20. Yi haftayı dört gözle bekliyorum bendeCanim kabizlik sebebiyle cok zorlanmadan ikinmadan kılcal damarlarla alakalida olabilir.Ama sen yine de 2 hafta bekleme bence.Icinin rahat olmasi onemli
Buyudukceeeee :) oluyor.
Ara ara hep devam :)
Canim arkadasimin bu risklerde yuksek cikmisti.Saglikli dogdu kizi.
Sizin ense kalinligida normalin cok cok uzeri degil.Bunlarda normal cikmis.Cok sukur.
Simdi baska bi doktorada gidebilirsin.Sonra ayrintili ultrason yapilirkende belirtebilirsin durumu.20li haftalarda ayrintilida da fikir vereceklerdir
Cok kisisel canım.Esinle ve doktorunla konusman iyi olacaktir
Sağol arkadaşımHaklısın tabiki ama üzme kendini bu testler kesin sonuçvermiyor ki snein zaten sadeve ense kalınlığında farklılık var diğerleri normal çıkmış içini ferah tut bence herşey Allahtan tabiki
Ikili testde zaten kanda alinmiyor mu canim bende sali yaptırcamYeni geldik kızlar
Cinsiyet belli değil. Haftasından 5 gun geride 20 gr. 3.7cm olmuş mercimegim
Etli balikli sütlü yoğurtlu günler beni bekliyor
Ikili teste çağırdı 10 nisanda ama onun yerine para ile kan testi yaptirabilirmisiz kararsız kaldım
20. Yi haftayı dört gözle bekliyorum bende
İnsallah bir sorun çıkmaz da içim daha rahat eder
Bende araştırdım briaz ama senin yüksek değil yani sınırlarda bence içini ferah tut rahat ol hiçbişey çıkma inşallah Allahın izniyle ..evet hamile kalmakla hatta doğurmakla bitmiyor doğduktan sonrada hep devam ediyor kaygılar korkular ama olabildiğince rahat sakin olmak gerekir kaderin önüne geçilmiyor ne yaparsan yap üzme hiiç kendini oyüzdenSağol arkadaşım
Çok sitrestli bu işler ya
Hamile kalmakla is bitmiyormus ben onu anladim
13 yıldan sonra hamile kalınca insan hep korku içinde yasiyor
Bende araştırdım briaz ama senin yüksek değil yani sınırlarda bence içini ferah tut rahat ol hiçbişey çıkma inşallah Allahın izniyle ..evet hamile kalmakla hatta doğurmakla bitmiyor doğduktan sonrada hep devam ediyor kaygılar korkular ama olabildiğince rahat sakin olmak gerekir kaderin önüne geçilmiyor ne yaparsan yap üzme hiiç kendini oyüzden
Insallah❤
Hamile kalinca insan bi dogum bekleniyor gb dusunuluyor ama 9 ay başlı başına zor.
Sikintilar ayri,bebekle ilgili durumlar ayri,riskler zaten hep var...
Allah'a emanetler❤
Evet mesela benim ilk çocuğumEvet bn böyle kötü sonucları cıkıp doktorların bebrği almalyz dediğini ve ailenin. De kabul etmedgni daha sonra bebegn sag salim dgdugunu biliyorumm
Karbonatlı su ile gargara yapın çok iyi geliyor geçmiş olsunGünaydın hamişler,nasılsınız bugün?
benim çocuk öksürüp duruyordu bana geçti sanırım hastalığı ya ..Boğazımda batma da var hafif.Vüxudumda kırgınlıkta..Ne tüketmeliyim acaba? Zencefilin limonun zararı olmaz değil mi?
Ehh yani aksini yapmak mumkun degil.Ne mutlu ki bebisin onlarla buyuyecek❤
Hayvan sevgisi bi cocuk icin buyuk sans diye dusunuyorum ki kizima elimden geldigince aşılıyorum,korkmazda cok sukur sever :)
Ben cok artı olarak goruyorum.
Kediler candir. Bende de 2 tane var. Asla vazgeçmem. Sukrederim bu sevgiyi yasayabildigim için. Bebeğim de cooook sevecek biliyorum.
Ben de öyle fazla bastıramıyorum. Yüzeysel bakıyorum hiç bir sertlik yok. Demek ki ilerde sertleşecek.Canim panikleme, bende de hemen hemen her gece oluyor. Uykudayken sagdan sola donunce yada tam tersi bicak saplaniyor gibi oluyor ama geciyor sonra.
Valla benimde pek degil ama cikti artik pantolonlarin dugmesi Zor kapaniyor hele gun icinde aciyorum dugmeyi nasilsa masa basi calisiyorum diye ama artik hamile pant gecis yapacagim cunku bebisi sıkıştırıp gelisimini engellemek istemiyorum. Birde ben bastirmaya korkuyorum sert mi diye :)
Kanama devam edıyor. Ignemı oldum sımdı . ama bebıs ıyı cok sukur. O yuzden mutluyum.o ıyı olsun yayaeım napıyum. Brn bayadır kanama cekıyorum. O yuzden artık brnımsemeye basladım bu durumu galıba.Gecmıs olsun sanada cnm sendemı yatıyosn nasıl durumm
Kanama devam edıyor. Ignemı oldum sımdı . ama bebıs ıyı cok sukur. O yuzden mutluyum.o ıyı olsun yayaeım napıyum. Brn bayadır kanama cekıyorum. O yuzden artık brnımsemeye basladım bu durumu galıba.
Cnm 14 haftadayım halen ara ara agrım oluyor uykumdan bıle uyanıyorum lımı zaman wc deykende oluyırKızlar yaklaşık 30 dakikadır sağ kasığimda ağrı var çok şükür kanama vs yok bulantim sadece sabahları olmuştu ama bugün yediklerimi çıkardım 13. Haftada olup ta halen kasık ağrısı yaşayan var mi
Hamılelıkten berı aldıgım sırkenın ahddı hesabı yok cıg olan hersey sırkelı suya. Tahta mutfal esyaları sırkelı suya sırke manyagı oldumTabi ki dikkat etmek gerekir sebzeler de aynı şekilde tehlikeli olur sadece toksoplazmadan bahsedecek olursak, herşeyin temizi makbulkedi meselesi de ayrı dert 2 kedim var evlatlarım resmen, sevmeyenlerin hepsi ver onları birine, sokağa bırak, hamilelikte olmaz çocukla olmaz diye baskı yapıyorlar hamileliğimi duyduklarından beri, tabi ben
13 haftada soledı benımkı baya pıpısını gorduk cok cok degısık bır duyguBazi doktorlar erken söylüyor galiba benim de ikili test sali günü ama benim doktorun da soylemez :)
Erkek olma sansını asıtlı gıdalar saglıyır bıldıgım kadarıyla ama hamıle kalmadan once ona yonelık beslenme yapman gerekıyor. Potasyum yukseklıgı de yıne erkek bebek sansını yulseltıyor dıye bılıyorumCevaplayacak biri yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?