2018 Ekim Anneleri

Ben normal nemlendiricileri duştan sonra kullanmaya başladım. Önümüzdeki günlerde çatlak öncesi kremler kullanmaya başlayacağım. 12.haftanın içindeyim.
Bana doktorum alphonova önerdi eczacı da lierac phytolastil jel hangisini alsam

Benim dontorumda rahat bir adam ilk gebelipimde çok rahattım zaten oda rahatlatıyordu beni mesela ilişki bile haftada 2 kez oluyırdu yani hayatı normal akışına bırakmak gerek bence eğer herşey normal gidiyorsa şimdi yasakladı mesela ilişkiyi aynı doktor her gebelik farklı yani herkes doktoruna danışmalı ama tabi oje makyaj vs bunları değil:)

Aaa kızlar normalde fondöten vs kullanan biri değilim çok makyaj da yapmam ama oje benim vazgecilmezim zararlı mi gerçekten hemen bırakayım o zaman çok şaşırdım ama bebegim den kıymetli de değil. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hamile oldugumu oğrenmeden önce rüyam da gördüm kızdı ismi de Zeynep hira idi :) doktor da kıza benzetti ama kesin konuşmadi rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Canim ben kendi fikrimi söyledim zararlı olduğunu düşünüyorum dedim zararlı demedim arkadaşlarda zararlı değil dediler kullan ya da kullanma demem zararlı değil diyorlar değildir belki de. Ama zararı yok dediler kullan gitsin arkadaşların ikinci hamileliği ben tecrübesizim söylediğime de pişman oldum zaten

:) kimyasal sonuçta uyarmak istemişsin bunda kötü birşey yok ki benimde ilk hamileliğim :)

:) kimyasal sonuçta uyarmak istemişsin bunda kötü birşey yok ki benimde ilk hamileliğim :)
Bazı organik olduğunu ileri süren markalarda bile kimyasal var. Eşim bana çamaşır suyu gibi kokulu şeyleri kullanma diyor eşim kimyager bu arada o öyle soyleyince bende ojeden ziyade asetonun zararlı olduğunu düşünüyorum. Kokusuz aseton da vardır elbet kullanmadıgim için bilgim yok.
Önceden bende kullanırdım oje hemde ne severdim basimi kapatınca bıraktım bende ruj seviyorum hafif pembemsi birde konturlu makyaj ama yapmıyorum yarın kontrolüm var doktoruma soracağım

Ben insan isteyince herseyin biraz daha kolaylastigina inaniyorum.
Avokado alirim mesela yenir biraziyla karisim yaparim buz kaliplarina,haftada 1 uygularim yuzume mesela.(viraz disarda bekledikten sonra)
Cabuk tukenmiyor.Hazirlamak 5 dk.
Bazen salatalik,soda vb.

Illa biseyleri almak ya da alternatif urunler aramaya calismakta degil bence amac.

Sac boyatma olayi ilk 3 ay icin onlem dusunene guzel bence.Ama hamilelikte hic boyatmayip sonrasi hemen boyatmak bana daha sacma geliyor mesela emzirmekte bi o kadar dikkat edilmesi gereken bi konu sonucta.

Fondoten hic kullanmadim mesela ben.32 yasindayim.
Roll-on,deodorant kullanmiyorum.Aliskanlik birazda.Parfum olarakta esyama maviden aldigim pembe hafif kokulu vucuy spreyini kullanirim yaz kış,düğünler haric bazen :)))

Evimde camasir suyu yok.Yuzey temizleyici yok.Kendime gore onlemlerim ya da aldiklarim var.

Bunlar cok kisisel seyler bence.
Bu tur konular herseyde olacak :) Herkes fikrini beyan edecektir.Hic aksi yorumu kendinize cevap olarak algilamayin kizlar oncelikle.Malesef cok oluyor bu tur seyler bosuna gerginlik oluyor :)
Daha bunun bebek arabasi,o su bu su var ohooo :)))

