaz! emiyormu?
Ayy zayıf bu bebek! vesveselerine sağirım.
Canim her yag bence besler tuyleri azda olsa
Biliyosunuz ki hindistan cevizi yagi saç bakımında da kullanılıyor.
Saçı beslesin diye
Ama saç kadar köklü kıllar olmadığı için göbekteki kıllar cok sanmıyorum gürleşme çoğalma uzama olacagini
Canım tabiki hepimizin doktorları var takibimızı yapan.Sana katılıyorum kesinlikle bende yediklerime dikkat ediyorum bazı şeyleri ksıtladık zaten hastaymışım gibi hayatımdan herşeyi çıkaramam gerekte yok buna zaten ilk gebelipimdede makyajımı da yaptım pjemide sürdüm gerektiğinde saçımı boyatmadım ki boyatan çook arkdşımda oldu gayet sağlıkla aldılar bebeklerini ben yine boyatmayacaağım parfüm kullanmıyorun deo kullanmıyorum ztn terlemiyorum da ben her yazılanada inanmayın internette doktorunuza danışın bence mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?