2018 Ekim Anneleri

20. Yi haftayı dört gözle bekliyorum bende
İnsallah bir sorun çıkmaz da içim daha rahat eder

Haklısın tabiki ama üzme kendini bu testler kesin sonuçvermiyor ki snein zaten sadeve ense kalınlığında farklılık var diğerleri normal çıkmış içini ferah tut bence herşey Allahtan tabiki
Sağol arkadaşım
Çok sitrestli bu işler ya
Hamile kalmakla is bitmiyormus ben onu anladim
13 yıldan sonra hamile kalınca insan hep korku içinde yasiyor

Ikili testde zaten kanda alinmiyor mu canim bende sali yaptırcam

20. Yi haftayı dört gözle bekliyorum bende
İnsallah bir sorun çıkmaz da içim daha rahat eder

Insallah❤
Hamile kalinca insan bi dogum bekleniyor gb dusunuluyor ama 9 ay başlı başına zor.
Sikintilar ayri,bebekle ilgili durumlar ayri,riskler zaten hep var...
Allah'a emanetler❤

Sağol arkadaşım
Çok sitrestli bu işler ya
Hamile kalmakla is bitmiyormus ben onu anladim
13 yıldan sonra hamile kalınca insan hep korku içinde yasiyor
Bende araştırdım briaz ama senin yüksek değil yani sınırlarda bence içini ferah tut rahat ol hiçbişey çıkma inşallah Allahın izniyle ..evet hamile kalmakla hatta doğurmakla bitmiyor doğduktan sonrada hep devam ediyor kaygılar korkular ama olabildiğince rahat sakin olmak gerekir kaderin önüne geçilmiyor ne yaparsan yap üzme hiiç kendini oyüzden

Allah razı olsun bundan sonra öyle yapacam artik
Hersey rabbimizin elinde
Bizimde dua etmekten başka yapacak birseyumiz yok
Rabbim ol dedi ve oldu
Bundan sonra da sağlıklı olması için dua edeceğiz mecburen

Günaydın hamişler,nasılsınız bugün?

benim çocuk öksürüp duruyordu bana geçti sanırım hastalığı ya ..Boğazımda batma da var hafif.Vüxudumda kırgınlıkta..Ne tüketmeliyim acaba? Zencefilin limonun zararı olmaz değil mi?

Karbonatlı su ile gargara yapın çok iyi geliyor geçmiş olsun

Ehh yani aksini yapmak mumkun degil.Ne mutlu ki bebisin onlarla buyuyecek❤
Hayvan sevgisi bi cocuk icin buyuk sans diye dusunuyorum ki kizima elimden geldigince aşılıyorum,korkmazda cok sukur sever :)
Ben cok artı olarak goruyorum.

Kesinlikle, yıllardır hayalimdi ilerde çocuklarım olduğunda hayvanlarla büyümeleri :) ne güzel inşallah bu bebeğiniz de çok sever :)

Ben de öyle fazla bastıramıyorum. Yüzeysel bakıyorum hiç bir sertlik yok. Demek ki ilerde sertleşecek.

Tam leke bitti derken bugün yine kopkoyu kahve geldi cok az bir haftadan fazladir bitmişti yoktu yine korkuttu evde progestan vardı ictim bir tane inşallah devamı gelmez

Gecmıs olsun sanada cnm sendemı yatıyosn nasıl durumm
Kanama devam edıyor. Ignemı oldum sımdı . ama bebıs ıyı cok sukur. O yuzden mutluyum.o ıyı olsun yayaeım napıyum. Brn bayadır kanama cekıyorum. O yuzden artık brnımsemeye basladım bu durumu galıba.
Sen nasılsın

Cnm 14 haftadayım halen ara ara agrım oluyor uykumdan bıle uyanıyorum lımı zaman wc deykende oluyır

Hamılelıkten berı aldıgım sırkenın ahddı hesabı yok cıg olan hersey sırkelı suya. Tahta mutfal esyaları sırkelı suya sırke manyagı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…