- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Sürülüyor canim benim basim kapalı yüzüm için aldim sadeceSaskinAnne cnm senin bu kullandığın güneş kremi yüze sürülüyor değil mi? yane bazı güneş kremleri sadece vücut için öneriliyor da o yüzden sordum
Biz eşimle hamileliği öğrendiğimiz ilk gün eşim direkt internetten kız isimleri araştırmaya başlamıştıBenim icinde onemli degil gercekten ama insan merak ediyor iste bunun hazirligi var moda girmesi var :)) ne var yani azcik ipucu verseler cogu anliyor gercekten cunku :)
Ilk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)Biz eşimle hamileliği öğrendiğimiz ilk gün eşim direkt internetten kız isimleri araştırmaya başlamıştıhatta zeynep diyor Elif diyor kavga etmeyelim şimdiden diyor erkek denilirse o üzülür diye sorasım da gelmiyor.Rabbim saplıcakla kucağımızda görmek nasip etsin de her şeyden önemlisi artık.
Herşey çok güzel çok şükür teşekkür ederimense kalınlığı çok iyi dedi zeki olcak dedi kan sonucunu da yarın beni arayıp öğrenirsin dedi seviyorum doktorumu kan ilacı verdi progestanı bırak dedi lekelenme kanama olursa hemen gel dedi acaba folik asit ide bırak dedi mi hatırlamıyorum aklım başımdan gitti bebeğim çok hareketliydi pozlar verdi bize yarın sorcam artık sizce folic i bırak demişmidir siz ne zaman a kadar içtiniz resimlerini çekti bi ara atarım .
Canım sanırım yanlış biliyorsun..Hamsi bilakis hamilelikte çok tercih edilen bi balıktır.Çünkü büyük balıkların aksine daha daha az civa vardır içinde..Bu dönemde uzak durmamız gereken Balık en çok ton balığı olmalıdırCanim ilk 3 ay protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım birde bizde şey derler av eti kuzu eti balık eti ilk 3 ay yeme diye. Alakası var mi belki yoktur ama yemedim bende. Sonra meğerse araştırdım bazı balıklarda yoğun civa olduğu için yenmese daha iyi olurmuş misal hamsiNazz3416
Bende ton balığı yüksek çinko içeriyor diye biliyorum balık faydalı tabiki bizim için bende yemeye çalışıyorum hatta hamile bir arkdşım var doktoru ona düşüğü bile önlediğini söylemiş balık yemenin ne kadar doğru tartışılır ..
Canım sanırım yanlış biliyorsun..Hamsi bilakis hamilelikte çok tercih edilen bi balıktır.Çünkü büyük balıkların aksine daha daha az civa vardır içinde..Bu dönemde uzak durmamız gereken Balık en çok ton balığı olmalıdır
Balık mı düşüğü önlüyormuş?Vay ne hikmetler gizli işteBende ton balığı yüksek çinko içeriyor diye biliyorum balık faydalı tabiki bizim için bende yemeye çalışıyorum hatta hamile bir arkdşım var doktoru ona düşüğü bile önlediğini söylemiş balık yemenin ne kadar doğru tartışılır ..
Bu arada bahsettiğim ton başlığı konserve olan ..Bende ton balığı yüksek çinko içeriyor diye biliyorum balık faydalı tabiki bizim için bende yemeye çalışıyorum hatta hamile bir arkdşım var doktoru ona düşüğü bile önlediğini söylemiş balık yemenin ne kadar doğru tartışılır ..
Evet öyle dedi bana tembihliyor hep bol bol balık ye somon ye diyeBalık mı düşüğü önlüyormuş?Vay ne hikmetler gizli işte
Evet bende yemiyorum ton balığı somon levrek çupra mezgit yemeye çalışıyorum ama zaten yeni yeni ywmeye başladık zaten bulantılar tiksinme mide yanmaları şidmiden sonra bol bol yer tüketiriz hem et hem balık :)Bu arada bahsettiğim ton başlığı konserve olan ..
Kötü birşey duymadım hiç sanmıyorım ilk gebelipimdede yemiştim şimdide yiyiorumKızlar selamlar herkese
Hamilelik hormonları malum hepimizi hassaslaştırdı. Tabiki birbirimize doğru bildiklerimizi aktaracağız, tavsiyelerde bulunacağız, günün sonunda kendi mantık süzgecimizden geçirip ve doktorlarımıza danışıp kendi kararımızı uygulayacağız. Topiğin de amacı bu zaten ( fikir alışverişinde bulunmamız, yeri geldiğinde birbirimize duygusal anlamda destek olmamız)..
Hepimiz ortak amaç ve duygu içerisindeyiz, ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum sizlerden.. İyi ki varız diyorum Ekim Anneleri
Son olarak bir şey sormak istiyorum, hamilelikte çilek yemenin bir sakıncası var mı? Sanki öyle bir şey okudum ve ben çileği çok severim. Bilen biri var mı acaba?
Ohh çok iyi, tam da mevsimi geliyor sevindim sakıncası olmadığınaKötü birşey duymadım hiç sanmıyorım ilk gebelipimdede yemiştim şimdide yiyiorum
Hayır yok ben ilk gebeliğin de çok yedim yedikten sonra ellerini yıkaman gerekiyor,çilek’i elledikten sonra elini yıkamadan vücudunda herhangi bir yerini ellersen çocukta izi çıkıyor ben buna inanmamıştım merak edip denedim oğlumun poposunda sağ tarafında çilek lekesi var :))Kızlar selamlar herkese
Hamilelik hormonları malum hepimizi hassaslaştırdı. Tabiki birbirimize doğru bildiklerimizi aktaracağız, tavsiyelerde bulunacağız, günün sonunda kendi mantık süzgecimizden geçirip ve doktorlarımıza danışıp kendi kararımızı uygulayacağız. Topiğin de amacı bu zaten ( fikir alışverişinde bulunmamız, yeri geldiğinde birbirimize duygusal anlamda destek olmamız)..
Hepimiz ortak amaç ve duygu içerisindeyiz, ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum sizlerden.. İyi ki varız diyorum Ekim Anneleri
Son olarak bir şey sormak istiyorum, hamilelikte çilek yemenin bir sakıncası var mı? Sanki öyle bir şey okudum ve ben çileği çok severim. Bilen biri var mı acaba?
Az once yedimKızlar selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?