2018 Ekim Anneleri

Cok gecmıs olsn sanada cnm allah yardımcımız olsn dr dusuk tehdıdın var dedı ama bebek yasıyo cokmhareketlı masallah ya hastanede kalcm bıgece yatcam hep ;(
Umarım dinlenmen iyi gelir canım bebeğin iyi olmasına sevindim sen de çabucak toparlarsın umarım kanama konusunda geçmiş olsun tekrar

Cok gecmıs olsn sanada cnm allah yardımcımız olsn dr dusuk tehdıdın var dedı ama bebek yasıyo cokmhareketlı masallah ya hastanede kalcm bıgece yatcam hep ;(
Çok çok geçmiş olsun ayni şeyi ben de yaşamıştım 10 gün önce.doktor ayni şeyi bi daha yaşayabilirsin Demişti hastaneden çıkarken.Allahın izniyle bişey olmaz inş.hepimizinkini Allah korusun.Ben kendimi çok yormuştum o zamanlar.Daha Öncesinde lekelerin oluyor muydu

Kozlar bugeve hastanede yatcam ıgne ılac vercekler yatıyorum sadece wc ıcın kalkcaksın dedı dr kanama devam ettıkce dusuk tehdıdım varmıs bebek ıyıydı cok kıprasıyodu ellerı atakları ıns bısı olmazmayrıca gelısımı bıgun onde

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
Yo cnm 6 haftalıkken bıkacgun sadece kahve cok az lekem olmustu bıdaha olmamıstı bıanda oldu cok sukurkı ahrm falan yok hastanede yatıyorum ıste allahın ıznıyle bısey olmıcak

Canım cok gecmis olsuunn❤
Kucuk bi uyari gb dusunelim en azindan ne yapacagini biliyorsun.Insallah tekrarlamaz ve devam etmezde hic❤
Minnak minnak gormek nasilda guzel di mi :) Moralini yuksek tut❤

cnm kanama bende de oldu 7 haftamda 2 gün sürdü sonra geçti... Bu zamandan sonra düşük riski çok azalıyor iyi şeyler düşün ... Hastanede değil de evde dinlenmen daha iyi olurdu ... Yapılacak şeyler ilacını alıp dinlenmen ... Çok geçmiş olsun

Canım cok gecmis olsuunn❤
Kucuk bi uyari gb dusunelim en azindan ne yapacagini biliyorsun.Insallah tekrarlamaz ve devam etmezde hic❤
Minnak minnak gormek nasilda guzel di mi :) Moralini yuksek tut❤
Cok tatlı nasılda hareket edıyodu allahım ıns benımle kalor o ıste kanamanın durması onemlı

günaydın kızlar nasılsınız hafta içi ense kalınlığı için gittim doktorum acil br operasyona girdiği için başka bi dr muayene etti bebek daha ufak 1-2 hafta sonra gelin dedi
önümüzdeki hafta içi gideyim diyorum eşimde erken diyor bilemedim siz ne diyorsunuz baktırdınızmı benim gibi olan varmı

cnm senın bebeğin şu an kaç hafta kaç günlük yane ultrasyonda gelişimi ne kadar?

Bısey olursa acıl mudahale ıcın hastanedeym cnm sabaha cıkcam kısmetse 12+6 gozuktu bebek bıgun ılerden gıdıyo ıns bısey olmaz

yalansindunya benn :) kızımda göbeğim baya kıllandıydı hatta görmek istemiydm yani o derece:)

Ben hep kıllanırsa erkek diye inanmıştım . Cinsiyet ile alakası YÖK demekki kızlar merak eden arkadlarda buradan okur bilgilenir. Teşekkür ederim

Bısey olursa acıl mudahale ıcın hastanedeym cnm sabaha cıkcam kısmetse 12+6 gozuktu bebek bıgun ılerden gıdıyo ıns bısey olmaz
benım bebeğimde 5 gün ilerde gidiyor .... İkli tarama testi yaptırdınmı?

Birimizin sıkıntısı hepimizin oluyor etkileniyoruz üzülüyoruz endişeleniyoruz. Rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah canlarım. Derdi olanların şifasını versin. Sonumuz güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…