2018 Ekim Anneleri

K kubra2553 Canım çilek suyunu nasıl yaptın. Kati meyve sikacaginda mi yoksa şeftali nektarı yaptığımız gibi mi. Okuyunca çok canım istedi. Zaten geçn hafta da istemişti ama eşim bulamadı bizim burda hazir çilek suyu. Zaten evde doğal yapmam daha iyi. Içine şeker de koydun mu

Cnm ben çileği pudra şekerine batırıp yiyorum kesinlikle favorim şahane oluyor dene

kızlaaaar bebeişimizin cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor. Erkek anneleri yorumlarınızı alalım, nasıl kolay mı:)

Erkekler biraz erken belli eder derler ya galiba oyle oluyor.Erkek tahminleri daha cok cikti :)

Ondan bitanede bizim evde var :)
Esim son erkek onlarda :)
Ister istemez merak vardi.Kizimiz oldultan sonra iyi ki kiz olmus dedi durdu :)
Ikinci icinde keske olsa dedi hic farketmez :)

Oyyy kıyamam neyseki popusunda olmuş kuzunun Bunu öğrendiğim iyi oldu canım, yedikten sonra yıkarım o halde hemen ellerimi

Kuzenimin oglununda tam boynunun altinda vardi :) bide mevsiminde daha da belirgin tam cilek gb oluyordu :) simdi lisede buyudulce gecti :)

kızlar sag kasıgımda agrı var sankı bırsey sıkıyormus gibi bacagımada vuruyor.Bütün gün oturarak calıısyorum ondan olabilir mi hemen evhamlanıp hastaneye kosmak ıstemıyorum. sizce gitmeli miyim?

Bacak cekebiliyor oyle ama cok rahatsiz edici ise danis doktoruna canim hislerine guven.
1 kivi iyi gelir.Bide ara ara yurumen kan dolasimi icin iyi.Kramplara uyusmalara davetiye cikarmamis olursun

Afiyet sifa olsun canim:) ayy arkads demis elleri yikayin diye valla yikamdm hic ya bakalim bunda da olmaz ins. Bide ciger icin derler ayni seyi.

Ciger icindeki vitaminden dolayi agir gelirmis canim.Su balik mevzusundaki civa orani gb dusun.Cok canin isterse 2 parca at birak

Aaa kızlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı?

Ben hissediyorum :)
Kizimda da 15 haftayi bitirdigimizde hissetmistim.Suan cok cok az ve nadir :) ama eminim.Hem bildigimden sanirim gaz fln degil yani :)

Kızlar meraba en erken kaçıncı haftada cinsiyet öğreniliyor yada tahmin yapılıyo bilginiz var mı

Erkekler biraz daha erken belli ediyor sanirim.Ama kizida cabuk tahmin eden doktorlar var.13-14 haftalar yaniltici olabilir ama tahminde yapilabilir zamanlar

Oğlumda hamileyken göbüşüm kıllanmıştı erkek herhalde demiştim. Bunda da kıllandı ya göbüşü kıllanıp kızı olan olacak olan var mıdır acaba kafamdadelisorular

iyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba

iyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba
Bir problem olmaz bende bir hafta bekleyip sonra olmuştum Rabbim yerini doldursun

Oğlumda hamileyken göbüşüm kıllanmıştı erkek herhalde demiştim. Bunda da kıllandı ya göbüşü kıllanıp kızı olan olacak olan var mıdır acaba kafamdadelisorular
Ya benim göbeğimde felaket tüylendi zaten vardıda ama şimdi acaip arttı tüylerim hızlı uzuyor benim bebik nedir acaba

patikli Canim doktorun bunu bilerek gun vermistir.Ama kanama vs cok baslarsa iyi degil diye biliyorum.Hicbisycik olmaz insallah❤
Allah en kisa zamanda nasip etsin dilerimm saglikla❤

Ayyyymaşallahh!
Sağlıkla kavusun hepiniz Allah guzel yazilari yazsin ikisinede birbirinden mahrum etmedenn❤
Ne özel birsey❤
Ben de hep özendim ikiz annelerine. Sanki onlar seçilmiş anneler gibi gelir bana hep. Her anne özel tabi ama ikiz üçüz anneleri daha bi farklı geliyor gözüme :)

Ben de hep özendim ikiz annelerine. Sanki onlar seçilmiş anneler gibi gelir bana hep. Her anne özel tabi ama ikiz üçüz anneleri daha bi farklı geliyor gözüme :)

Bence de oyle canim.
Riskleri,agirliklari,hamilelikleri,dogum ve ozellikle sonrasi apayri bi maneviyat,güç❤
Allah kolayliklar versin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…