2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar çalıştığım yerde telefon yasak pek sohbetlere dahıl olamıyorum ama sürekli sizi takip ediyorum okuyorum genelde yatarken . Size bi sorum olacaktı. Ben preseed ile hamıle kaldım kurulugum vardı. Esımi hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yanıma yanastırmadım ilişki olmadı yanı. 10 haftalıkken gıttım doktor 11 haftalık dedi yani bi kaç gun onden gıdıyoruz. Suan en bastan berı kullandıgım takvımde 11+2. Dun wc gırdm kabızlık sorunu yasıyorum arada kendmı zorlarken çok çok minik bi kan geldi ama ön taraftan akıntı bol onun ıcınde geldı. Bende devamı gelseydı doktora gıdecektım ama onun sonrasında hep beyaz renksız akıntı devam ettı. Sizce mınık kan neden gelmştir. Yerleşmemde dahı cunku kahverengi akıntım olmuştu. Doktora yenı gıttıgım ıcın cınsıyet ogrenmeye gıdecegım ıkı hafta sonra falan. Sızce endishelı bır durum mu yasayan var mı?

Günaydın hanımlar, benim bir sorum olacak size, adet ağrısına benzer ince sızılar var alt karnımda acaba endişelenmelimiyim? Sizde de oluyor mu?

Gecmis olsun canim.Yasamadim ama kanamasi olup saglikla bebegini dunyaya getiren cok.
Rahat ol, hepsi gecer.

Merhaba kızlar
Geçen hafta bebeğimin ense kalınlığı 3,2 çıktı
Doktor Burun kemiği var dedi diğer bulgular normal
Bebek down sendromlu olabilir dedi
2 li test yapıldı

down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320

Cut off değerinin altında her iki risk de.

Sonuçları dr a gösterdim normal dedi
Ama yine de aklıma takıldı ensenin yüksek olması ileride risk yaratır mı

Kuzum takılma hetsey allahtan bende işte bu yüzden yaptırmak istemiyorm

Bencede çok faxla takılma ama için rahat etmesi için başka bir doktora daha gidip ölçtür tekrar ense kalınlığını istersen hem burun kemiği var diyorsun

Kuzum takılma hetsey allahtan bende işte bu yüzden yaptırmak istemiyorm

İnsan ister istemez takiyo
Hamilelik psikolojisinden dolayi
3 lü ve 4 lü yü yaptırmayi düşünmüyorum zaten

Bencede çok faxla takılma ama için rahat etmesi için başka bir doktora daha gidip ölçtür tekrar ense kalınlığını istersen hem burun kemiği var diyorsun

Perinotologa gittik o da aynı ölçtü
Belki ileride düzelir dedi
İnsallah düzelir yaa

İnsan ister istemez takiyo
Hamilelik psikolojisinden dolayi
3 lü ve 4 lü yü yaptırmayi düşünmüyorum zaten

Perinotologa gittik o da aynı ölçtü
Belki ileride düzelir dedi
İnsallah düzelir yaa
Haklısın tabiki ama üzme kendini bu testler kesin sonuçvermiyor ki snein zaten sadeve ense kalınlığında farklılık var diğerleri normal çıkmış içini ferah tut bence herşey Allahtan tabiki

Arkadasim prof.perinotologa git derim biraz tuzlu muayene ucretleri ama cok iyi inceliyorlar ve her detayi anlatiyorlar ozel hastanedekilere hic guvenme benimki 2 cikti ozelde prof 1.20 olctu vakit kaybetmeden git pernotologa

Evet bn böyle kötü sonucları cıkıp doktorların bebrği almalyz dediğini ve ailenin. De kabul etmedgni daha sonra bebegn sag salim dgdugunu biliyorumm
Evet örneğin benim kardeşim öyle oldu.

Kizlar simdi dikkat ettimde dun doktoruma sormadim.o da bisey soylemedi ultrasonda ense kalinligi 0.50 mm yaziyo nasil acabasonuc

Günaydınlar :)

Teşekkür ederim istediğim cevaptı :) Gittiğim hastane biraz uzak bende sağlık ocağı yapar diye yaptırmadım orada yakınımdaki hastanelere sorayım o zaman o kadar az bi miktar ise daha uğraşmaya değmez en kötü 2li test yaptırmaya gidince yaptırırım onları da kan vericem nasılsa.

Benim gittiğim hastane de 2li test için 260 lira dedi. Konusuluyordu burada bi ara.

Canim kabizlik sebebiyle cok zorlanmadan ikinmadan kılcal damarlarla alakalida olabilir.Ama sen yine de 2 hafta bekleme bence.Icinin rahat olmasi onemli

Günaydın hanımlar, benim bir sorum olacak size, adet ağrısına benzer ince sızılar var alt karnımda acaba endişelenmelimiyim? Sizde de oluyor mu?

Buyudukceeeee :) oluyor.
Ara ara hep devam :)

Canim arkadasimin bu risklerde yuksek cikmisti.Saglikli dogdu kizi.
Sizin ense kalinligida normalin cok cok uzeri degil.Bunlarda normal cikmis.Cok sukur.
Simdi baska bi doktorada gidebilirsin.Sonra ayrintili ultrason yapilirkende belirtebilirsin durumu.20li haftalarda ayrintilida da fikir vereceklerdir

Ikili test konusunda da cok kararsizim

Cok kisisel canım.Esinle ve doktorunla konusman iyi olacaktir

Arkadasim prof.perinotologa git derim biraz tuzlu muayene ucretleri ama cok iyi inceliyorlar ve her detayi anlatiyorlar ozel hastanedekilere hic guvenme benimki 2 cikti ozelde prof 1.20 olctu vakit kaybetmeden git pernotologa
Gittim o da aynısıni söyledi
Ölçümler ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…