Canım ben kendimi nasil rahat hissediyorsam oyle yapiyorumBen de senin gibi dusunuyorum ilk hamileligimde de susume pusume devam ettim kokos bi hamileydim zevkle gecirdim bunda da oyle yapacagim su bulantilar insallah biterse
Solante pregna aldim ben canim hamileler icin üretilmiş[/QUOTE Ben de bu kreme bakıyordum. Galiba bunu alıcam. Çok sağol canım
Ne kadar saçma bir yere gitti su konuşma anlamış değilimDönüp iyi okuyun!
Ben kimseye makyaj malz. Kullanın cok yararlı demedim.
Ben kullanırım dedim
Siz beni alıntılayıp zararlı dediniz.
Akıla ihtiyacım yok cok sukur..
Zararlı ise siz kullanamazsinız olur biter.
Uzatmanın alemi yok
Kendini haklı çıkarma çabalarınızda neyin nesi anlayabilmiş degilim.
Ben kimseye mavi boncuk falan dagitmam
Ben düşüncemi yazar cikarim.
Şahsi fikrimi yazar cikarim.
Kimseye akıl vermem haddim degil.
Okey ?
Diğer arkadaşlara akıl verin bana değilNe kadar saçma bir yere gitti su konuşma anlamış değilim
Kendimi haklı çıkarmak istemiyorum farkındaysan yanlış anlaşılmış isem kusura bakma demisim alttan almayı biliyorum
Kavga çıkarmak tartışmak için yazmadım da demistim akıl verme gibi bir niyetim de yok
Uzatmıyorum da vallahi şaşırdım su yazdıklarınıza değişik gerçekten
Bir makyajdan konu nereye geldi kızıyorum kendime BANA NE!!!bana ne de yazıyorum yazma kim ne yaparsa yapsın söyleme
Şimdi söyle bir cümle kurmuşsun alintilamiyorum asla! Ben buna binaen yazdım sevmek zorunda değilsin diye. Bende size ilk defa cevap yazdım bisey demedim ki asla diyecek kadar vurguluyorsunuz.
Yanlış birşey yaptım ise özür diliyorum gerginlik yaratmaya gerek yok kusura bakmayın benim hatam
Sağol canım.Kontrolden çıktım kanama alanının boyutunda bir değişiklik yokmuş bi hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o zaman küçülmüş hatta inşallah yok olmuş olurSağol canım tabiki dua ediyorum güzelhaberler ile çık doktordan inşallah evet 12.haftadaymış 1 hafta sonra bırakırım artık
Lütfen bebişini düşün üzme kendini sinirlenme lütfenNe kadar saçma bir yere gitti su konuşma anlamış değilim
Kendimi haklı çıkarmak istemiyorum farkındaysan yanlış anlaşılmış isem kusura bakma demisim alttan almayı biliyorum
Kavga çıkarmak tartışmak için yazmadım da demistim akıl verme gibi bir niyetim de yok
Bir makyajdan konu nereye geldi kızıyorum kendime BANA NE!!!bana ne de yazıyorum yazma kim ne yaparsa yapsın söyleme
Şimdi söyle bir cümle kurmuşsun alintilamiyorum asla! Ben buna binaen yazdım sevmek zorunda değilsin diye. Bende size ilk defa cevap yazdım bisey demedim ki asla diyecek kadar vurguluyorsunuz.
