2018 Ekim Anneleri

Ben de senin gibi dusunuyorum ilk hamileligimde de susume pusume devam ettim kokos bi hamileydim zevkle gecirdim bunda da oyle yapacagim su bulantilar insallah biterse
Canım ben kendimi nasil rahat hissediyorsam oyle yapiyorum
Bebeğim rahat ben rahat

Ne kadar saçma bir yere gitti su konuşma anlamış değilim
Kendimi haklı çıkarmak istemiyorum farkındaysan yanlış anlaşılmış isem kusura bakma demisim alttan almayı biliyorum
Kavga çıkarmak tartışmak için yazmadım da demistim akıl verme gibi bir niyetim de yok
Uzatmıyorum da vallahi şaşırdım su yazdıklarınıza değişik gerçekten
Bir makyajdan konu nereye geldi kızıyorum kendime BANA NE!!!bana ne de yazıyorum yazma kim ne yaparsa yapsın söyleme
Şimdi söyle bir cümle kurmuşsun alintilamiyorum asla! Ben buna binaen yazdım sevmek zorunda değilsin diye. Bende size ilk defa cevap yazdım bisey demedim ki asla diyecek kadar vurguluyorsunuz.
Yanlış birşey yaptım ise özür diliyorum gerginlik yaratmaya gerek yok kusura bakmayın benim hatam

Diğer arkadaşlara akıl verin bana değil
Gözardı ediyorum sizi.
Cvp alamazsanız alınmayın olur mu?

Sağol canım tabiki dua ediyorum güzel haberler ile çık doktordan inşallah evet 12.haftadaymış 1 hafta sonra bırakırım artık
Sağol canım.Kontrolden çıktım kanama alanının boyutunda bir değişiklik yokmuş bi hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o zaman küçülmüş hatta inşallah yok olmuş olur

Lütfen bebişini düşün üzme kendini sinirlenme lütfen

Sağol canım.Kontrolden çıktım kanama alanının boyutunda bir değişiklik yokmuş bi hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o zaman küçülmüş hatta inşallah yok olmuş olur
İnşallah cnm allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak iyi düşünelimki herşey iyi olsun ben inanıyorum

Canim sen fikrini soyledin problem yok ilk hamileligin zaten soyledigin yanlis bir sey de yok dikkat etmek lazim baskalari da aksini yaptigini soyluyor bu da normal herkes ayni dusunecek degil kendine cevap olarak dusunup kendini uzme. Ben yapiyorum mesela makyaj vazgecemiyorum :) oje surmuyorum bi tek bunda sac rengim dogal beyazim da yok olsa da boyamazdim. Ama yapanlarda var yani cunku kanitlanmis pek bisey yok.

Diğer arkadaşlara akıl verin bana değil
Gözardı ediyorum sizi.
Cvp alamazsanız alınmayın olur mu?
Benim kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Herkesin kendi aklı kendine yetiyor da yani fikrini söylemek akıl vermek ise hepimiz birbirimize akıl veriyoruz
Ben cocuk doğurmadım ben yıllarca aradım kaybettim ben kürtaj oldum yıllarca kendime gelemedim o zaman bişeyleri yaşadım yaptımkimse benim gibi olmasın yaşadığını yaşamasın diye uyardım akıl vermedim
Siz yada x yada y şahsi herhangi biri kolayca yorum yazıyorsunuz karşındaki ne durumda yazdığından ne hissediyor pek umrunuzda olmuyor tabi
Bende söyle birşey var pek insanların yaşamlarına karakterlerine statülerine bakmadan herkesle sohbet ederim ama belli bir yerde elekten elemek lazımmış bunu da gördüm
Bir ojeden dönüşü olmayacak bir mevzu ile konuyu uzatmayı başardık sizi de kendimi de tebrik ediyorum siz size cevap verilince ne kadar da buyutebiliyormussunuz bi mevzuyu bunu da gördüm.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum sadece hakkım varsa da helal olsun

Gerçekten akıl verme gibi bir niyetim yok ama ben 35 yaşındayım halen burada biseyler öğreniyorum ukala değilim ki akıl versem çok pişman oldum ya.

kızlar kızlaaaarrrr yahu bir sakin olun olay tamamen benim başımın altından çıktıııı ben sormuştum bu konuyu ilk açan bendim ama işim dolayısıyla giremedim sonra ve şimdi girip okudum. Yahu hepimizin hormonlar zaten halay modunda birimize yanlış gelen diğerimize doğru gelebilir her insanın düşüncesi, yorumu, hayatı, alışkanlıkları asla bir olmaz bunda hepimiz hem fikiriz bence ama burada amaç nedir?

yahu kızlar benim aklıma bir şey takıldı, bu konuda sizlerin fikri nedir yada bu konuda duyduğunuz bir şey var mı?
ve buradaki arkadaşlarımız fikrini yazar.
.
.
.
.
.

