2018 Ekim Anneleri

SaskinAnne cnm senin bu kullandığın güneş kremi yüze sürülüyor değil mi? yane bazı güneş kremleri sadece vücut için öneriliyor da o yüzden sordum
Sürülüyor canim benim basim kapalı yüzüm için aldim sadece
Çok güzel koruyor ama pudra sürmüş gibi oluyorsun ilk 10 dk. Sonra doğal bi parlaklık veriyor güzel oluyor

Ben hamile kalmadan oncede Clinique gunes kremi kullaniyordum hala da ona devam ediyorum bir cok gunes kremi lamer bile denemis birisi olarak tek gecerim yapi olacak cok guzel

Benim icinde onemli degil gercekten ama insan merak ediyor iste bunun hazirligi var moda girmesi var :)) ne var yani azcik ipucu verseler cogu anliyor gercekten cunku :)
Biz eşimle hamileliği öğrendiğimiz ilk gün eşim direkt internetten kız isimleri araştırmaya başlamıştı hatta zeynep diyor Elif diyor kavga etmeyelim şimdiden diyor erkek denilirse o üzülür diye sorasım da gelmiyor.Rabbim saplıcakla kucağımızda görmek nasip etsin de her şeyden önemlisi artık.

bu arada yukarıda kaldı okuyamadım, çatlak için ne kullancaksınız diye sorulmuştu ama inanın hatırlamıyorum yoksa etiketlerdim.

2 gün önce aktara gittim, buraya yazmıştım hatta bana esila çatlak bakım yağı verdi resmini tekrar ekliyorum. dün ilk defa sürdüm emilimi kolay kokusu da beni rahatsız etmedi ama siz alırken bence bi koklayın belki rahatsız olan olabilir. ama bir şey daha almak istiyorum yanında ya bio oil ya da Hindistan cevizi yağı olacak.

lierac, mustela vb. çok duydum fakat biraz doğalcıyım bu konuda. birde baktım bir tüpü 150 TL civarında e hamilelik sonrası 3 ay daha kullanacak olursak kim bilir kaç tüp alacağız..

Eklentiler

• 9707872747570.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
Ilk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)

Hadi gözün Aydın canım..Farıaı. İzlere inşallah

Canım sanırım yanlış biliyorsun..Hamsi bilakis hamilelikte çok tercih edilen bi balıktır.Çünkü büyük balıkların aksine daha daha az civa vardır içinde..Bu dönemde uzak durmamız gereken Balık en çok ton balığı olmalıdır

Bende ton balığı yüksek çinko içeriyor diye biliyorum balık faydalı tabiki bizim için bende yemeye çalışıyorum hatta hamile bir arkdşım var doktoru ona düşüğü bile önlediğini söylemiş balık yemenin ne kadar doğru tartışılır ..

Balık mı düşüğü önlüyormuş?Vay ne hikmetler gizli işte

Bu arada bahsettiğim ton başlığı konserve olan ..

Kızlar selamlar herkese
Hamilelik hormonları malum hepimizi hassaslaştırdı. Tabiki birbirimize doğru bildiklerimizi aktaracağız, tavsiyelerde bulunacağız, günün sonunda kendi mantık süzgecimizden geçirip ve doktorlarımıza danışıp kendi kararımızı uygulayacağız. Topiğin de amacı bu zaten ( fikir alışverişinde bulunmamız, yeri geldiğinde birbirimize duygusal anlamda destek olmamız)..
Hepimiz ortak amaç ve duygu içerisindeyiz, ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum sizlerden.. İyi ki varız diyorum Ekim Anneleri
Son olarak bir şey sormak istiyorum, hamilelikte çilek yemenin bir sakıncası var mı? Sanki öyle bir şey okudum ve ben çileği çok severim. Bilen biri var mı acaba?

Kötü birşey duymadım hiç sanmıyorım ilk gebelipimdede yemiştim şimdide yiyiorum

Hayır yok ben ilk gebeliğin de çok yedim yedikten sonra ellerini yıkaman gerekiyor,çilek’i elledikten sonra elini yıkamadan vücudunda herhangi bir yerini ellersen çocukta izi çıkıyor ben buna inanmamıştım merak edip denedim oğlumun poposunda sağ tarafında çilek lekesi var :))

Az once yedim bir zarari oldugunu hic duymadim.Sadece hormonlu oluyor ya genelde ondan olabilir bu bilgi.Ben pazardan kucuk, kokulu hormonlu olmadigini dusundugum cileklerden aldim,yedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…