Ayy benim eşimden bir tane daha var demek ki:) ilk bebekte erkek beklentisi vardı belli etmese de ama kızım olup da babasının peşinden ayrılmadığında ikinci de kız olsun deyip duruyor. Ama yine de erkek de aklında var biliyorum neslin devamını sağlama içgüdüsüyle. Hayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı ben de kontrole gideceğim belli olmaz diye düşünüyorum cinsiyeti yine de bir umut belki söyler dr diyorumIlk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)
Canım galiba mezgit biraz sıkıntılıydı hamilelikte ya bir ara okumuştum da yanlış hatırlıyor olabilirim bir bak istersen internetten. Görünce yazını söyleyeyim dedimEvet bende yemiyorum ton balığı somon levrek çupra mezgit yemeye çalışıyorum ama zaten yeni yeni ywmeye başladık zaten bulantılar tiksinme mide yanmaları şidmiden sonra bol bol yer tüketiriz hem et hem balık :)
Yok canim. Onu leke olur diye soyluyolar ama ne kadr mantikli tartisilir. Ben baya baya yiyorm. Gecen hamilelgmde de yedim bol bol. Kizimn bi yerinde bisy yok. :)Kızlar selamlar herkese
Hamilelik hormonları malum hepimizi hassaslaştırdı. Tabiki birbirimize doğru bildiklerimizi aktaracağız, tavsiyelerde bulunacağız, günün sonunda kendi mantık süzgecimizden geçirip ve doktorlarımıza danışıp kendi kararımızı uygulayacağız. Topiğin de amacı bu zaten ( fikir alışverişinde bulunmamız, yeri geldiğinde birbirimize duygusal anlamda destek olmamız)..
Hepimiz ortak amaç ve duygu içerisindeyiz, ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum sizlerden.. İyi ki varız diyorum Ekim Anneleri
Son olarak bir şey sormak istiyorum, hamilelikte çilek yemenin bir sakıncası var mı? Sanki öyle bir şey okudum ve ben çileği çok severim. Bilen biri var mı acaba?
Bence soyler turkiye de 12. Haftadan sonra %100 demiyorlar ama soyluyolar insallah bu da erkektir cok guzel olur bir kiz bi erkek :)Ayy benim eşimden bir tane daha var demek ki:) ilk bebekte erkek beklentisi vardı belli etmese de ama kızım olup da babasının peşinden ayrılmadığında ikinci de kız olsun deyip duruyor. Ama yine de erkek de aklında var biliyorum neslin devamını sağlama içgüdüsüyle. Hayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı ben de kontrole gideceğim belli olmaz diye düşünüyorum cinsiyeti yine de bir umut belki söyler dr diyorum
Oyyy kıyamam neyseki popusunda olmuş kuzununHayır yok ben ilk gebeliğin de çok yedim yedikten sonra ellerini yıkaman gerekiyor,çilek’i elledikten sonra elini yıkamadan vücudunda herhangi bir yerini ellersen çocukta izi çıkıyor ben buna inanmamıştım merak edip denedim oğlumun poposunda sağ tarafında çilek lekesi var :))
Sağol canım içim rahatladı, en sevdiğim meyvedir çünküYok canim. Onu leke olur diye soyluyolar ama ne kadr mantikli tartisilir. Ben baya baya yiyorm. Gecen hamilelgmde de yedim bol bol. Kizimn bi yerinde bisy yok. :)
Ben de dikkat ediyorum. Çalıştığım hastanedeki doktorlar hamile kalınca saçlarını şampuanla değil doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyorlardı. Kümyasal hiç bir şey kullanmıyorlardı. Elimden geldiğince makyaj yapmamaya çalışıyorum. Hiç bir temizlik malzemesine dokunmuyorum. Eşim yapıyor ev işlerini. Doğal kremler aldım. Ben bu şekilde mutlu oluyorum. Canım çilek istese yemiyorum mesela. Tercih meselesi işte
Cnm kesinlikle kesede duruşdan anlıyorlar erkek bebek evet daha yuvarlak kafası filan kız bebek daha sivri uzun tecrübeli doktorlar hemen anlıyorBende anlamadim bu olayi
Ben ilk kontrolume 7 haftalikken gittim
yani 7 haftalik bebegin bence cinsiyetini anlamak mumkun degil
Ama dr bana kiz dusunuyorum dedi güldü.
