Maşallahh cok güzel Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin cok tatlı cook güzel:))Eki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin
Tee Amerikalarda:))[/QUO
Ooo orda saat kac kız sabah mı olmak üzere neresindesn?
Sllh Gündüz 3.26 :) Utah’dayım[/QUOT
Uzakta olmak cok canım Allah kolaylık versin ailenden yanında olan var mı?
Ayy canım benim çok geçmiş olsun bir sorun yoktur umarım bilgilendir bizi mutlaka olur mu? Böyle durumlarda kendim yaşıyormuş gibi oluyorum hepKızlar hastanedeyım kanamam basladı bırden durup dururken agrımda yok ogne yaptılar dr u beklıcem
insallah canimPişmiştir canım,ohh mis gb olmuştur :)
Oyy kargo geliyorsa gonderelim ne olacak :) maksat bebis nasiplensin annesi sevinsin :)
Ben açılışı yaptım ama yaz başka valla 1-2 aya cok guzel olur meyve tabaklarımız :))))))
Baklavaya diyecek bisy bulamadim :) Artik eniste acsin kucuk bi tepsiye yapin :)
bende rahatim aslinda. Cevremdeki cogu kisi her ay toxoplaxma testi yaptirmis hamileyken.Dikkat etmek lazim tabi ki ama cok da evham yapmaya gerek yok canim. Ben de bazen bu kadar rahat olmamali miyim diyorum gerci
Hıc bılmıyorum dr u beklıyorum gelmedı daha erken ıgne burdular progestan verdıler agrım faşan yok cok sukur ama korkuyorun ıns bebegıme bbsıey olmazAyy canım benim çok geçmiş olsun bir sorun yoktur umarım bilgilendir bizi mutlaka olur mu? Böyle durumlarda kendim yaşıyormuş gibi oluyorum hep
Çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşalllahKızlar hastanedeyım kanamam basladı bırden durup dururken agrımda yok ogne yaptılar dr u beklıcem
canim Allah.a dua etmekten baska caremiz yok. Veren O alan O. O yuzden insallah bir sey okmaz bebegine. Bende iki gece once kanama yasadim cok zor ama dayanmalisinHıc bılmıyorum dr u beklıyorum gelmedı daha erken ıgne burdular progestan verdıler agrım faşan yok cok sukur ama korkuyorun ıns bebegıme bbsıey olmaz
Ons cnm hayırlısıylabjsey olmaz dr u beklıyorum ıste senın kanama neden olmuscanim Allah.a dua etmekten baska caremiz yok. Veren O alan O. O yuzden insallah bir sey okmaz bebegine. Bende iki gece once kanama yasadim cok zor ama dayanmalisin
benkm gebeligim 3uzdu. Birinin kalbi durdu. Vucut onu atmaya calisiyor. Aslinda oda benim bebegim boyle yazarak ona haksizlik etmis gibi hissediyorum ama takdir.i ilahiOns cnm hayırlısıylabjsey olmaz dr u beklıyorum ıste senın kanama neden olmus
Cok gecmıs olsn sanada cnm allah yardımcımız olsn dr dusuk tehdıdın var dedı ama bebek yasıyo cokmhareketlı masallah ya hastanede kalcm bıgece yatcam hep ;(benkm gebeligim 3uzdu. Birinin kalbi durdu. Vucut onu atmaya calisiyor. Aslinda oda benim bebegim boyle yazarak ona haksizlik etmis gibi hissediyorum ama takdir.i ilahibenim hep kanamam olacakmis dr. Oyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?