2018 Ekim Anneleri

Cok tatlı nasılda hareket edıyodu allahım ıns benımle kalor o ıste kanamanın durması onemlı

Doktorun aciklayacaktir canim.
Sen onlemlerini al yeter ki.
Hamileligi boyunca yasayanda oluyor yatarak geciyor.
Insallah yine de hic tekrarlamaz❤

Merhaba kızlar,

Bence fazla abartıyorsun. Sana kızan ya da tepki veren olmadı ki... (ya da ben kaçırdım :))
Herkes kendi fikrini söylüyor. Sen zararlı dedin, ben değil dedim gibi... Zaten bu platform da bu sebeple var. Şok olup üzülecek birşey yok. Hepimiz hamileyiz. Herkes alınganlık yapabilir ama kendimizi üzmeye gerek yok böyle konularda.
Biraz da okuma diliyle ilgili. Saa ters gelen yazıları bir de sıcak dille okursan aslında insanların da sadece fikir alışverişi için senin gibi iyi niyetli olarak yorum yaptığını anlayacaksındır.
Önyargılı olmayalım, strese gerek yok kızlar... relax

Gunaydin kizlar.

Kanamasi olan arkadasimiz icin uzgunum ben cok cabuk etkileniyorum boyle seylerden. Merak etme Allah ol demisse bebegin seninle kalacaktir sıkı sıkı tutunacaktir sana. Boyle yazmak cok kolay belki ama tevekkul et canim inan icin ferahlar. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Ben bu sabah gogus agrisiyla uyandim, derin nefes alinca kalbim agridi sanki pek paniklemedim hazirlandim ise geldim ama yatakta sol tarafima yatinca agridigini hatirladim gece. Biraz daha bekleyeyim belki usutmusumdur.

Yaz meyvelerini bende cok severim insanin istahini kabartiyor :) cilek suyu demis bi arkadasimiz tarifini verebilir mi milk shake gibi mi yapti acaba?

kızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu? kapattılarmı?

Amin canım sağol Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin

Yo cnm 6 haftalıkken bıkacgun sadece kahve cok az lekem olmustu bıdaha olmamıstı bıanda oldu cok sukurkı ahrm falan yok hastanede yatıyorum ıste allahın ıznıyle bısey olmıcak
Ağrı olmaması güzel benim de ağrım olmadı çok şükür.Sebep göstermediler değil mi

ooooo baya sert olmuş sana tepki ben kaçırmışım

So sorry :)

Kapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
bende ikisinide merak ediyorum aktif arkadaşlarımızdı ortada birşey de yoktu şikayetmı aldılar acaba

Ben de hala onlara cevap vermeye çalışıyorum
Biri şikayet mi ediyor acaba? Bu kadar yazışmadan nasıl seçiliyor ki? Hakaret yok sonuçta...
Neyse kalanlarla devam edelim.
Bana da yarın söyler inşallah doktorum cinsiyeti , tabi güzel şeylerle beraber inşallah...

Simdi baktim bende aynen uzgun yaziyor ne demek oluyor anlamadim da uyari mi hesap kapatma mi anlamadim.

Ama uzuldum acikcasi cunku benim sordugum bir soru bu yerlere geldi. Ne gerek vardi diyorum yalnizca boyle seylere..

Umarim aramiza donerler kisa zamanda.

Kapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
Bikaç gün kapalı kalıp yeniden Açılıyor ateş hesap.banlanmışlardır

kızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu? kapattılarmı?

Banlanmis oluyorlar.Sikayet olmus galiba.
Aslinda hic rahatsiz edici kelimeler bile kullanmadilar birbirlerine karsi.
Gebel bi huzursuzluk diye galiba.
Acilinca gelirler insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…