Bende hiç hissetmiyom cnm
Cnm ben çileği pudra şekerine batırıp yiyorum kesinlikle favorim şahane oluyor dene
Bnmki 2 li de dedi 12. Hafta kız dediKızlar meraba en erken kaçıncı haftada cinsiyet öğreniliyor yada tahmin yapılıyo bilginiz var mı
Bende öyle yiyorum hatta bu hafta çok çilek yedim ama hamilelik ya işte illa suyunu istiyorum diye tutturdum. Yakında televizyonu yasaklayacağım kendime o olacak.Cnm ben çileği pudra şekerine batırıp yiyorum kesinlikle favorim şahane oluyor dene
kızlaaaar bebeişimizin cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor. Erkek anneleri yorumlarınızı alalım, nasıl kolay mı:)
Ayy benim eşimden bir tane daha var demek ki:) ilk bebekte erkek beklentisi vardı belli etmese de ama kızım olup da babasının peşinden ayrılmadığında ikinci de kız olsun deyip duruyor. Ama yine de erkek de aklında var biliyorum neslin devamını sağlama içgüdüsüyle. Hayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı ben de kontrole gideceğim belli olmaz diye düşünüyorum cinsiyeti yine de bir umut belki söyler dr diyorum
Oyyy kıyamam neyseki popusunda olmuş kuzununBunu öğrendiğim iyi oldu canım, yedikten sonra yıkarım o halde hemen ellerimi
kızlar sag kasıgımda agrı var sankı bırsey sıkıyormus gibi bacagımada vuruyor.Bütün gün oturarak calıısyorum ondan olabilir mi hemen evhamlanıp hastaneye kosmak ıstemıyorum. sizce gitmeli miyim?
Afiyet sifa olsun canim:) ayy arkads demis elleri yikayin diye valla yikamdm hic ya bakalim bunda da olmaz ins. Bide ciger icin derler ayni seyi.
Aaa kızlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Kızlar meraba en erken kaçıncı haftada cinsiyet öğreniliyor yada tahmin yapılıyo bilginiz var mı
iyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba
Bir problem olmaz bende bir hafta bekleyip sonra olmuştum Rabbim yerini doldursuniyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba
Allahım bu ne güzel bi mucizedir yaa. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de
Ya benim göbeğimde felaket tüylendi zaten vardıda ama şimdi acaip arttı tüylerim hızlı uzuyor benim bebik nedir acabaOğlumda hamileyken göbüşüm kıllanmıştı erkek herhalde demiştim. Bunda da kıllandı ya göbüşü kıllanıp kızı olan olacak olan var mıdır acabakafamdadelisorular
Ayyyy
Ben de hep özendim ikiz annelerine. Sanki onlar seçilmiş anneler gibi gelir bana hep. Her anne özel tabi ama ikiz üçüz anneleri daha bi farklı geliyor gözüme :)Ayyyymaşallahh!
Sağlıkla kavusun hepiniz Allah guzel yazilari yazsin ikisinede birbirinden mahrum etmedenn❤
Ne özel birsey❤
Bu be
Amin canimAyyyymaşallahh!
Sağlıkla kavusun hepiniz Allah guzel yazilari yazsin ikisinede birbirinden mahrum etmedenn❤
Ne özel birsey❤
Amin canımAllahım bu ne güzel bi mucizedir yaa. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de
Ben de hep özendim ikiz annelerine. Sanki onlar seçilmiş anneler gibi gelir bana hep. Her anne özel tabi ama ikiz üçüz anneleri daha bi farklı geliyor gözüme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?