Yanı bence de surda birimizin başına Allah korusun bisey gelse hepimiz üzülürüz ama bisey soyleyince sanki tartışma çıkarmak için soylenmiscesine tepki vermek çok kötü. Şahsım adına ben su muhabbetten fazlası ile rahatsız oldum ve üzüldüm. Kotu niyetle birşey yazmadım kendim kullanmadıgim için yazmayadabilirdim bana ne der geçerdim ama kozmetik her şekilde zararlı hamile olsakta olmasakta bende kullanıyordum şimdi kullanmıyorum dedim sen kullan o kullanmasın demedim ve gerçekten pişman oldum keske yazmasaydım bundan sonra da kimsenin hamilelikte kullandığı yediği içtiği hakkında da yorum yapmam

cnm alınacak birsey yok herkes fikrini söyledi, şahsen bende senın gibi düşündüm ama diğer arkadaşların yazdıklarına hiç alınmadım

cnm alınacak birsey yok herkes fikrini söyledi, şahsen bende senın gibi düşündüm ama diğer arkadaşların yazdıklarına hiç alınmadım
Alınmadım ben canim ben kendim fazlaca korumaciyim her konuda öyleyim sizleri de inanın kardeşim gibi görüyorum kendi korktuklarimi söylüyorum insaallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz seviyorum hepinizi

Amin canım inşallah .Çok sevindim canım gözün aydın ben de doktorun Kapısında bekliyorum darısı başıma dua et canım lütfen bu arada folik 12.hafta bitine bırakılıyor doktor öyle dedi bana
Sağol canım tabiki dua ediyorum güzel haberler ile çık doktordan inşallah evet 12.haftadaymış 1 hafta sonra bırakırım artık

Siz direk benim yorumuma, bana yorum yaparsanız ben şahsi fikrimi soylerim..
Alıntılamadan beni ortaya yapsaydınız ben zaten asla alıntılamazdım sizi.
Farkındaysanız zaten alintilamiyorum sizi genel anlamda asla!
Bana cvp hakkı doğuyor siz alıntı yapinca.

Siz fazla hassassınız sanirim.

Ozaman direk sahsima fikrinizi soylemezsiniz..

Bende size boyle direk yorum yapmak zorunda kalmam.
Sevgiler hörmetler.

Ben sizi şahsen tanımıyorum oturdum sohbet ettik karşılaştık mi hayır yani karşı gelmek için söylemedim ki kozmetik zararlı değil dediniz bende bence zararlı dedim internet ortamında konuşuyoruz hepimizin düşüncesini söyleme hakkı var sizinde var benim de var başkasınında var şimdi şöyle soyleyim egerki tepki göstermek için cevap yazdığım düşünüldü ise hakkını helal et kusura bakma. Kesinlikle tepki göstermek için yazmam karakterim değil öyle olsa inan umursamazdım. Sadece fikrimi söylemek istedim.
Alıntılama mevzusuna gelince herkes birbirine mavi boncuk dağıtacak değil elbette alıntılamak muhatap olmak istemezseniz yazmazsınız olur biter. Sevgiler benden

Ben de dikkat ediyorum. Çalıştığım hastanedeki doktorlar hamile kalınca saçlarını şampuanla değil doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyorlardı. Kümyasal hiç bir şey kullanmıyorlardı. Elimden geldiğince makyaj yapmamaya çalışıyorum. Hiç bir temizlik malzemesine dokunmuyorum. Eşim yapıyor ev işlerini. Doğal kremler aldım. Ben bu şekilde mutlu oluyorum. Canım çilek istese yemiyorum mesela. Tercih meselesi işte

Bu arda hangi güneş kremini kullanıyorsunuz. Hamilelikte kullanılabilecek doğal ürün arıyorum

Ben de senin gibi dusunuyorum ilk hamileligimde de susume pusume devam ettim kokos bi hamileydim zevkle gecirdim bunda da oyle yapacagim su bulantilar insallah biterse

Dönüp iyi okuyun!
Ben kimseye makyaj malz. Kullanın cok yararlı demedim.
Ben kullanırım dedim
Siz beni alıntılayıp zararlı dediniz.
Akıla ihtiyacım yok cok sukur..
Zararlı ise siz kullanamazsinız olur biter.
Uzatmanın alemi yok

Kendini haklı çıkarma çabalarınızda neyin nesi anlayabilmiş degilim.
Ben kimseye mavi boncuk falan dagitmam

Ben düşüncemi yazar cikarim.
Şahsi fikrimi yazar cikarim.
Kimseye akıl vermem haddim degil.
Okey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…