Cok tatlı nasılda hareket edıyodu allahım ıns benımle kalor o ıste kanamanın durması onemlı
Sagol ıns cnm allahım korusun onları
Yanı bence de surda birimizin başına Allah korusun bisey gelse hepimiz üzülürüz ama bisey soyleyince sanki tartışma çıkarmak için soylenmiscesine tepki vermek çok kötü. Şahsım adına ben su muhabbetten fazlası ile rahatsız oldum ve üzüldüm. Kotu niyetle birşey yazmadım kendim kullanmadıgim için yazmayadabilirdim bana ne der geçerdim ama kozmetik her şekilde zararlı hamile olsakta olmasakta bende kullanıyordum şimdi kullanmıyorum dedim sen kullan o kullanmasın demedim ve gerçekten pişman oldum keske yazmasaydım bundan sonra da kimsenin hamilelikte kullandığı yediği içtiği hakkında da yorum yapmam
Amin canım sağol Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesinAhhh Rabbim kolaylaştırsın hem hamileliğini hem sonrasını insallah.. sağlıcakla gelsinler ikiside
2 hafta boyunca ikizlere hamileligimi bilerek yaşadım. Zaman zaman çok korktum zaman zaman çok heyecanlandım. Yapamicam diye çok korktum en başta sonrada alışmaya başlamışken birinin kalbinin durduğunu öğrendim çok çok üzüldüm ama Rabbim bi hayır saklamıştır içinde diyerek şükredip tek bebekle devam ediyorum simdi. Hamd olsun sağlıklı bebeğim.. tedaviyle hamile kaldım bu arada.
Uzun lafin kısası çok zor ikiz hatta çoğul hamilelikte sonrasıda. Canı gönülden diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah
kızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu?kapattılarmı?
Ağrı olmaması güzel benim de ağrım olmadı çok şükür.Sebep göstermediler değil miYo cnm 6 haftalıkken bıkacgun sadece kahve cok az lekem olmustu bıdaha olmamıstı bıanda oldu cok sukurkı ahrm falan yok hastanede yatıyorum ıste allahın ıznıyle bısey olmıcak
hesapları uzgun gözüküyor kapatıldımı demek oluyor bilmiyorumkıkızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu?kapattılarmı?
bende anlamadım acaba uyarı mı aldılar aslında abartılacak bir durumda yoktuhesapları uzgun gözüküyor kapatıldımı demek oluyor bilmiyorumkı
Kapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/bende anlamadım acaba uyarı mı aldılar aslında abartılacak bir durumda yoktu
Merhaba kızlar,
Bence fazla abartıyorsun. Sana kızan ya da tepki veren olmadı ki... (ya da ben kaçırdım :))
Herkes kendi fikrini söylüyor. Sen zararlı dedin, ben değil dedim gibi... Zaten bu platform da bu sebeple var. Şok olup üzülecek birşey yok. Hepimiz hamileyiz. Herkes alınganlık yapabilir ama kendimizi üzmeye gerek yok böyle konularda.
Biraz da okuma diliyle ilgili. Saa ters gelen yazıları bir de sıcak dille okursan aslında insanların da sadece fikir alışverişi için senin gibi iyi niyetli olarak yorum yaptığını anlayacaksındır.
Önyargılı olmayalım, strese gerek yok kızlar... relax
bende ikisinide merak ediyorum aktif arkadaşlarımızdı ortada birşey de yoktu şikayetmı aldılar acabaKapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
Bikaç gün kapalı kalıp yeniden Açılıyor ateş hesap.banlanmışlardırKapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
kızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu?kapattılarmı?
birbirlerini ban.ladilarsa direk ikisi de inaktif olmustur. Ama yarin gelirler merak etmeyinbende ikisinide merak ediyorum aktif arkadaşlarımızdı ortada birşey de yoktu şikayetmı aldılar acaba
Banlanmislar canim.kızlar şaşkıanne ve tr_telli arkadaşların hesaplarına ne oldu?kapattılarmı?
Yok canim banlanmislar.Cezalari bitince yazabilirler.Kapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?