2018 Ekim Anneleri

Devlet hastahanesı de yapıyor bıldıgım kadarıyla ama ugrasıyorsun ama baya sıra mıra vs. Kadın dogum bolumu

Ben dun gece bır ruyagormusum sanırım do umdaydım cok hatırlamıyorum hayal mayal ıkınıyordum uyandıgımda bır agrı gırdı bıcak saaplanısr gıbı anlatamam nefes alamadım sonra gectı cok sukur. Ruyalar berbat bu ara ....

Ikılı test fosforık test vs 480 tl odedım ozelde bırde 5 tup kan alındı

Cnm drunu bılgılendır muhakkak

Arkadasim prof.perinotologa git derim biraz tuzlu muayene ucretleri ama cok iyi inceliyorlar ve her detayi anlatiyorlar ozel hastanedekilere hic guvenme benimki 2 cikti ozelde prof 1.20 olctu vakit kaybetmeden git pernotologa
Cnm harmonı test yaptırabılırsın ısyersen yuzde 99 dogruluk payı

Kanamam bayaa azaldı benımde kanama alanım bar ama ultrasonda cok korkuyorm sen nekdrlıksın

Kızlar koku hassasiyetiniz ne durumda olanlar nezaman geçti bugüne kadar çol yoktu bende hafif hafifti bu haftanın başından beri dqyanılmayacak bi hal aldı tahammül edemiyorum çıldırcak gibi oluyorum burnum tıkansın hiç koku almayım diye dua ediyorum artık siz ne durumdasınız

Bende koku hassasiyeti pek kalmadı.ama bulantilar kusma var.
Ğecer yakinda merak etme.

Ben 11. Haftadayım
bulantılar baya azaldı ama koku hassasiyetim çok. Avmlere gidince yemek kokusu duyunca öğürüyorum. Evde komşuların yaptığı her yemeğin kokusunu alıyorum. Devamlı ağzımdan nefes alıyorum

Bende hiç bi markete giremiyorum onu geçtim ev kokuyo onuda gçtimm eşim kokuyo ona hiç dayanamıyorum sürekli duşa sokuyorum adamı bu seferde duş jeli kokuyo çıldırmaya az kaldı

Takılma dicem ama nasıl takılmıcn. Testler bile güvenilir değil bu konuda ve bazı aptl doktrlar anneyi öyle korkutuyo ki ben uyuz oluyrm. Korkma ve hamilelğni zehretme canım. Son aya kadr bile down sendrmlu bilip norml doğan çok bebek var. Ayrıca bu işler genelde genetik. Bnm de gittğmde sordu var mı ailde diye yok dedik. Başka muhabbet yok bile!

Benim geçti canım. Ama ilk gebelkte 4 ay sürmştü. Ben anneme çekmişim ve nedense kızlarn bu konularda annesine benzedğini düşünürm:)

Brn tazı gıbıyım her kokuyu duyuyorum cok fena ...

Sabah karnımın altnda sızlama olunca rahatladım canım kordon genişlerken oyle oluyor ya ıkı haftadır vardı zaten ara ara sabah yne oldu. Belırtı hıssetmek mutlu etti beni
Haklısın. Bnde kucuk seylwrle bıle mutlu oluyoruz akıllar gobıslede

Cnm harmonı test yaptırabılırsın cok kafan karıstıysa yuze 99 dogruluk payı var kandan yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…