2018 Ekim Anneleri

Birini kahvaltıdan önce birini de yeniden acıkınca öğle yemeğinden önce falan kullan canım

Evet üç aylık oluyor ama genelde hafta hesabı kullanıyor doktorlar falan

evet öyle yapayım en iyisi. demir ilacını içtikten sonra ve öncesinde 1-2 saat çay kahve içmemek gerekirmiş, ilacın etkisini azaltıyormuş.

evet evet dr lar hafta hafta sayıyor bence öyle zaten en sağlıklısı ama hani aya vurunca aaa 6 ay var daha doğuma diyosun

Yok 56 kiloyum ben . Tuzlu cok yemiyorum . Ama az su içiyorum
Canım tansiyonun yüksek seyrediyorsa bir dr a görün derim benim de normalde tansiyonum 10 a 6 da durur ilk hamilelikte 13 civarına çıkmıştı çarpıntıyla birlikte mahvetmişti. Sağlık ocağına gidiyordum 120–130 civarı atıyordu. Biraz tuz konusunda dikkat etmeye çalıştım biraz kendime gelmiştim ama sadece dikkat etmeyle düzelmeyen arkadaşlarım da vardı dr takibindeydiler. Bebiş ve senin için sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamanda

Aynen Allah esirgesin benim arkadaşımı yüksek tansiyon yüzümden erken sezeryan a aldılar

Nefes yetememe durumu ilk hamileliğimde bende çok oluyordu kansızlık ve demir eksikliğinden olduğu anlaşılmıştı, kalp doktoruna bile gitmiştim.
Ben de yaşamıştım canım her iki hamilelikte de oldu demir ilaçları alınca normale döndüm. Bu hamilelikte ilk haftalarda oldum bir de hamileliğin sonuna doğru yaşıyor olsak normal ciğerlere fazla yer kalmıyor bebiş sıkıştırıyor ama şimdilerde kan değerlerinin düşüklüğü sebep olabiliyor

anladım canım teşekkür ederim, bende düzenli kullanayım artık alarm falan kurayım. ya sabahları hem tiroid ilacı hem demir ilacı ağır geliyor ikiside
Canım ilacını gece yatmadan alabilirsin benim midemi bulandırıyor rahatsız ediyor gece alıyorum artık

Aynen Allah esirgesin benim arkadaşımı yüksek tansiyon yüzümden erken sezeryan a aldılar
Aynen canım doğumlar yaklaştıkç bunlara da tanık olacağız erken müdahale edilmesi iyi bir de Allah korusun olumsuz şeyler de yaşanabiliyor gebelik zehirlenmesi gibi. Arkadaşı şimdi korkutmak istemem tabi bunlar hamileliğin sonuna doğru yaşanabilen şeyler şimdilerde yüksekse takip edildiği durumda sıkıntı olmaz. Gebeliğe bağlı tansiyon ortaya çıkabiliyor

Canım ilacını gece yatmadan alabilirsin benim midemi bulandırıyor rahatsız ediyor gece alıyorum artık

teşekkür ederim canım bilgilendirme için evet öyle yapayım en iyisi :)

bu ara öğleden sonra ayak bileklerim, biraz ayaklarım ve ellerim şişmeye başlıyor. aslında hiç tuz ekmem yaptığım yada önüme gelen yemeğe. pantolonun düğmesini de açtım valla masada oturuyorum iş yerinde ay sanırım karnım çıkıyor kızlar hafiften

Benim çoktan çıktı :)

Heh aynen öyle :)

Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?

Çiğ ete toksoplazma riskinden dolayı dokunmak sakıncalı oluyor. Toksoplazma bağışıklığınız varsa bence sorun olmaz. Ama ben dokusunu ve kokusunu sevmediğim midemi bulandırdığı için hiç dokunamıyorum çiğ ete, balığa

kızlar yarın ikili test yapacak doktor bana. Ancak cinsiyete de bakabileceği için tatlı yiyiyp gideyim diyorum. İkili testte aç olmak mı gerekiyor? Eğer öyle ise tatlı yemeden gdeyim :)

sanırım haftaya işe gelirken hamile pant. giyeceğim. ama gömlekte almam lazım tabi ona göre.. LCW bi bakayım en iyisi. peki sizinde ayaklarınız şişiyor mu? acaba bütün gün oturmaktan mı oluyor
Hayır canım benim son aylarda hafiften şişiyor ayak parmaklarım falan ama şu an bişey yok . Evet sürekli oturmaktan olabilir ayaklarını yüksekte tutmalısın

kızlar yarın ikili test yapacak doktor bana. Ancak cinsiyete de bakabileceği için tatlı yiyiyp gideyim diyorum. İkili testte aç olmak mı gerekiyor? Eğer öyle ise tatlı yemeden gdeyim :)
Aç olmak gerekmiyor :) açlık tokluk sadece kan şeker kolesterol seviyelerinde oynama yapar

Çiğ balığa bende dokunamıyorum ama et ve tavuk hafif donuk olursa dokunabiliyorum

Hanımlar selam,

Doktorun verdiği virus testlerini nerede yaptırdınız? Toksoplazma gibi bi kaç testim birde d vitamini testim var.

Sağlık ocakları yapıyor mu? Devlet hastanesinde tahlil yaptırırken randevu alıp doktor muayenesi olmak zorunlu mu nasıl devlette tahlil yapılıyor?

O zaman yine de hic dokunulmaz demek sacma olur ya :) dikkat etmek gerek desek daha iyi.
Etten sonra elleri iyice yikamak,etin kesildigi tahtayi ya da herneyse onun temizligi vs.
Yoksa toksoplazmanin baska bi cok seyde sebebi olabilir.
Kedilere suç atmak gibiymis o zaman ette

Erkek fikri ne degisik geliyor kızdan sonra :) Sanki hep kızı hayal edebiliyormusum gb :)))))))
Bakalım persembe gel yine bakalim dedi doktorda :) Bi heyecan sardı..
Benimde kızım var oyüzden yine kızım olacak gibi geliyor :) benimde 9nisanda 12 haftam doluyor muaynem var umarım belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…