Birini kahvaltıdan önce birini de yeniden acıkınca öğle yemeğinden önce falan kullan canım
Evet üç aylık oluyor ama genelde hafta hesabı kullanıyor doktorlar falan
Canım tansiyonun yüksek seyrediyorsa bir dr a görün derim benim de normalde tansiyonum 10 a 6 da durur ilk hamilelikte 13 civarına çıkmıştı çarpıntıyla birlikte mahvetmişti. Sağlık ocağına gidiyordum 120–130 civarı atıyordu. Biraz tuz konusunda dikkat etmeye çalıştım biraz kendime gelmiştim ama sadece dikkat etmeyle düzelmeyen arkadaşlarım da vardı dr takibindeydiler. Bebiş ve senin için sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamandaYok 56 kiloyum ben . Tuzlu cok yemiyorum . Ama az su içiyorum
Aynen Allah esirgesin benim arkadaşımı yüksek tansiyon yüzümden erken sezeryan a aldılarCanım tansiyonun yüksek seyrediyorsa bir dr a görün derim benim de normalde tansiyonum 10 a 6 da durur ilk hamilelikte 13 civarına çıkmıştı çarpıntıyla birlikte mahvetmişti. Sağlık ocağına gidiyordum 120–130 civarı atıyordu. Biraz tuz konusunda dikkat etmeye çalıştım biraz kendime gelmiştim ama sadece dikkat etmeyle düzelmeyen arkadaşlarım da vardı dr takibindeydiler. Bebiş ve senin için sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamanda
Ben de yaşamıştım canım her iki hamilelikte de oldu demir ilaçları alınca normale döndüm. Bu hamilelikte ilk haftalarda oldum bir de hamileliğin sonuna doğru yaşıyor olsak normal ciğerlere fazla yer kalmıyor bebiş sıkıştırıyor ama şimdilerde kan değerlerinin düşüklüğü sebep olabiliyorNefes yetememe durumu ilk hamileliğimde bende çok oluyordu kansızlık ve demir eksikliğinden olduğu anlaşılmıştı, kalp doktoruna bile gitmiştim.
Canım ilacını gece yatmadan alabilirsin benim midemi bulandırıyor rahatsız ediyor gece alıyorum artıkanladım canım teşekkür ederim, bende düzenli kullanayım artık alarm falan kurayım. ya sabahları hem tiroid ilacı hem demir ilacı ağır geliyor ikiside
Aynen canım doğumlar yaklaştıkç bunlara da tanık olacağız erken müdahale edilmesi iyi bir de Allah korusun olumsuz şeyler de yaşanabiliyor gebelik zehirlenmesi gibi. Arkadaşı şimdi korkutmak istemem tabi bunlar hamileliğin sonuna doğru yaşanabilen şeyler şimdilerde yüksekse takip edildiği durumda sıkıntı olmaz. Gebeliğe bağlı tansiyon ortaya çıkabiliyorAynen Allah esirgesin benim arkadaşımı yüksek tansiyon yüzümden erken sezeryan a aldılar
Ben de yaşamıştım canım her iki hamilelikte de oldu demir ilaçları alınca normale döndüm. Bu hamilelikte ilk haftalarda oldum bir de hamileliğin sonuna doğru yaşıyor olsak normal ciğerlere fazla yer kalmıyor bebiş sıkıştırıyor ama şimdilerde kan değerlerinin düşüklüğü sebep olabiliyor
Canım ilacını gece yatmadan alabilirsin benim midemi bulandırıyor rahatsız ediyor gece alıyorum artık
Benim çoktan çıktı :)teşekkür ederim canım bilgilendirme için evet öyle yapayım en iyisi :)
bu ara öğleden sonra ayak bileklerim, biraz ayaklarım ve ellerim şişmeye başlıyor. aslında hiç tuz ekmem yaptığım yada önüme gelen yemeğe. pantolonun düğmesini de açtım valla masada oturuyorum iş yerindeay sanırım karnım çıkıyor kızlar hafiften
Benim çoktan çıktı :)
Evet bende farkettim dün üzgün ne demek oluyor bir bilen varmı?Kapandiysa yeni hesap falan acsinlar yaa ozellikle tr_lelli arkadas bi kizi olsun cok istiyordu cok merak ediyorum bebegini kotu oldu yaaa :/
Heh aynen öyle :)
Arkadasa olan kismini gorememisim kusura bakma :)
Leke konusunu bende bilmiyordum.
Gerci hic yemem kendisini zaten sevmem :)
Ciğ ete flnda dokunulmaz derler galiba leke icin mi ki o da?
Hayır canım benim son aylarda hafiften şişiyor ayak parmaklarım falan ama şu an bişey yok . Evet sürekli oturmaktan olabilir ayaklarını yüksekte tutmalısınsanırım haftaya işe gelirken hamile pant. giyeceğim. ama gömlekte almam lazım tabi ona göre.. LCW bi bakayım en iyisi. peki sizinde ayaklarınız şişiyor mu? acaba bütün gün oturmaktan mı oluyor
Aç olmak gerekmiyor :) açlık tokluk sadece kan şeker kolesterol seviyelerinde oynama yaparkızlar yarın ikili test yapacak doktor bana. Ancak cinsiyete de bakabileceği için tatlı yiyiyp gideyim diyorum. İkili testte aç olmak mı gerekiyor? Eğer öyle ise tatlı yemeden gdeyim :)
Çiğ balığa bende dokunamıyorum ama et ve tavuk hafif donuk olursa dokunabiliyorumÇiğ ete toksoplazma riskinden dolayı dokunmak sakıncalı oluyor. Toksoplazma bağışıklığınız varsa bence sorun olmaz. Ama ben dokusunu ve kokusunu sevmediğim midemi bulandırdığı için hiç dokunamıyorum çiğ ete, balığa
Gösterdi mi cinsiyeti kaç haftalık sizBende sabahin 8 inde baklava yemeye basladim
10 da dr kontrolu var bakalim cinsiyetini gosterecekmi bebisim
Çiğ ete toksoplazma riskinden dolayı dokunmak sakıncalı oluyor. Toksoplazma bağışıklığınız varsa bence sorun olmaz. Ama ben dokusunu ve kokusunu sevmediğim midemi bulandırdığı için hiç dokunamıyorum çiğ ete, balığa
Benimde kızım var oyüzden yine kızım olacak gibi geliyor :) benimde 9nisanda 12 haftam doluyor muaynem var umarım belli olurErkek fikri ne degisik geliyor kızdan sonra :) Sanki hep kızı hayal edebiliyormusum gb :)))))))
Bakalım persembe gel yine bakalim dedi doktorda :) Bi heyecan sardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?