uygulamak isteyen uygular istemeyen uygulamaz. Bence zaten hepimiz bu fikirde, bu olgunlukta ve bu anlayışta bir insanız kaç zamandır konuşuyoruz, birbirimizi görmesekte henüz tanışmamış olsakta şurada bebeğimizle alakalı aldığımız iyi/kötü tüm haberleri ailemizcesine paylaşıyoruz fakat, yukarıda da dediğim gibi hormonlar halay mod on! aman kızçeler birbirimizi yanlış anlamayalım, istemeden de üzmeyelim Allah korusun üzüntüden stresten birimize bir şey olsa vicdan azabından ölürüz. Beni de sakın yanlış anlamayın fetva verir gibi yazdım da yazdım fırsatını bulmuşken girdim nete ama, konuyu ilk açan bendim şuan sorumluluk hissettim o yüzden yazıyorum.

Konuya gelince; pimpirik bi tip değilim olmadımda doktorumda bunu anladı zaten.. ama işte annelik düştü ya bi kere içimize.. e çalışıyoruzda malum insan dışarı çıkınca ayrı bir özen istiyor sanki, e malum yaz gebesi olucaz makyajı deo.su parfümü boyası düşünüdürüyor işte. Ama baktım ki bu işin sonu; ister istemez pazardan aldığımız sebze ve meyvelerde bile hormona dayanıyor o yüzden akışına bırakmak..

Arkadaşların öncelikle özür diliyorum hepimizden böyle bir konuyu gözünüzün önüne soka soka yazdık
Gerçekten kimseye akıl verme gibi bir derdim yok ama fikrimi soylerim
35 yaşında hayatın birçok şeyini görmüş yaşamış mesleğini eline almış biriyim
Işte herşeyi biliyorum da o karnımdakini ve sizlerinde yavrularını düşünüyorum.aman yapma dikkat et dememdeki sebepte bundan
Isterim ki sizde bana söyleyin SaskinAnne şunu yapma desen teşekkür ederim yapmam da
Hepiniz çok kiymetlisiniz hepiniz en kutsal meslek için karnındaki ni buyutuyorsunuz
Gereksiz bir mevzuya girdigim için tekrar özür diliyorum
Hepinize ayrı ayrı değer veriyorum

SaskinAnne canını sıkma ben seni çok iyi anladım herzaman böyle alçakgönüllü olmaya devam et :) tr_lelli topik hepimizin topiği herkes fikrini özgürce sunabilir ama yazdıklarımıza dikkat edelım herkes sizin gibi rahat hamilelik geçiremiyor olabılır, burda bebeğine yıllar sonra kavuşmuş, birçok imtahandan geçmiş kadınlarda var bunlardan birtanesi de benım haliyle biraz fazla temkinli olabiliriz ... Benım de hamileliğim rahat geçiyor, hormonlar beni çok fazla etkılemedi, fiziksel bir şikayetimde yok , yazılanlara alınmam birbirimizi tanımasakta art niyetli değiliz bunu bilmek yeterli benim için... hepinizi çok seviyor ve bu konunun burda kapanmasını diliyorum :)

Canim kapandı bile
Dedin ya bazen elemek gerekiyor. Arkadaş kendine fazlaca güvenli dediğim dedik caldigim düdük bi tip ama böyle olmaz
Yani böyle bir olur iki olur benim akla ihtiyacim yok derken hoop Allah iyi demez ve mutlaka birine ihtiyacın olur
Allah kimseye muhtac etmesin tabi Yanlış düşünüyor ama kendi düşüncesi tabi beni bağlamaz birkaç yazısını görmüştüm ben soyleyim ben boyleyim olmaz işte. Kimsesi kalmaz yalnız kaliverir
Ama dedim ben hakkım helal olsun

Benim yorumum şahsaydı.
Konu kapandi.

Gerçekten akıl verme gibi bir niyetim yok ama ben 35 yaşındayım halen burada biseyler öğreniyorum ukala değilim ki akıl versem çok pişman oldum ya.
Oyle dusunme canim herkes fikrini soyleyebilir arada boyle ufak tefek yanlis anlasmalar olabilir netice de hepimiz kadiniz :))

SaskinAnne cnm senin bu kullandığın güneş kremi yüze sürülüyor değil mi? yane bazı güneş kremleri sadece vücut için öneriliyor da o yüzden sordum

SaskinAnne cnm senin bu kullandığın güneş kremi yüze sürülüyor değil mi? yane bazı güneş kremleri sadece vücut için öneriliyor da o yüzden sordum

Kızlar 1-2 saat önce kontrolden geçtim.Sizlerden etkilenerek cinsiyet sordum (ki çok Önemi yok benim için) ama doktor henüz değil ,bekle biraz daha dedi
Benim icinde onemli degil gercekten ama insan merak ediyor iste bunun hazirligi var moda girmesi var :)) ne var yani azcik ipucu verseler cogu anliyor gercekten cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…