Senin yüksrk degil yine benden iyi cankm sevinmelisin . Cok düşük olması da iyi degil 10/6 güzel senin içinBenim tansiyon genelde hareketsizken 9-5 falan aktifler 10-6 civarı
Bu arada senim cinsiyet belli mi ?Selamm kızlar hayırlı cumalar.... Neler yapıyorsunuz cinsiyet öğrenen var mı bakalım...
Evet hemşire önceki hamileliğimde düşük tansiyon iyidir demişti. Tuz kısıtlaması yapıyor musun? Bir de kilo yüksek mi ?Senin yüksrk degil yine benden iyi cankm sevinmelisin . Cok düşük olması da iyi degil 10/6 güzel senin için
Yok 56 kiloyum ben . Tuzlu cok yemiyorum . Ama az su içiyorumEvet hemşire önceki hamileliğimde düşük tansiyon iyidir demişti. Tuz kısıtlaması yapıyor musun? Bir de kilo yüksek mi ?
Canım çok geçmiş olsun. Benimde aniden kanamam olmuştu . 3 gün hastanede yattım. Dedikleri gibi hiç kalkmadım akşamına baya koyulaşmıştı. Ağrım da yoktu. Çok şükür hala hamileyim. İnşallah seninki de biran önce geçerBısey olursa acıl mudahale ıcın hastanedeym cnm sabaha cıkcam kısmetse 12+6 gozuktu bebek bıgun ılerden gıdıyo ıns bısey olmaz
Kızlar tansiyonlar nabızlar nasıl sizlerin ? Benim ikisi de yüksek çıkıyor . Dinleniyorum gecmiyor aniden geliyor nefes alamıyorum kulaklarım ugulduyor elim ayagım bosalıyor bayılacak gbi olıyorum sizde de böyle sorunlar var mı ?
Hayır en son 12 haftalıkken ultrason a girmiştim ikili tarama için. Yüz üstü yatıyor du bebiş zaten belli olsa da görülecek gibi değildi :)Bu arada senim cinsiyet belli mi ?
Nefes yetememe durumu ilk hamileliğimde bende çok oluyordu kansızlık ve demir eksikliğinden olduğu anlaşılmıştı, kalp doktoruna bile gitmiştim.benimde bazen nefesim yetmiyor gibi oluyor ama tansiyon hep 12/7 çıkıyor benim. ikili test sonucum çıkmış kızlar, doktoruma henüz ulaşamadım ama
Nefes yetememe durumu ilk hamileliğimde bende çok oluyordu kansızlık ve demir eksikliğinden olduğu anlaşılmıştı, kalp doktoruna bile gitmiştim.
Demir ilacını çok düzenli kullandım çok hızlı yükselten bir ilaçtı. Kanım yükseldikten sonra bu şikayetlerim geçti kendiliğindendemir ilacımı içmeyi unutuyorum3 gündür ondan olabilir belki de.. devam ederse gideyim bende. peki ne oldu sonrasında?
Demir ve kan çok önemli hamilelikte özellikle doğumda enerji ve nefes e çok ihtiyacımız oluyor kanın en az 13 olması lazımdemir ilacımı içmeyi unutuyorum3 gündür ondan olabilir belki de.. devam ederse gideyim bende. peki ne oldu sonrasında?
Demir ilacını çok düzenli kullandım çok hızlı yükselten bir ilaçtı. Kanım yükseldikten sonra bu şikayetlerim geçti kendiliğinden
Demir ve kan çok önemli hamilelikte özellikle doğumda enerji ve nefes e çok ihtiyacımız oluyor kanın en az 13 olması lazım
Birini kahvaltıdan önce birini de yeniden acıkınca öğle yemeğinden önce falan kullan canımanladım canım teşekkür ederim, bende düzenli kullanayım artık alarm falan kurayım. ya sabahları hem tiroid ilacı hem demir ilacı ağır geliyor ikiside
Evet üç aylık oluyor ama genelde hafta hesabı kullanıyor doktorlar falantahlillerde kanın kısaltması neydi acaba bi bakayım sonuçlarıma. birde ben hafta hafta sayıyorum şuan 12+5 im ( gerçi ultrasonda 1 hafta önde dedi) ama aya vurursak 3 aylık mı oluyorum?
Kanın kısaltması hgb olması lazım hemoglobintahlillerde kanın kısaltması neydi acaba bi bakayım sonuçlarıma. birde ben hafta hafta sayıyorum şuan 12+5 im ( gerçi ultrasonda 1 hafta önde dedi) ama aya vurursak 3 aylık mı oluyorum?
Demir de ferritin FE de olabilirtahlillerde kanın kısaltması neydi acaba bi bakayım sonuçlarıma. birde ben hafta hafta sayıyorum şuan 12+5 im ( gerçi ultrasonda 1 hafta önde dedi) ama aya vurursak 3 aylık mı oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?