Bnm de çyle cnm ama daha hiç hissetmiyom
Tez vakitte yepyeni güzel haberini bizlerle paylaşmanı dilerim canım :)Hiç birinizi tanımıyorum ama ayrı ayrı sevdim hepinizi başım sıkıssa hemen buraya geliyorum.Allah razı olsun hepinizden
Üzüldüm canımHiç birinizi tanımıyorum ama ayrı ayrı sevdim hepinizi başım sıkıssa hemen buraya geliyorum.Allah razı olsun hepinizden
Çiğ ete mikrop yüzünden dokunulmaz bence canım
Cinsiyet öğrenmekten ziyade sağlığına duacıyım ama herkes atıyo madem benimkine de bir el atın kızlar
9 haftalık falan burda
Kızlar bende birşey sormak istiyorum size
Canımız birşey istediğinde ve o an yemediğimizde herhangi bir yerimizi kaşırsak orda leke olur diyorlar bu doğru mu ay artık kaşınsam da kaşıyamıyorum korkudan tecrübeli anneler yardım edin benim ilk Bebişim daha Allah’ın izniyle :)
:) :)Yani yemek etkili diye biliyorum ben bu toksoplazma konusunda.
Evet guzel yikamak lazim ellensede.
Hatta tahtada kesildiyse o bile iyi temizlenmeli.
Ette oldugu kadar sebze meyvede de boyle.Hatta toprakta.
Leke soz konusu degilse yije bi derece iyi :)
Anlayacak bisy goremedim.Hatta o teoriler acisindan bile dusunsek tam ortada tahmin bile edilesi degil ama gorunce 'ohhh tamda ortada rahat paşa' diye gecti icimden :) Bende erkek diyorum :)
Ben habersiz yememek gerektigini biliyorum.Ki zaten normalde de olmaz ama hani olur yakin birinde oylesine agzina bisy atarsin.
Senin dedigini hic duymamistim.Yani hemen almak bazen olmuyor,zor olur :)
OErkekler biraz erken belli eder derler ya galiba oyle oluyor.Erkek tahminleri daha cok cikti :)
Ondan bitanede bizim evde var :)
Esim son erkek onlarda :)
Ister istemez merak vardi.Kizimiz oldultan sonra iyi ki kiz olmus dedi durdu :)
Ikinci icinde keske olsa dedi hic farketmez :)
Kuzenimin oglununda tam boynunun altinda vardi :) bide mevsiminde daha da belirgin tam cilek gb oluyordu :) simdi lisede buyudulce gecti :)
Oyy kıyamam ya. Yok yok çatalla filan yiyelim en iyisi biz canım, bunları duydum ya artık daha da dikkat ederim valla
Bacak cekebiliyor oyle ama cok rahatsiz edici ise danis doktoruna canim hislerine guven.
1 kivi iyi gelir.Bide ara ara yurumen kan dolasimi icin iyi.Kramplara uyusmalara davetiye cikarmamis olursun
Ciger icindeki vitaminden dolayi agir gelirmis canim.Su balik mevzusundaki civa orani gb dusun.Cok canin isterse 2 parca at birak
Ben hissediyorum :)
Kizimda da 15 haftayi bitirdigimizde hissetmistim.Suan cok cok az ve nadir :) ama eminim.Hem bildigimden sanirim gaz fln degil yani :)
Erkekler biraz daha erken belli ediyor sanirim.Ama kizida cabuk tahmin eden doktorlar var.13-14 haftalar yaniltici olabilir ama tahminde yapilabilir zamanlar
Doğru vücudunu dinlemek ve ona göre davranmak da mantıklı canım, bak mesela ben hamilelikten önce her gün kahve içmeden duramazdım bazen iki, üç fincanı bulurdu şimdi canım hiç istemiyor, kokusu bile hoşuma gitmiyorBanane banane olmicam. Onceden de biliyodm. Da neyse bu konularda herkes ayni dusunmuyo. Ben yok onu yemeyin yok soyle yapmayn tarzi seyleri sevmyrm. Canim cekerse yerim zararliysa az da olsa bakar tadina gecerm. Zaten mesela sucuk dokunr bana hamileyken:) yada kola. Gercktn zararli olan seyleri vucudm zaten istemiyo:)
Nasıl güzeller maşalllah annesiEki Görüntüle 2130382 benim ikizlerim şimdi den sıkıştırma ya basladilar bana dua edin
Pismistir tabi ki merak etmeKizlar size bir sey danisacagim.
