Bende onerilen diye biliyrm hep canim ya. Hatta sikildm artik somondan esime dyrm baska balik alalm diye. Ama en guzeli dr dan tavsye almak tabi. Derin su baliklari tavsye edilmyr.Somon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemki
Kesinlikle katılıyorum canım. Bebeğimizi zehirlemememiz lazım. Yetişkinleri astım yapan bu kimyasalalr minicik bebeğe beler yapıyordur kim bilirBen de ev kimyasallarını zaten çok nadir kullanırım. Eldivensiz asla dokunmam. İşimi hızlı yaparım mesela. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kullanmamıştım. Geçen mecbur kaldım tezgahı domestos ile temizlemem gerekti. Eşim yapmak istedi ama ben yaptım pencere de dibimde nefesimi ordan almaya çalıştım. Çok ta kötü koku olmadan az miktar ile işimi bitirdim. Bol su ile duruladım. İnsanın inanası gelmez ama Sonrası ben bir çıkarttım ama ne öyle böyle değil. Sanki asit çıkarttım . Boğazım mahvoldu. SafrA değildi . Bu ne ya dedim. Hamileyken vücut kendini koruyor onu anladım. Bir de normal zamanlarda kendimizi bilmeden zehirlediğimizi...
Bunu annem de söyledi zeytin için de geçerli leke bırakan her yiyecek :)Hayır yok ben ilk gebeliğin de çok yedim yedikten sonra ellerini yıkaman gerekiyor,çilek’i elledikten sonra elini yıkamadan vücudunda herhangi bir yerini ellersen çocukta izi çıkıyor ben buna inanmamıştım merak edip denedim oğlumun poposunda sağ tarafında çilek lekesi var :))
Yok değil canımCanım galiba mezgit biraz sıkıntılıydı hamilelikte ya bir ara okumuştum da yanlış hatırlıyor olabilirim bir bak istersen internetten. Görünce yazını söyleyeyim dedim
Yok somon hamilelikte yenilebilir araştırabilirsiniz ama yinede dpktorunuza sorunSomon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemki
Hayır Ciğer ve diğer tüm salatalar yasak dedi doktor okudum ds her yerdeBu defa sen de yıka ellerini canım ne olur ne olmaz
Ciğer ve çilek dikkatle yenecekler listesine alındı
Ben buraya yazdıktan sonra araştırdım canım biraz da zararlı olabilecekler lüfer,kalkan,mezgit gibi balıklar vardı somon öneriliyor tahminim çiftlik olanlar değildir o da. Doktor sitelerinde falan da sormuşlar miktarını abartmadıkça sürekli aynı şeyi yemedikçe bu balıklardan da bir şey olmaz yazanlar vardı. Sadece konserve ton balığından kaçının demişlerSomon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemki
Somon hiç tatmadım bile hayatımda yararli bile olsa yiyemem sankiYok somon hamilelikte yenilebilir araştırabilirsiniz ama yinede dpktorunuza sorun
Canım ciğer içeriğindeki yüksek a vitamininden kaynaklı çok önerilmiyor geçenlerde çok canım istemişti ama yemedim sıkıntı yaratabileceği için eşim fazla miktarla yapıp yedirmeye çalışır bir iki tane almayla bırakamam diyeHayır Ciğer ve diğer tüm salatalar yasak dedi doktor okudum ds her yerde
Canım somon aslında lezzetli bir balıktır limonla sarımsakla soslayıp dinlendirip yaptığında tadına doyum olmuyor kılçığın da yok denecek kadar az olması benim için en büyük artısı. Tavsiye ederim yemek istediğin bir zaman yiyebilirsinSomon hiç tatmadım bile hayatımda yararli bile olsa yiyemem sanki
Çok ta güzel değşl zaten bende çok sık yemiyorum ama faydalı diye biliyorumSomon hiç tatmadım bile hayatımda yararli bile olsa yiyemem sanki
Evet hamilelikte önerilmiyor Ciğer de diğer sakatatlar daCanım ciğer içeriğindeki yüksek a vitamininden kaynaklı çok önerilmiyor geçenlerde çok canım istemişti ama yemedim sıkıntı yaratabileceği için eşim fazla miktarla yapıp yedirmeye çalışır bir iki tane almayla bırakamam diye
MaşalllahHerşey çok güzel çok şükür teşekkür ederimense kalınlığı çok iyi dedi zeki olcak dedi kan sonucunu da yarın beni arayıp öğrenirsin dedi seviyorum doktorumu kan ilacı verdi progestanı bırak dedi lekelenme kanama olursa hemen gel dedi acaba folik asit ide bırak dedi mi hatırlamıyorum aklım başımdan gitti bebeğim çok hareketliydi pozlar verdi bize yarın sorcam artık sizce folic i bırak demişmidir siz ne zaman a kadar içtiniz resimlerini çekti bi ara atarım .
Canım üzme kendini demeyeceğim çok üzülüyorsun biliyorum. Aynı şeyi ben de yaşadım 1,5 yıl önce ama allahım çok şükür şimdi bir gebelik daha nasip etti. İnşallah sen de yeniden hamile olacaksın ve sağlıkla gelecek bebeğin. Zamanı değilmiş diye düşünmekten başka birşey gelmiyor elimizden ...Kalbi durmuş bebeğimin
Canım somon aslında lezzetli bir balıktır limonla sarımsakla soslayıp dinlendirip yaptığında tadına doyum olmuyor kılçığın da yok denecek kadar az olması benim için en büyük artısı. Tavsiye ederim yemek istediğin bir zaman yiyebilirsin
Aaa kızlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Çilek suyu mu yaptın bir deYok kızz yıkamam ben yine:)) olursa da bana mustehak yani. Ya bilmyrm çok çilek yiyen hamile gördk ben inanmyrm açıkcası. Öyle takarsam olur yada inanrsam. Kızz ben hamlelğmn son Zamnlarnda o kadr çilk suyu yaptım içtm. Ohooo bak şimdi hatrladım:)))
Ciğer yemek mi yasak canım ben bebekte leke olur diye dikkatli yemek gerek diye anladım. Yemem o halde 9 ay hiç riske gerek yok sağol canımHayır Ciğer ve diğer tüm salatalar yasak dedi doktor okudum ds her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?