Ben yasaklara karsiyim zaten canim isterse yerim :)) tadimlik en guzeli ben leke icin demstm arkadasa:)Erkekler biraz erken bell
Ciger icindeki vitaminden dolayi agir gelirmis canim.Su balik mevzusundaki civa orani gb dusun.Cok canin isterse 2 parca at
Banane banane olmicam. Onceden de biliyodm. Da neyse bu konularda herkes ayni dusunmuyo. Ben yok onu yemeyin yok soyle yapmayn tarzi seyleri sevmyrm. Canim cekerse yerim zararliysa az da olsa bakar tadina gecerm. Zaten mesela sucuk dokunr bana hamileyken:) yada kola. Gercktn zararli olan seyleri vucudm zaten istemiyo:)Çilek suyu mu yaptın bir deMinik kuzu neredeyse çilekli pasta olarak doğacakmış Şaka bir yana ohh neyseki leke filan olmamış bebişinde canım, demek ki aklına getirmeyince olmuyor birşey.. Ama artık öğrendin bu sefer dikkatli ol yine de
Ya benim göbeğimde felaket tüylendi zaten vardıda ama şimdi acaip arttı tüylerim hızlı uzuyor benim bebik nedir acaba
Ben yasaklara karsiyim zaten canim isterse yerim :)) tadimlik en guzeli ben leke icin demstm arkadasa:)
Heh aynen öyle :)
Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?
Ikiz anneleri herşeyi iki kat yaşar demişti bir arkadaşımın doktoru. Keyfi de iki kat olucak tabi ne guzel :))Eki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin
Cinsiyet öğrenmekten ziyade sağlığına duacıyım ama herkes atıyo madem benimkine de bir el atın kızlar
9 haftalık falan burda
Ay harikalar yaaEki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin
Herkes kız hissediyormuş ama sanki erkek olup herkesi şaşırtacak gibi geliyo bana daSanki Erkek mi Bıcırık
Herkes kız hissediyormuş ama bana da sanki erkek olup herkesi şaşırtacak gibi geliyo bana dadoktorda iki gün önce ağzının içinde erkek mırıldandı sabki usg ye bakarken.Bugün sorunca bişey söylemedi ama Teşekkğtler canım tahminin için
Erkek diyesim geldi canim.Cinsiyet öğrenmekten ziyade sağlığına duacıyım ama herkes atıyo madem benimkine de bir el atın kızlar
9 haftalık falan burda
Artık ben de öyle hissetmeye başladımErkek diyesim geldi canim.
Aaa kızlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Bnm de çyle cnm ama daha hiç hissetmiyomSanki biraz pıtır pıtır atıyor gibi. Ikinci hamileliğim belki nasıl bişey olduğunu bildiğimden anliyorda olabilirim bilemicem
Eki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?