2018 Ekim Anneleri

Banane banane olmicam. Onceden de biliyodm. Da neyse bu konularda herkes ayni dusunmuyo. Ben yok onu yemeyin yok soyle yapmayn tarzi seyleri sevmyrm. Canim cekerse yerim zararliysa az da olsa bakar tadina gecerm. Zaten mesela sucuk dokunr bana hamileyken:) yada kola. Gercktn zararli olan seyleri vucudm zaten istemiyo:)

Bi konunun bu kadar uzaması hoş olmamis buarada.Ne kendi fikrimizi digerleri yanlismis gb soyleyip kenari cekilmek gerek ne de misilleme gb algilayip bozmamak gerek diye dusunuyorum.Tabii bu da kisilik meselesi ama bu kadar topluluga acik bi paylasim alaninda hos olmuyor.
Herkesin acıları,zaafları,kesin kuralları baska baska konularda vardir

Buarada hala sayfayi almak isteyen yok muuuuuu? :)))))

Ben yasaklara karsiyim zaten canim isterse yerim :)) tadimlik en guzeli ben leke icin demstm arkadasa:)

Heh aynen öyle :)

Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?

Kızlar bende birşey sormak istiyorum size
Canımız birşey istediğinde ve o an yemediğimizde herhangi bir yerimizi kaşırsak orda leke olur diyorlar bu doğru mu ay artık kaşınsam da kaşıyamıyorum korkudan tecrübeli anneler yardım edin benim ilk Bebişim daha Allah’ın izniyle :)

Sanki Erkek mi Bıcırık
Herkes kız hissediyormuş ama sanki erkek olup herkesi şaşırtacak gibi geliyo bana da doktor da iki gün önce ağzının içinde erkek mırıldandı sabki usg ye bakarken.Bugün sorunca bişey söylemedi ama Teşekkğtler canım tahminin için

Sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :) rica ederim..

Eki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin

Ahhh Rabbim kolaylaştırsın hem hamileliğini hem sonrasını insallah.. sağlıcakla gelsinler ikiside

2 hafta boyunca ikizlere hamileligimi bilerek yaşadım. Zaman zaman çok korktum zaman zaman çok heyecanlandım. Yapamicam diye çok korktum en başta sonrada alışmaya başlamışken birinin kalbinin durduğunu öğrendim çok çok üzüldüm ama Rabbim bi hayır saklamıştır içinde diyerek şükredip tek bebekle devam ediyorum simdi. Hamd olsun sağlıklı bebeğim.. tedaviyle hamile kaldım bu arada.

Uzun lafin kısası çok zor ikiz hatta çoğul hamilelikte sonrasıda. Canı gönülden diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah

Iyi akşamlar hanımlar :)

Bugün kontrolüm vardı 4 cm olmuş miniğim. Bıcır bıcır oynuyordu :) 2 hafta sonra 2li test yapılacakmış. Ben kilo vermişim bebişin beslenmesi iyi ama böyle devam etsem en kötü yeter sanırım.

Birde 4. ayımda yurtdışına çıkmam lazım onu sordum hiç bir sakınca yok dedi uçağa da izin verdi. Tatil planı yapacak arkadaşlar vardı bilginiz olsun konuşun sıkıntı yoksa izin veriyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…