2018 Ekim Anneleri

Ilk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)
Ayy benim eşimden bir tane daha var demek ki:) ilk bebekte erkek beklentisi vardı belli etmese de ama kızım olup da babasının peşinden ayrılmadığında ikinci de kız olsun deyip duruyor. Ama yine de erkek de aklında var biliyorum neslin devamını sağlama içgüdüsüyle. Hayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı ben de kontrole gideceğim belli olmaz diye düşünüyorum cinsiyeti yine de bir umut belki söyler dr diyorum

Canım galiba mezgit biraz sıkıntılıydı hamilelikte ya bir ara okumuştum da yanlış hatırlıyor olabilirim bir bak istersen internetten. Görünce yazını söyleyeyim dedim

Yok canim. Onu leke olur diye soyluyolar ama ne kadr mantikli tartisilir. Ben baya baya yiyorm. Gecen hamilelgmde de yedim bol bol. Kizimn bi yerinde bisy yok. :)

Arkadslar herkes icin soylemiyorum tabi ama cinsyete uzulenler olabilir. Eger gercktn farkli bi cinsyt duyunca uzulceksenz en iyisi ogrenmeyin. Cnku bunu gercktn hissedyolar sizde biliyosnuzdr. Evet bende ilk terchm kiz olmasndan yana ama erkek de olsa gercktn farktmez ki boyle dusunuyrzdur cogumuz. Ama ayy kizmiss ayy oglanmis en sevmedgm insan tipleri. Sonra gun gelir hesap doner tarzi. Hersyden once Rabbim sagliklisininve hayrlisini versin. Belki ona kiz buna erkek hayrli degldr biz bunu bilemeyz.

Bence soyler turkiye de 12. Haftadan sonra %100 demiyorlar ama soyluyolar insallah bu da erkektir cok guzel olur bir kiz bi erkek :)

Oyyy kıyamam neyseki popusunda olmuş kuzunun Bunu öğrendiğim iyi oldu canım, yedikten sonra yıkarım o halde hemen ellerimi

Ben de ev kimyasallarını zaten çok nadir kullanırım. Eldivensiz asla dokunmam. İşimi hızlı yaparım mesela. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kullanmamıştım. Geçen mecbur kaldım tezgahı domestos ile temizlemem gerekti. Eşim yapmak istedi ama ben yaptım pencere de dibimde nefesimi ordan almaya çalıştım. Çok ta kötü koku olmadan az miktar ile işimi bitirdim. Bol su ile duruladım. İnsanın inanası gelmez ama Sonrası ben bir çıkarttım ama ne öyle böyle değil. Sanki asit çıkarttım . Boğazım mahvoldu. SafrA değildi . Bu ne ya dedim. Hamileyken vücut kendini koruyor onu anladım. Bir de normal zamanlarda kendimizi bilmeden zehirlediğimizi...

Cnm kesinlikle kesede duruşdan anlıyorlar erkek bebek evet daha yuvarlak kafası filan kız bebek daha sivri uzun tecrübeli doktorlar hemen anlıyor

kızlar sag kasıgımda agrı var sankı bırsey sıkıyormus gibi bacagımada vuruyor.Bütün gün oturarak calıısyorum ondan olabilir mi hemen evhamlanıp hastaneye kosmak ıstemıyorum. sizce gitmeli miyim?

kızlar sag kasıgımda agrı var sankı bırsey sıkıyormus gibi bacagımada vuruyor.Bütün gün oturarak calıısyorum ondan olabilir mi hemen evhamlanıp hastaneye kosmak ıstemıyorum. sizce gitmeli miyim?
Agri adet dongu zamnlarinda, gaz sikismalarinsa vs bi suru seyde olabliyor. Ben doktru bu tarz seyler icin aradgmda tek sordugu kanama var mi yoksa devam der:) icini ferah tut sende. Agri doguma kadr hep olabilcek bisy.

Kızlar bulamtılarıma salatalık biraz basıtıryor salatalık ekmek zeytin iyi geliyor bulananlar yapsın azaldı bnm epey

Katılıyorum cnm sana ama içgidisel bişi insan olmayanı istiyor bende kız istiyrm oğlum var.dr kız yüksek ihtşmal dedi uçtum .ama erkek olursa da asla üzülmem ,bunlar baldan tatlı telaşlar

Ilk bebek sanirim kiz da olsa erkekte olsa o bi dogusun buyusun dillensin anne baba desin dunyalara degisilmiyo vallahi benim esim ikincisini de kiz istiyor okadar bagli ki kizina buna benzesin bi tane daha olsun diyo :)
Ay ne güzel maşallah :) evet ilk bebek ve o kadar çok merak ediyorum ki herşeyini.Gelsin kuzucum Sağlıcakla çok istiyorum ben de..

Evet öyle dedi bana tembihliyor hep bol bol balık ye somon ye diye tabi ben böyle olduğunu pek dğşünmüyorum alaka kuramadım yani ama faydalı olduğu kesindir herhalde
Somon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemki

Katılıyorum cnm sana ama içgidisel bişi insan olmayanı istiyor bende kız istiyrm oğlum var.dr kız yüksek ihtşmal dedi uçtum .ama erkek olursa da asla üzülmem ,bunlar baldan tatlı telaşlar
Aynen aynen üzülenleri kınıyrm zaten. Milyontane evlat hasretyle yanan insan varken kız-erkek dvası baya acı bir durum

Bu defa sen de yıka ellerini canım ne olur ne olmaz
Ciğer ve çilek dikkatle yenecekler listesine alındı
Yok kızz yıkamam ben yine:)) olursa da bana mustehak yani. Ya bilmyrm çok çilek yiyen hamile gördk ben inanmyrm açıkcası. Öyle takarsam olur yada inanrsam. Kızz ben hamlelğmn son Zamnlarnda o kadr çilk suyu yaptım içtm. Ohooo bak şimdi hatrladım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…