Aksam corba yaptim terbiyeli ve erbiyesine yumurta koydum.
Kayniyordu zaten corbanin suyu. Bende artiyetten 15 dk daha kaynattim sonra indirdim. Sizce icindeki yumurta pismis midir?
Ben cilek ve ciger duyarm cocuklugmdan beri hep ama gerisini bilemedm smdi:) arkadsn biride zeytin yazmis mesela. Valla ben cilekten baya meyve suyu bile yapmstm kendimize:))) bende cigeri cok severm ama yasadgm yerde bulmam baya zor:) o yuzden cekmesin canim:))) ben yesil erik istyrm ama yasadgm yerde o da yok ve baklava da yokk:))) artık sizler benm yerime de yiyinnnHeh aynen öyle :)
Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?
bu toxoplazma şeysinden cok korkar oldum daPismistir tabi ki merak etme
Kizlar size bir sey danisacagim.
Aksam corba yaptim terbiyeli ve erbiyesine yumurta koydum.
Kayniyordu zaten corbanin suyu. Bende artiyetten 15 dk daha kaynattim sonra indirdim. Sizce icindeki yumurta pismis midir?
Ben cilek ve ciger duyarm cocuklugmdan beri hep ama gerisini bilemedm smdi:) arkadsn biride zeytin yazmis mesela. Valla ben cilekten baya meyve suyu bile yapmstm kendimize:))) bende cigeri cok severm ama yasadgm yerde bulmam baya zor:) o yuzden cekmesin canim:))) ben yesil erik istyrm ama yasadgm yerde o da yok ve baklava da yokk:))) artık sizler benm yerime de yiyinnn
Dikkat etmek lazim tabi ki ama cok da evham yapmaya gerek yok canim. Ben de bazen bu kadar rahat olmamali miyim diyorum gercibu toxoplazma şeysinden cok korkar oldum da
Canim tuylenme ikisinde de oluyo ben kizima hamile kalmadan yillar once lazerle kollar gobek dahil komple kurtulmustum ama hamileyken bazi bolgelerde tek tuk cikti kasik ve gobek te daha cok cenem de cikti en cok ona sinir oldum su ikinci de dogsun tekrardan bi laser olayina girmek istiyorum yuz dahilOğlumda hamileyken göbüşüm kıllanmıştı erkek herhalde demiştim. Bunda da kıllandı ya göbüşü kıllanıp kızı olan olacak olan var mıdır acabakafamdadelisorular
Ben bilerek cilek’i yedikten sonra görünmeyen yeri elledim :))Oyyy kıyamam neyseki popusunda olmuş kuzununBunu öğrendiğim iyi oldu canım, yedikten sonra yıkarım o halde hemen ellerimi
Niye kız nerde yaşıyorsun sen?Ben cilek ve ciger duyarm cocuklugmdan beri hep ama gerisini bilemedm smdi:) arkadsn biride zeytin yazmis mesela. Valla ben cilekten baya meyve suyu bile yapmstm kendimize:))) bende cigeri cok severm ama yasadgm yerde bulmam baya zor:) o yuzden cekmesin canim:))) ben yesil erik istyrm ama yasadgm yerde o da yok ve baklava da yokk:))) artık sizler benm yerime de yiyinnn
Beceriksiz ben:))) aynen ben çilek karpuz yaz meyvelerine başladım. Bulantılarmgeçer geçmez istah arttı:) maalesf gıda gelmiyo alıştm artık ya sıkıntı olmaz inşPişmiştir canım,ohh mis gb olmuştur :)
Oyy kargo geliyorsa gonderelim ne olacak :) maksat bebis nasiplensin annesi sevinsin :)
Ben açılışı yaptım ama yaz başka valla 1-2 aya cok guzel olur meyve tabaklarımız :))))))
Baklavaya diyecek bisy bulamadim :) Artik eniste acsin kucuk bi tepsiye yapin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?