Ultrason haftası doktorun ölçümüyle alakalı.Ben iki gün arayla iki farklı doktora gittim birbirinden çok Uçuk farkla ölçmüşlerdiBugun 2lintaramabyaptirdim kizlar ense kalinligina bakti doktorumuz ama benimninat bebisim bizi 15 dakika ugrastirdi kaldirmadi kafasini 13unde tekrar gidicem ve cinsiyet ogrenicez o kadar heycanliyimki bibkizim var bakalim bu inat bebisim ne :) bu arada sat a gore 11+2deyim ama ultrasyonda 11+4 cikti bi sıkıntı mi var acaba doktora sormak.aklima gelmedi
Kızlar yaklaşık 30 dakikadır sağ kasığimda ağrı var çok şükür kanama vs yok bulantim sadece sabahları olmuştu ama bugün yediklerimi çıkardım 13. Haftada olup ta halen kasık ağrısı yaşayan var mi
Cnm bn gunlerdır ystıyorum merak etme yorma kndınııyı seyler dusun allagın ıznıylr alacagız bebıslerımızı kucafımızaCok tatlı nasılda hareket edıyodu allahım ıns benımle kalor o ıste kanamanın durması onemlı
O zaman yine de hic dokunulmaz demek sacma olur ya :) dikkat etmek gerek desek daha iyi.
Etten sonra elleri iyice yikamak,etin kesildigi tahtayi ya da herneyse onun temizligi vs.
Yoksa toksoplazmanin baska bi cok seyde sebebi olabilir.
Kedilere suç atmak gibiymis o zaman ette
Gecmıs olsun sanada cnm sendemı yatıyosn nasıl durummCnm bn gunlerdır ystıyorum merak etme yorma kndınııyı seyler dusun allagın ıznıylr alacagız bebıslerımızı kucafımıza
Bazi doktorlar erken söylüyor galiba benim de ikili test sali günü ama benim doktorun da soylemez :)Ay bi benim doktorum soylememis cinsiyeti ya
Gecen hafta cuma gitmistim. Hem ikili test hem kontrol. 11+6 sayiyordum ama ultrasonda 12+4 cikmisti. Soylemedi, emin olmadan soylersem kendini ona hazirlicaksin dedi. Bende zorlamadim acikcasi, hem kesin olmayacagi icin hemde heyecan devam etsin diye :) hatta esime dedim ki ogrenmeyelim supriz olsun ama tabi belli etmesede deli gibi kiz istedigi icin hayir dedi :))
Bu arada bende imom omega kullaniyorum.
Canım, cok üzüldüm Allah sabır versin ve en yakın zamanda yeniden nasip etsin kucagına aldırsın.. sıkıntı olmaz merak etme , bebek zehirlenmesi için cok erken dönem..iyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba
Cevaplayacak biri yokmuKızlar klomen ile hamile kalan varmı aranızda birde benim 3 yaşında kızım var 5 yıllık evliyim oğlum olan istiyorm bu seferde tabi her şeyden önce sağlık kızımı dünyalar kadar seviyoruz yani ayrımcılıkla alakası yok ama eşim çok istiyor erkek çocuklara bakınca gözü gülüyor ama kızımı sırtından indirmez hayırlısı olsn erkek olma şansını arttıran bisi biliyormusunu ve klomen kullannlar yazabilirmu
Ay bi benim doktorum soylememis cinsiyeti ya
Gecen hafta cuma gitmistim. Hem ikili test hem kontrol. 11+6 sayiyordum ama ultrasonda 12+4 cikmisti. Soylemedi, emin olmadan soylersem kendini ona hazirlicaksin dedi. Bende zorlamadim acikcasi, hem kesin olmayacagi icin hemde heyecan devam etsin diye :) hatta esime dedim ki ogrenmeyelim supriz olsun ama tabi belli etmesede deli gibi kiz istedigi icin hayir dedi :))
Bu arada bende imom omega kullaniyorum.
Kızlar yaklaşık 30 dakikadır sağ kasığimda ağrı var çok şükür kanama vs yok bulantim sadece sabahları olmuştu ama bugün yediklerimi çıkardım 13. Haftada olup ta halen kasık ağrısı yaşayan var mi
Tabi ki dikkat etmek gerekir sebzeler de aynı şekilde tehlikeli olur sadece toksoplazmadan bahsedecek olursak, herşeyin temizi makbulkedi meselesi de ayrı dert 2 kedim var evlatlarım resmen, sevmeyenlerin hepsi ver onları birine, sokağa bırak, hamilelikte olmaz çocukla olmaz diye baskı yapıyorlar hamileliğimi duyduklarından beri, tabi ben
Belki de kendisi şikayet etmiştir bilemiyorum ki. Neyse olan oldu artikBiraz gereksiz olmus.Siz aranizda bile gayet saygiliydiniz.
Canini sıkma bos yere
İyi haberlerle gel insallah❤
Cevaplayacak biri yokmu
Anladım canım tesekkur ederimCanim bildigim kadariyla beslenme sekillerinde dikkat edilebiliyor.
Bir de yumurtlama zamani konusunda teoriler var ama kendim sahsen bilmiyorum.
Ilk cocugum kız benimde.Simdi erkek dedi doktor.Sorsan farkli bisy yaptin mi diye yapmadim ikiside yumurtlama doneminde oldu
Ama boyle konular var onlara baksan daha cok fikir bulabilirsin
Belki de kendisi şikayet etmiştir bilemiyorum ki. Neyse olan oldu artik
Merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama zannetmiyorum böyle birşey olsun ama normalde erkek spermleri daha hızlı ve daha az yaşadığı için rahimde böyle bir duyum almışsındır yani yumurtlama gününün tespiti belki ihtimali artırır ama kesin olacak denilemez bence beslenme şekli falan gibi safsatalarda var ama ben inanmıyorum açıkçası :) yumurtlama gününü tespit edip tek ilişkiyle deneme yapabilirsin ama herşey kısmet hayırlısı umarım Allah gönlüne göre verirCevaplayacak biri yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?