Benimde kızım var oyüzden yine kızım olacak gibi geliyor :) benimde 9nisanda 12 haftam doluyor muaynem var umarım belli olur
Bende rüyamda kız da gördüm ama dünde erkek olduğunu gördüm bilinaltı sanırım :)) hayırlı bir evlat olsunda tabi gönlüm erkekten yana iki duyguyuda tatmak için ama biryandanda kızım için kızkardeş olsun da istiyorum ikisinede sevineceğim sanırım keşke yaşım daha genç olsada 2 tane daha yapsam:))Bende hep kiz hissediyorum diyordum :) Hatta esime hayal mi edemiyorum acaba diyordum :))))))
Sonra ruyamda 1 kez ve erkek gordum :)
kizimda da ruyamda kiz gormustum diye kafam karisti ruyadan :)
Doktorda erkege daha cok benziyor deyince iyice afalladim :))
Degisik bi sevgi daha yasayacaz heralde bakalim :)
Tesekkürler kızlar bundan sonra hiç tuzlu yemek yemeyecegim ve pazartesi günüde bu konuyu dr ile görüşecegim .
Bir sorum daha var vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ve ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
Benimde galiba vitamin baslanması gerek artık .bana baya bi vitamin verdi ama kan testimden sonra verdi, demir, magnezyum/kalsiyum ve d vitamini ayrı olarak tablet şeklinde ve bir adet multivitamin. o nedenle kan testi önemli canım, doktoruna sor istersen.
düşük riski yoksa eğer yasak olmuyor ama doktorun yasak dediyse belki riske atmak istememiştir, benim ilk hamileliğimde yasak değildi sora bir minik kanama oldu doktor hemen yasakladı, riske atamayız dedi:)
Bizede yasakladı 12.haftaya kadar arada kaçamak oluyor ama dikkatli bir şekilde ama senin 3üz gebelik olduğu için dikkat etmen gerekebilir bana ne olur ne olmaz kan görüp moralin bozulsun istemezsin dimi dedi oyüzden yani düşük tehlikem kanama vs yok ama tedbir amaçlı vitamin 9.haftasan beri kullanıyorum ben doktorum decavit vermiştiVe ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
Bn eşimi yaklastrmıyrm yanıma dikkt edyrz . Ama nereye kdar edecz bklm . Hormonlar tavan yapıyor hamilelikte . Erkeklerde daha cok istıyor . Oh ne güzel sana baslamıs bna daha bslmadı doktor folik asit kullanıyorum sadece .Bizede yasakladı 12.haftaya kadar arada kaçamak oluyor ama dikkatli bir şekilde ama senin 3üz gebelik olduğu için dikkat etmen gerekebilir bana ne olur ne olmaz kan görüp moralin bozulsun istemezsin dimi dedi oyüzden yani düşük tehlikem kanama vs yok ama tedbir amaçlı vitamin 9.haftasan beri kullanıyorum ben doktorum decavit vermişti
Canım çok geçmiş olsun. Benimde aniden kanamam olmuştu . 3 gün hastanede yattım. Dedikleri gibi hiç kalkmadım akşamına baya koyulaşmıştı. Ağrım da yoktu. Çok şükür hala hamileyim. İnşallah seninki de biran önce geçer
Bende rüyamda kız da gördüm ama dünde erkek olduğunu gördüm bilinaltı sanırım :)) hayırlı bir evlat olsunda tabi gönlüm erkekten yana iki duyguyuda tatmak için ama biryandanda kızım için kızkardeş olsun da istiyorum ikisinede sevineceğim sanırım keşke yaşım daha genç olsada 2 tane daha yapsam:))
Tesekkürler kızlar bundan sonra hiç tuzlu yemek yemeyecegim ve pazartesi günüde bu konuyu dr ile görüşecegim .
Bir sorum daha var vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?
Yok cnm kanama alanı falan varmıydı ultrasonda bılmıyorum hıc agrm yok cok sukurAğrı olmaması güzel benim de ağrım olmadı çok şükür.Sebep göstermediler değil mi
Aynen benim de.Hep basindan beri kiz olarak dusundum ama bu hafta doktor erkege daha gibi yakin 2 hafta sonra netlesir dedi.Ben hala kiz oldugunu dusunuyorum sankiBenimde kızım var oyüzden yine kızım olacak gibi geliyor :) benimde 9nisanda 12 haftam doluyor muaynem var umarım belli olur
33 yaş canım yani en az 3 sene ara versem yine yaş ilerlemiş olacak belki 3. Olur ama sanmıyorım heralde cesaret edemem :))Evet ilk kız olunca bizde illa şu olsun diyemedik :) yine 2 cinsiyette surpriz :)
Allah saglikla nasip etsinde❤
Kaç yaşın canım?Bi tekne kazıntısı vardir nasipte belki :))))
Sıcakta kotu yapabilir canim dikkat et.
Az sık yemeye calis agir gelmesin.
Bende sadece folik kullandim.
Bu hafta kontrolde degisti ilaclarim.
Kanim düşük diye gunde 2 Feramat ve vitaminde Regenesis verdi
Nub fln tutuyormu? :)Aynen benim de.Hep basindan beri kiz olarak dusundum ama bu hafta doktor erkege daha gibi yakin 2 hafta sonra netlesir dedi.Ben hala kiz oldugunu dusunuyorum sanki
Bana hic yasak demedi ama bulantilardan, rahatsizliklarimdan ben kendim yasak koymus sayilirimVe ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
ilişki kanama olmadıkça yasak değil cnm ... benım doktorum da 2 hafta yasak koydu sadece sonra serbest dediVe ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
Bizimkini o aciyi gorebilecegimiz sekilde yakalayamadik hic canim.Doktor bacak arasini yakinlastirdi bakti cikinti var ama haftasi erken bekleyelim dedi.Nub fln tutuyormu? :)
33 yaş canım yani en az 3 sene ara versem yine yaş ilerlemiş olacak belki 3. Olur ama sanmıyorım heralde cesaret edemem :))
canım o zaman çok iyi yavaş yavaş çamur rengine dönecek ve ozaman tehlike yok dediler. inşallah bebişlerimizi kucağımıza alabilirizKoyulstı kan cnm ınş kesılır ya bebeklermz bızle kalsn
Benim üçüz ya belkş de o yüzden yasak dedi doktor bana bilmiyorum bekliyorum daha ne zmana kadar yasak diyecek bakalım 2 aydır yasak yasakilişki kanama olmadıkça yasak değil cnm ... benım doktorum da 2 hafta yasak koydu sadece sonra serbest dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?