Yanlış birşey yaptım ise özür diliyorum gerginlik yaratmaya gerek yok kusura bakmayın benim hatam
İnşallah cnm allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak iyi düşünelimki herşey iyi olsun ben inanıyorumSağol canım.Kontrolden çıktım kanama alanının boyutunda bir değişiklik yokmuş bi hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o zaman küçülmüş hatta inşallah yok olmuş olur
Canim sen fikrini soyledin problem yok ilk hamileligin zaten soyledigin yanlis bir sey de yok dikkat etmek lazim baskalari da aksini yaptigini soyluyor bu da normal herkes ayni dusunecek degil kendine cevap olarak dusunup kendini uzme. Ben yapiyorum mesela makyaj vazgecemiyorum :) oje surmuyorum bi tek bunda sac rengim dogal beyazim da yok olsa da boyamazdim. Ama yapanlarda var yani cunku kanitlanmis pek bisey yok.Ne kadar saçma bir yere gitti su konuşma anlamış değilim
Benim kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Herkesin kendi aklı kendine yetiyor da yani fikrini söylemek akıl vermek ise hepimiz birbirimize akıl veriyoruzDiğer arkadaşlara akıl verin bana değil
Gözardı ediyorum sizi.
Cvp alamazsanız alınmayın olur mu?
Gerçekten akıl verme gibi bir niyetim yok ama ben 35 yaşındayım halen burada biseyler öğreniyorum ukala değilim ki akıl versem çok pişman oldum ya.Canim sen fikrini soyledin problem yok ilk hamileligin zaten soyledigin yanlis bir sey de yok dikkat etmek lazim baskalari da aksini yaptigini soyluyor bu da normal herkes ayni dusunecek degil kendine cevap olarak dusunup kendini uzme. Ben yapiyorum mesela makyaj vazgecemiyorum :) oje surmuyorum bi tek bunda sac rengim dogal beyazim da yok olsa da boyamazdim. Ama yapanlarda var yani cunku kanitlanmis pek bisey yok.
Canim kapandı bileSaskinAnne canını sıkma ben seni çok iyi anladım herzaman böyle alçakgönüllü olmaya devam et :) tr_lelli topik hepimizin topiği herkes fikrini özgürce sunabilir ama yazdıklarımıza dikkat edelım herkes sizin gibi rahat hamilelik geçiremiyor olabılır, burda bebeğine yıllar sonra kavuşmuş, birçok imtahandan geçmiş kadınlarda var bunlardan birtanesi de benım haliyle biraz fazla temkinli olabiliriz ... Benım de hamileliğim rahat geçiyor, hormonlar beni çok fazla etkılemedi, fiziksel bir şikayetimde yok , yazılanlara alınmam birbirimizi tanımasakta art niyetli değiliz bunu bilmek yeterli benim için... hepinizi çok seviyor ve bu konunun burda kapanmasını diliyorum :)
Benim yorumum şahsaydı.SaskinAnne canını sıkma ben seni çok iyi anladım herzaman böyle alçakgönüllü olmaya devam et :) tr_lelli topik hepimizin topiği herkes fikrini özgürce sunabilir ama yazdıklarımıza dikkat edelım herkes sizin gibi rahat hamilelik geçiremiyor olabılır, burda bebeğine yıllar sonra kavuşmuş, birçok imtahandan geçmiş kadınlarda var bunlardan birtanesi de benım haliyle biraz fazla temkinli olabiliriz ... Benım de hamileliğim rahat geçiyor, hormonlar beni çok fazla etkılemedi, fiziksel bir şikayetimde yok , yazılanlara alınmam birbirimizi tanımasakta art niyetli değiliz bunu bilmek yeterli benim için... hepinizi çok seviyor ve bu konunun burda kapanmasını diliyorum :)
Oyle dusunme canim herkes fikrini soyleyebilir arada boyle ufak tefek yanlis anlasmalar olabilir netice de hepimiz kadiniz :))Gerçekten akıl verme gibi bir niyetim yok ama ben 35 yaşındayım halen burada biseyler öğreniyorum ukala değilim ki akıl versem çok pişman oldum ya.
Benim icinde onemli degil gercekten ama insan merak ediyor iste bunun hazirligi var moda girmesi var :)) ne var yani azcik ipucu verseler cogu anliyor gercekten cunku :)Kızlar 1-2 saat önce kontrolden geçtim.Sizlerden etkilenerek cinsiyet sordum (ki çok Önemi yok benim için) ama doktor henüz değil ,bekle biraz daha dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?