2018 Ekim Anneleri

Kesinlikle katılıyorum canım. Bebeğimizi zehirlemememiz lazım. Yetişkinleri astım yapan bu kimyasalalr minicik bebeğe beler yapıyordur kim bilir

Bunu annem de söyledi zeytin için de geçerli leke bırakan her yiyecek :)

Somon hamilelikte Önerilen balıklardan değil diye okumuştum ama bilmemki
Ben buraya yazdıktan sonra araştırdım canım biraz da zararlı olabilecekler lüfer,kalkan,mezgit gibi balıklar vardı somon öneriliyor tahminim çiftlik olanlar değildir o da. Doktor sitelerinde falan da sormuşlar miktarını abartmadıkça sürekli aynı şeyi yemedikçe bu balıklardan da bir şey olmaz yazanlar vardı. Sadece konserve ton balığından kaçının demişler

Hayır Ciğer ve diğer tüm salatalar yasak dedi doktor okudum ds her yerde
Canım ciğer içeriğindeki yüksek a vitamininden kaynaklı çok önerilmiyor geçenlerde çok canım istemişti ama yemedim sıkıntı yaratabileceği için eşim fazla miktarla yapıp yedirmeye çalışır bir iki tane almayla bırakamam diye

Somon hiç tatmadım bile hayatımda yararli bile olsa yiyemem sanki
Canım somon aslında lezzetli bir balıktır limonla sarımsakla soslayıp dinlendirip yaptığında tadına doyum olmuyor kılçığın da yok denecek kadar az olması benim için en büyük artısı. Tavsiye ederim yemek istediğin bir zaman yiyebilirsin

Evet hamilelikte önerilmiyor Ciğer de diğer sakatatlar da

Maşalllah
12.haftaya girdiğimde bırak dedi dr um

Kalbi durmuş bebeğimin
Canım üzme kendini demeyeceğim çok üzülüyorsun biliyorum. Aynı şeyi ben de yaşadım 1,5 yıl önce ama allahım çok şükür şimdi bir gebelik daha nasip etti. İnşallah sen de yeniden hamile olacaksın ve sağlıkla gelecek bebeğin. Zamanı değilmiş diye düşünmekten başka birşey gelmiyor elimizden ...

Etli olan balıkları seviyoruz ailecek. Hamsiyi hiç sevmiyoruz. Ocak ayında somon yemiştim soslu yapmıyoruz denemedim. Seneye denerim inşallah ben de merak ediyorum. Yanına benim bir salatam vardır canım süper. İsterseniz tarif atarım. bi de şubatta yedim ama ne olduğunu bilmiyorum. Daha da yemedim ama hamile kalmadan çok yemiştim iyi ki de yemişim diyorum şimdi malum yiyemiyorum . Konserve olan her şeyden uzak durmalıyız kışı bekleyeceğiz artık

Çilek suyu mu yaptın bir de Minik kuzu neredeyse çilekli pasta olarak doğacakmış Şaka bir yana ohh neyseki leke filan olmamış bebişinde canım, demek ki aklına getirmeyince olmuyor birşey.. Ama artık öğrendin bu sefer dikkatli ol yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…