2018 Ekim Anneleri

Ay bi benim doktorum soylememis cinsiyeti ya
Gecen hafta cuma gitmistim. Hem ikili test hem kontrol. 11+6 sayiyordum ama ultrasonda 12+4 cikmisti. Soylemedi, emin olmadan soylersem kendini ona hazirlicaksin dedi. Bende zorlamadim acikcasi, hem kesin olmayacagi icin hemde heyecan devam etsin diye :) hatta esime dedim ki ogrenmeyelim supriz olsun ama tabi belli etmesede deli gibi kiz istedigi icin hayir dedi :))
Bu arada bende imom omega kullaniyorum.

Ultrason haftası doktorun ölçümüyle alakalı.Ben iki gün arayla iki farklı doktora gittim birbirinden çok Uçuk farkla ölçmüşlerdi

Kızlar yaklaşık 30 dakikadır sağ kasığimda ağrı var çok şükür kanama vs yok bulantim sadece sabahları olmuştu ama bugün yediklerimi çıkardım 13. Haftada olup ta halen kasık ağrısı yaşayan var mi

Benimde ara ara agriyor hatta gece sagdan sola donerken daha cok.. bi doktorunu ara istersen icini ferah tut cok sukur kanaman yokmus bak. Cok mu yordun bugun kendini?

Cok tatlı nasılda hareket edıyodu allahım ıns benımle kalor o ıste kanamanın durması onemlı
Cnm bn gunlerdır ystıyorum merak etme yorma kndınııyı seyler dusun allagın ıznıylr alacagız bebıslerımızı kucafımıza

Son düzenleme:
13nisanda hem ikili tarama sonucu hemde cinsiyet icin gidicem 13+2 olacam insallah belli olur artik cinsiyet bugun ense kalinligini olctubaya bi kimildattik cok guzeldi kipir kıpır yavrum ilk defa bubkadar netgordum

Tabi ki dikkat etmek gerekir sebzeler de aynı şekilde tehlikeli olur sadece toksoplazmadan bahsedecek olursak, herşeyin temizi makbul kedi meselesi de ayrı dert 2 kedim var evlatlarım resmen, sevmeyenlerin hepsi ver onları birine, sokağa bırak, hamilelikte olmaz çocukla olmaz diye baskı yapıyorlar hamileliğimi duyduklarından beri, tabi ben

Bazi doktorlar erken söylüyor galiba benim de ikili test sali günü ama benim doktorun da soylemez :)

iyi akşamlar arkadaşlar bişey sorucam ben cumartesi kürtaj olucam Çarşamba öğrendik bebeğin kalbinin durduğunu cumartesiye kadar bı sıkıntı olur mu acaba
Canım, cok üzüldüm Allah sabır versin ve en yakın zamanda yeniden nasip etsin kucagına aldırsın.. sıkıntı olmaz merak etme , bebek zehirlenmesi için cok erken dönem..

Cevaplayacak biri yokmu

Yarın fırsatın varsa gitsene canım :)

Oluyor canim ara ara benimde.Kizlada zorlaninca bazen sancidan oylece kaliyorum.

Ehh yani aksini yapmak mumkun degil.Ne mutlu ki bebisin onlarla buyuyecek❤
Hayvan sevgisi bi cocuk icin buyuk sans diye dusunuyorum ki kizima elimden geldigince aşılıyorum,korkmazda cok sukur sever :)
Ben cok artı olarak goruyorum.

Cevaplayacak biri yokmu

Canim bildigim kadariyla beslenme sekillerinde dikkat edilebiliyor.
Bir de yumurtlama zamani konusunda teoriler var ama kendim sahsen bilmiyorum.
Ilk cocugum kız benimde.Simdi erkek dedi doktor.Sorsan farkli bisy yaptin mi diye yapmadim ikiside yumurtlama doneminde oldu
Ama boyle konular var onlara baksan daha cok fikir bulabilirsin

Anladım canım tesekkur ederim

Belki de kendisi şikayet etmiştir bilemiyorum ki. Neyse olan oldu artik

Bosver canim.
Kimsenin kotu niyetli olabilecegini dusunmuyorum.
Herkesin zaaflari kurallari baska.
Bu konular cidden cok can sıkıcı olmamali.
Bebegin oldugun daha cok duyacaksin inan bana.Her kafadan baska ses.
Ama her ailenin dinamikleri var kurallari var aliskanliklari var.
Herkes bicok fikre,teoriye,bilgiye sahip olabilir ama kendine ve ailesine gore en uygununu secebilmek onemli

Ee doktor ne dedi?

Yeni geldik kızlar
Cinsiyet belli değil. Haftasından 5 gun geride 20 gr. 3.7cm olmuş mercimegim
Etli balikli sütlü yoğurtlu günler beni bekliyor
Ikili teste çağırdı 10 nisanda ama onun yerine para ile kan testi yaptirabilirmisiz kararsız kaldım

Selamm.. bende insallah haftaya carsamba ikili test icin gidecegim devlet hastanesindede belli olursa söylrrmi doktor özelde olmayacam ikili testi.. bide suan 12+4üz hissedilirmi bebek hic ben hic hissetmiyorum 13+2olcaz carsamba bakalim :)

Cevaplayacak biri yokmu
Merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama zannetmiyorum böyle birşey olsun ama normalde erkek spermleri daha hızlı ve daha az yaşadığı için rahimde böyle bir duyum almışsındır yani yumurtlama gününün tespiti belki ihtimali artırır ama kesin olacak denilemez bence beslenme şekli falan gibi safsatalarda var ama ben inanmıyorum açıkçası :) yumurtlama gününü tespit edip tek ilişkiyle deneme yapabilirsin ama herşey kısmet hayırlısı umarım Allah gönlüne göre verir

Merhaba arkadaşlar 13 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim dün aşırı şekilde bi kanamam oldu hemen doktora gittik ve hastaneye yatirildim igne antibiyotik progesteron verdi doktor ve tuvalet harici ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi sormak istediğim benim gibi bi durum yaşayıp sağlıkla çocuklarını kucağına alan var mi tavsiyelerinize ihtiyacim var ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…