anladım cnm senın gebelıgın riskli durumda doğuma kadar yasak olurBenim üçüz ya belkş de o yüzden yasak dedi doktor bana bilmiyorum bekliyorum daha ne zmana kadar yasak diyecek bakalım 2 aydır yasak yasak
Amşn cnm ıns ya hepımızcanım o zaman çok iyi yavaş yavaş çamur rengine dönecek ve ozaman tehlike yok dediler. inşallah bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz
merhabalar kızlar! Yeni üye oldum ben de
Çok şükür maşallahYok cnm kanama alanı falan varmıydı ultrasonda bılmıyorum hıc agrm yok cok sukur
Arkadaslarim birisi beni şikayet etmiş sanirim diğer kişiyi de beni de banladilar
7 yıldır ilk defa ceza aldim bu kadar mülayim bi insanım
Neyse şimdi doktordayım çıkınca yazacagim
Evet canim benim de 7. Haftadan bu yana yasak. Ilk gebeligimde de boyle olmustu. Ama ilerleyen haftalarda bebisler iyice tutununca ve kanama alani iyilesince yine serbest birakiyo doktor geneldeVe ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
Testleri saglik ocaginda kan verip yaptirabilirsin canim. Zaten saglik ocagi gebeligi saglik bakanligina bildirmekle yukumlu. O nedenle olur da bir devlet hastanesinde testleri yaptirirsan da yine saglik ocagina gebeligini bildirmen gerekir. Cunku tetonos asiri yapiyolar falan onun takibini yapmalari gerekiyor.Hanımlar selam,
Doktorun verdiği virus testlerini nerede yaptırdınız? Toksoplazma gibi bi kaç testim birde d vitamini testim var.
Sağlık ocakları yapıyor mu? Devlet hastanesinde tahlil yaptırırken randevu alıp doktor muayenesi olmak zorunlu mu nasıl devlette tahlil yapılıyor?
Hayır canımanladım cnm senın gebelıgın riskli durumda doğuma kadar yasak olur
tüp bebek ile mi hamile kaldınız?
Ilk hamileligimde doktor iMom omega kullandirmisti. Simdiki doktorum ise Orzax'in vitamin kompleksini ve balik yagi takviyesini verdi. Her gun ikisinden de birer tane iciyorumTesekkürler kızlar bundan sonra hiç tuzlu yemek yemeyecegim ve pazartesi günüde bu konuyu dr ile görüşecegim .
Bir sorum daha var vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?
Sağol canım . Bu isimleri kaydettim bana hangisini yazacak bakalımIlk hamileligimde doktor iMom omega kullandirmisti. Simdiki doktorum ise Orzax'in vitamin kompleksini ve balik yagi takviyesini verdi. Her gun ikisinden de birer tane iciyorum
Yaaaaa cok sevindim tebrik ederim cok guzel darisi basimiza :)Bende hep kiz hissediyorum diyordum :) Hatta esime hayal mi edemiyorum acaba diyordum :))))))
Sonra ruyamda 1 kez ve erkek gordum :)
kizimda da ruyamda kiz gormustum diye kafam karisti ruyadan :)
Doktorda erkege daha cok benziyor deyince iyice afalladim :))
Degisik bi sevgi daha yasayacaz heralde bakalim :)
Ayy ne guzel hep kiz annelerinin erkek, erkek annelerinin kizi oluyor :)) tebrikler canim cok sevindim senin icin deAynen benim de.Hep basindan beri kiz olarak dusundum ama bu hafta doktor erkege daha gibi yakin 2 hafta sonra netlesir dedi.Ben hala kiz oldugunu dusunuyorum sanki
Bende son kontrolde 2 gün önce cıkmıstım zamanla gelişimi oturur bir sıkıntı yok demişti.benim 2 li testim tee 13 ünde bekleki gelsın geçmiyor da günlerBugun 2lintaramabyaptirdim kizlar ense kalinligina bakti doktorumuz ama benimninat bebisim bizi 15 dakika ugrastirdi kaldirmadi kafasini 13unde tekrar gidicem ve cinsiyet ogrenicez o kadar heycanliyimki bibkizim var bakalim bu inat bebisim ne :) bu arada sat a gore 11+2deyim ama ultrasyonda 11+4 cikti bi sıkıntı mi var acaba doktora sormak.aklima gelmedi
Yaaaaa cok sevindim tebrik ederim cok guzel darisi basimiza :)
Bugun 2lintaramabyaptirdim kizlar ense kalinligina bakti doktorumuz ama benimninat bebisim bizi 15 dakika ugrastirdi kaldirmadi kafasini 13unde tekrar gidicem ve cinsiyet ogrenicez o kadar heycanliyimki bibkizim var bakalim bu inat bebisim ne :) bu arada sat a gore 11+2deyim ama ultrasyonda 11+4 cikti bi sıkıntı mi var acaba doktora sormak.aklima gelmedi
Evet tatlim 13 haftalik erkek gibi dediGösterdi mi cinsiyeti kaç haftalık siz
Evet bugun 13.haftam % 70 erkek dediSelamm kızlar hayırlı cumalar.... Neler yapıyorsunuz cinsiyet öğrenen var mı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?