Yani neye gore anlamadim.
Sormadimda.
Cunku ben cinsiyet falan sorulmicanin bilincindeydim o haftalar o kendi yorumladi.
Neye gore diyorlar?
Bi gercekciligi varmi merakda ediyorum.
12.haftada gidicem hem 2li test icin kesin ogrenebilecegimi dusunuyorum.
Doktorum cinsiyetini soylemeye pek hevesli cikti :)
Afiyet sifa olsun canim:) ayy arkads demis elleri yikayin diye valla yikamdm hic ya bakalim bunda da olmaz ins. Bide ciger icin derler ayni seyi.Sağol canım içim rahatladı, en sevdiğim meyvedir çünkü
Agri adet dongu zamnlarinda, gaz sikismalarinsa vs bi suru seyde olabliyor. Ben doktru bu tarz seyler icin aradgmda tek sordugu kanama var mi yoksa devam der:) icini ferah tut sende. Agri doguma kadr hep olabilcek bisy.kızlar sag kasıgımda agrı var sankı bırsey sıkıyormus gibi bacagımada vuruyor.Bütün gün oturarak calıısyorum ondan olabilir mi hemen evhamlanıp hastaneye kosmak ıstemıyorum. sizce gitmeli miyim?
Katılıyorum cnm sana ama içgidisel bişi insan olmayanı istiyor bende kız istiyrm oğlum var.dr kız yüksek ihtşmal dedi uçtum .ama erkek olursa da asla üzülmem ,bunlar baldan tatlı telaşlarArkadslar herkes icin soylemiyorum tabi ama cinsyete uzulenler olabilir. Eger gercktn farkli bi cinsyt duyunca uzulceksenz en iyisi ogrenmeyin. Cnku bunu gercktn hissedyolar sizde biliyosnuzdr. Evet bende ilk terchm kiz olmasndan yana ama erkek de olsa gercktn farktmez ki boyle dusunuyrzdur cogumuz. Ama ayy kizmiss ayy oglanmis en sevmedgm insan tipleri. Sonra gun gelir hesap doner tarzi. Hersyden once Rabbim sagliklisininve hayrlisini versin. Belki ona kiz buna erkek hayrli degldr biz bunu bilemeyz.
Bu defa sen de yıka ellerini canım ne olur ne olmazAfiyet sifa olsun canim:) ayy arkads demis elleri yikayin diye valla yikamdm hic ya bakalim bunda da olmaz ins. Bide ciger icin derler ayni seyi.
Ay ne güzel maşallah :) evet ilk bebek ve o kadar çok merak ediyorum ki herşeyini.Gelsin kuzucum Sağlıcakla çok istiyorum ben de..Ilk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)
Somon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemkiEvet öyle dedi bana tembihliyor hep bol bol balık ye somon ye diyetabi ben böyle olduğunu pek dğşünmüyorum alaka kuramadım yani ama faydalı olduğu kesindir herhalde
Aynen aynen üzülenleri kınıyrm zaten. Milyontane evlat hasretyle yanan insan varken kız-erkek dvası baya acı bir durumKatılıyorum cnm sana ama içgidisel bişi insan olmayanı istiyor bende kız istiyrm oğlum var.dr kız yüksek ihtşmal dedi uçtum .ama erkek olursa da asla üzülmem ,bunlar baldan tatlı telaşlar
Yok kızz yıkamam ben yine:)) olursa da bana mustehak yani. Ya bilmyrm çok çilek yiyen hamile gördk ben inanmyrm açıkcası. Öyle takarsam olur yada inanrsam. Kızz ben hamlelğmn son Zamnlarnda o kadr çilk suyu yaptım içtm. Ohooo bak şimdi hatrladım:)))Bu defa sen de yıka ellerini canım ne olur ne olmaz
Ciğer ve çilek dikkatle yenecekler listesine alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?