2018 Ekim Anneleri

Hiç birinizi tanımıyorum ama ayrı ayrı sevdim hepinizi başım sıkıssa hemen buraya geliyorum.Allah razı olsun hepinizden
Üzüldüm canım Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu.Rabbim cennete şefaatçimiz eylesin inş Sen de sağlığına dikkat.Rabbim tekrar nasip eder inş

Çiğ ete mikrop yüzünden dokunulmaz bence canım

Yani yemek etkili diye biliyorum ben bu toksoplazma konusunda.
Evet guzel yikamak lazim ellensede.
Hatta tahtada kesildiyse o bile iyi temizlenmeli.
Ette oldugu kadar sebze meyvede de boyle.Hatta toprakta.
Leke soz konusu degilse yije bi derece iyi :)

Cinsiyet öğrenmekten ziyade sağlığına duacıyım ama herkes atıyo madem benimkine de bir el atın kızlar
9 haftalık falan burda

Anlayacak bisy goremedim.Hatta o teoriler acisindan bile dusunsek tam ortada tahmin bile edilesi degil ama gorunce 'ohhh tamda ortada rahat paşa' diye gecti icimden :) Bende erkek diyorum :)

Ben habersiz yememek gerektigini biliyorum.Ki zaten normalde de olmaz ama hani olur yakin birinde oylesine agzina bisy atarsin.
Senin dedigini hic duymamistim.Yani hemen almak bazen olmuyor,zor olur :)

:) :)

O

Doğru vücudunu dinlemek ve ona göre davranmak da mantıklı canım, bak mesela ben hamilelikten önce her gün kahve içmeden duramazdım bazen iki, üç fincanı bulurdu şimdi canım hiç istemiyor, kokusu bile hoşuma gitmiyor

Kizlar size bir sey danisacagim.
Aksam corba yaptim terbiyeli ve erbiyesine yumurta koydum.
Kayniyordu zaten corbanin suyu. Bende artiyetten 15 dk daha kaynattim sonra indirdim. Sizce icindeki yumurta pismis midir?

Heh aynen öyle :)

Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?
Ben cilek ve ciger duyarm cocuklugmdan beri hep ama gerisini bilemedm smdi:) arkadsn biride zeytin yazmis mesela. Valla ben cilekten baya meyve suyu bile yapmstm kendimize:))) bende cigeri cok severm ama yasadgm yerde bulmam baya zor:) o yuzden cekmesin canim:))) ben yesil erik istyrm ama yasadgm yerde o da yok ve baklava da yokk:))) artık sizler benm yerime de yiyinnn

Kizlar size bir sey danisacagim.
Aksam corba yaptim terbiyeli ve erbiyesine yumurta koydum.
Kayniyordu zaten corbanin suyu. Bende artiyetten 15 dk daha kaynattim sonra indirdim. Sizce icindeki yumurta pismis midir?

Pişmiştir canım,ohh mis gb olmuştur :)

Oyy kargo geliyorsa gonderelim ne olacak :) maksat bebis nasiplensin annesi sevinsin :)
Ben açılışı yaptım ama yaz başka valla 1-2 aya cok guzel olur meyve tabaklarımız :))))))
Baklavaya diyecek bisy bulamadim :) Artik eniste acsin kucuk bi tepsiye yapin :)

Oğlumda hamileyken göbüşüm kıllanmıştı erkek herhalde demiştim. Bunda da kıllandı ya göbüşü kıllanıp kızı olan olacak olan var mıdır acaba kafamdadelisorular
Canim tuylenme ikisinde de oluyo ben kizima hamile kalmadan yillar once lazerle kollar gobek dahil komple kurtulmustum ama hamileyken bazi bolgelerde tek tuk cikti kasik ve gobek te daha cok cenem de cikti en cok ona sinir oldum su ikinci de dogsun tekrardan bi laser olayina girmek istiyorum yuz dahil

Niye kız nerde yaşıyorsun sen?

Beceriksiz ben:))) aynen ben çilek karpuz yaz meyvelerine başladım. Bulantılarmgeçer geçmez istah arttı:) maalesf gıda gelmiyo alıştm artık ya sıkıntı olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…