Benmde oldu bugun:) bence endişeli bi durum yok. O sancılar 9 ay boyunca norml. Tabi kanamanız yoksa eğerGünaydın hanımlar, benim bir sorum olacak size, adet ağrısına benzer ince sızılar var alt karnımda acaba endişelenmelimiyim? Sizde de oluyor mu?
Gecmis olsun canim.Yasamadim ama kanamasi olup saglikla bebegini dunyaya getiren cok.Merhaba arkadaşlar 13 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim dün aşırı şekilde bi kanamam oldu hemen doktora gittik ve hastaneye yatirildim igne antibiyotik progesteron verdi doktor ve tuvalet harici ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi sormak istediğim benim gibi bi durum yaşayıp sağlıkla çocuklarını kucağına alan var mi tavsiyelerinize ihtiyacim var ilk gebeliğim
Kuzum takılma hetsey allahtan bende işte bu yüzden yaptırmak istemiyormMerhaba kızlar
Geçen hafta bebeğimin ense kalınlığı 3,2 çıktı
Doktor Burun kemiği var dedi diğer bulgular normal
Bebek down sendromlu olabilir dedi
2 li test yapıldı
down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320
Cut off değerinin altında her iki risk de.
Sonuçları dr a gösterdim normal dedi
Ama yine de aklıma takıldı ensenin yüksek olması ileride risk yaratır mı
Bencede çok faxla takılma ama için rahat etmesi için başka bir doktora daha gidip ölçtür tekrar ense kalınlığını istersen hem burun kemiği var diyorsunMerhaba kızlar
2 li test yapıldı
down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320
Kuzum takılma hetsey allahtan bende işte bu yüzden yaptırmak istemiyorm
Bencede çok faxla takılma ama için rahat etmesi için başka bir doktora daha gidip ölçtür tekrar ense kalınlığını istersen hem burun kemiği var diyorsun
Bende yaptırmayacagım. Bana gelen her şey Allahın hedıyesi emanetiKuzum takılma hetsey allahtan bende işte bu yüzden yaptırmak istemiyorm
Haklısın tabiki ama üzme kendini bu testler kesin sonuçvermiyor ki snein zaten sadeve ense kalınlığında farklılık var diğerleri normal çıkmış içini ferah tut bence herşey Allahtan tabikiİnsan ister istemez takiyo
Hamilelik psikolojisinden dolayi
3 lü ve 4 lü yü yaptırmayi düşünmüyorum zaten
Perinotologa gittik o da aynı ölçtü
Belki ileride düzelir dedi
İnsallah düzelir yaa
Arkadasim prof.perinotologa git derim biraz tuzlu muayene ucretleri ama cok iyi inceliyorlar ve her detayi anlatiyorlar ozel hastanedekilere hic guvenme benimki 2 cikti ozelde prof 1.20 olctu vakit kaybetmeden git pernotologaMerhaba kızlar
2 li test yapıldı
down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320
Ikili test konusunda da cok kararsizimO biraz daha buyuyunce daha net oluyor :)
Tamamen bizden tatlari aldiklarinda.1 hafta sonra bile daha fazla farkeder mesela bu konuda
Evet bn böyle kötü sonucları cıkıp doktorların bebrği almalyz dediğini ve ailenin. De kabul etmedgni daha sonra bebegn sag salim dgdugunu biliyorummBende yaptırmayacagım. Bana gelen her şey Allahın hedıyesi emaneti
GünaydınnnGünaydın annişler mutlu bir hafta sonu dilerim
Evet örneğin benim kardeşim öyle oldu.Evet bn böyle kötü sonucları cıkıp doktorların bebrği almalyz dediğini ve ailenin. De kabul etmedgni daha sonra bebegn sag salim dgdugunu biliyorumm
Tatlım o testleri sağlık ocağında yapmıyorlar hastanede yaptırmak lazım d vitaminine de bakmıyormuş mesela onu da yeni öğrendim. Devlette yaptırmak istersen de yine bir dr a muayene açtırıp baktırman gerekecek sanırım. Gittiğin özelde pahalı mıdır bilmiyorum ama bizim 20–30 lira gibi bir şeye yapıldı sanki bu testler. Durumuna göre bakarsın canım iyi geceler...
Merhaba kızlar çalıştığım yerde telefon yasak pek sohbetlere dahıl olamıyorum ama sürekli sizi takip ediyorum okuyorum genelde yatarken . Size bi sorum olacaktı. Ben preseed ile hamıle kaldım kurulugum vardı. Esımi hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yanıma yanastırmadım ilişki olmadı yanı. 10 haftalıkken gıttım doktor 11 haftalık dedi yani bi kaç gun onden gıdıyoruz. Suan en bastan berı kullandıgım takvımde 11+2. Dun wc gırdm kabızlık sorunu yasıyorum arada kendmı zorlarken çok çok minik bi kan geldi ama ön taraftan akıntı bol onun ıcınde geldı. Bende devamı gelseydı doktora gıdecektım ama onun sonrasında hep beyaz renksız akıntı devam ettı. Sizce mınık kan neden gelmştir. Yerleşmemde dahı cunku kahverengi akıntım olmuştu. Doktora yenı gıttıgım ıcın cınsıyet ogrenmeye gıdecegım ıkı hafta sonra falan. Sızce endishelı bır durum mu yasayan var mı?
Günaydın hanımlar, benim bir sorum olacak size, adet ağrısına benzer ince sızılar var alt karnımda acaba endişelenmelimiyim? Sizde de oluyor mu?
Merhaba kızlar
2 li test yapıldı
down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320
Ikili test konusunda da cok kararsizim
Gittim o da aynısıni söylediArkadasim prof.perinotologa git derim biraz tuzlu muayene ucretleri ama cok iyi inceliyorlar ve her detayi anlatiyorlar ozel hastanedekilere hic guvenme benimki 2 cikti ozelde prof 1.20 olctu vakit kaybetmeden git pernotologa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?