2018 Ekim Anneleri

Ben sigara kullanıyordum bıraktım hamilelikte
Ama hamburger yiyorum arada az önce de cips yedim hiçte pişman değilim şimdi kanımdan besleniyor 3 aydan sonra yediğim gidecek bebeğe
Ceviz badem fındık midemi bulandırıyor yiyemiyorum su ara

Ben ilk gebelipimde kolayı çok zor bırakmıştım doktorumda haftada bir içebilirsin bir bardk bukadar şartlama kendini demişti herşeyin çoğu zarar az olmak kaydı ile yiyip içebilirsin demişti :) kızımda gayet sağlıklı çok şükür bazı şeylerde dikkat etsende genlerle alakalı hiç sigara kullanmayan eşlerin çocuklarınsa astım çıkıyor mesela bazı şeyler genetik ne yaparsanız yapın değişmiyor bazı hastalıklar da

Ye tabiki bende yedim yine canım isterse yiyorum devamlı meyve ceviz balık yiyemeyiz ya :))

günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Herşey çok güzel çok şükür teşekkür ederim ense kalınlığı çok iyi dedi zeki olcak dedikan sonucunu da yarın beni arayıp öğrenirsin dedi seviyorum doktorumukan ilacı verdi progestanı bırak dedi lekelenme kanama olursa hemen gel dedi acaba folik asit ide bırak dedi mi hatırlamıyorum aklım başımdan gitti bebeğim çok hareketliydi pozlar verdi bizeyarın sorcam artık sizce folic i bırak demişmidir siz ne zaman a kadar içtiniz resimlerini çekti bi ara atarım .

Canım Inşallah her şey yolundadır benim de 13.00 dan sonra kontrolüm varmış inşallah bende de her şey yolundadır dualaşalım
Teşekkürler canım herşey çok güzeldi hareketli bir bebiş seninde inşallah herşey güzel çıkar allahım korusun miniklerimizi sağ salim alalım kucağımıza kilonada dikkat etmeni istiyorum dedi doktorum 63 olmuşum boyum 170

Ben daha balık yemedim 3 aydan sonra başlayacağım çokta canim çekiyor
Canım benim dr um balık konusunda mutlaka tüket şimdilerde diyemeyeceğim çünkü sezonu bitmek üzere var olanlarda çok taze değil dedi kullanabilirsen balık yağı hapı al dedi o da bende çok bulantı yapıyor ne yapacağım bu konuda bilmiyorum

Benim bazı tüylerim o kadar da masum değil malesef görümcem mustela önerdi olmadı bi tane ondan alıp hafta sonları da zeytinyağına bulayacağım kendimi

Canim ilk 3 ay protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım birde bizde şey derler av eti kuzu eti balık eti ilk 3 ay yeme diye. Alakası var mi belki yoktur ama yemedim bende. Sonra meğerse araştırdım bazı balıklarda yoğun civa olduğu için yenmese daha iyi olurmuş misal hamsi Nazz3416

Kuzum bulabilirsen en iyisi norveç somonu. En çok omega onda varmış. Ama çiğ fındık fıstık kaju ceviz yersen birde yeşil yapraklı salata malzemeleri onlardan da alırsın omegayi

Ben mesela dr. Sormaya cekinirim bana guler mi diye oje surmek zararlimi diye
Cahilmisin acaba bakışı atar sanki.
Mesela ben bi kaza geçirdim.
Boynumda sıkıntım var.
Hamilelik, kilo alımı tetiklermi ağrılarımı vs diye korkularım vardi.
Resmen risk aldim.

Dr. Sormaya çekindim hatta annem sordu
Kızım kaza geçirdi 1 yıl once 4 ay boyunluk kullandi kilo aldikca sirtta boyunda agri bir zarar olurmu dedi.

Dr. Gayet rahat hic bisi olmaz.

Agrın olursa evde boyunlugun vardır tak gitsin dedi bana.
Içim rahatladı resmen.

Ben de çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum bir şey olacağı varsa ne kadar dikkat edersen et oluyor olmayacaksa da olmuyor. Yani ne hamileler var ne hallerde geçiriyorlar o günleri ama sağlıkla geliyorlar. Dr um da o konuda rahat beni de rahatlatıyor mesela vitamin de önermedi yediklerinden alıyorsun bence yapay bir şeye gerek yok diye ben de ona güveniyorum kızımda demir ilacı başlarda da folik asit ve progestan dışında bir şey almamıştım çok şükür kızım çok sağlıklı. Bugünlerin tadını çıkarın kızlar çok takılmayın

Benim bazı tüylerim o kadar da masum değil malesef görümcem mustela önerdi olmadı bi tane ondan alıp hafta sonları da zeytinyağına bulayacağım kendimi
Ya aslinda icin hangisine daha cok siniyorsa onu kullan bence
Çünkü herkesde yağ değişkenlik gösterebilir tüy anlaminda.

Amin canım inşallah .Çok sevindim canım gözün aydın ben de doktorun Kapısında bekliyorum darısı başıma dua et canım lütfen bu arada folik 12.hafta bitine bırakılıyor doktor öyle dedi bana

Çatlaklar için krem kullanmaya ne zaman baslayacaksiniz

cnm bende deriyi sıkılmaması gerektiğini düşünüyorum kıyafete sıkılabılır ama ben kıyafetime bir iki fıs sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…