2018 Ekim Anneleri

Yanlış anlaşıldı galiba :) Takipteyim zaten sadece virüs testlerini yaptırmam gerekiyor özelde yaptırmak istemedim boşu boşuna sağlık ocağı yapıyor mu bu testleri diye sormuştum :) Sağlık ocağında takibim var ama doktorun istediği her test sağlık ocağında yapılmıyormuş.

Cevaplayacak biri yokmu
Canım bana bir Arkafaşım Demişti ki ilişki sonrası sola yatarsan kız sağa yatarsan erkek oluyor denenmiş dedi :) ben de hep sola yattım bakalım ne çıkacak kız olsa bile ben inanmıyorum böyle şeylere

Selamm.. bende insallah haftaya carsamba ikili test icin gidecegim devlet hastanesindede belli olursa söylrrmi doktor özelde olmayacam ikili testi.. bide suan 12+4üz hissedilirmi bebek hic ben hic hissetmiyorum 13+2olcaz carsamba bakalim :)
Canim ilk gebelikte ozellike en net 20 haftalarda hissedilir. Telaslanma. Bazen gazlada karistirlmasi mumkun:))

Selamm.. bende insallah haftaya carsamba ikili test icin gidecegim devlet hastanesindede belli olursa söylrrmi doktor özelde olmayacam ikili testi.. bide suan 12+4üz hissedilirmi bebek hic ben hic hissetmiyorum 13+2olcaz carsamba bakalim :)

Ilk hareketler oyle minikki canim.
Net olarak anlamak biraz zaman alabilir.
Ben kizimida 16.haftada hissetmistim.
Bu kez daha erken hissettim.Ayirt edebilince belki de.

Canım bana bir Arkafaşım Demişti ki ilişki sonrası sola yatarsan kız sağa yatarsan erkek oluyor denenmiş dedi :) ben de hep sola yattım bakalım ne çıkacak kız olsa bile ben inanmıyorum böyle şeylere

Ben ikisinde de sırtüstü yattim ya :)))))komik geldi simdi :)))
Sol sag muhabbetini o ay yumurtlanan taraf olarak duymustum.Neler var neler :))))))

Kizlar selam,
Dun gece bir ara uyandim. Ardından sağa sola dönerken karnıma bir anda sancı girdi. Kasildi bir süre, bıçak saplanır gibi denir ya o sekilde. Cok uzun sürmedi aslında ama endiselendim.
Sizin basiniza geldi mi bu tarz birsey?

Hayirli olsun canim bebeğin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

Evet banada oluyor ani kalkınca yatarken dönünce birde hapşurup öksürürken yatarken oluyor bazen mornaldir ilk gebelipimdede oluyordu

Bana da oluyor kalkarken sağ sol dönüşte ani hareketlerde korkulacak bişey yok

Canım bende de oluyor hapşırırken uyuduğumda dönerken sıkıntı yapma şiddetli olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah

Canim benim sıpa sırtını dönmüş uyumuş birde uyanmadı cinsiyet öğrenemedik
Günde 2 kase yoğurt 2 bardak süt yumurta haftada 2 balık 2 et ceviz 4 porsiyon meyve hergun tüketilecek
Gelişimi işi şükür 4 gün gerideyiz geç döllenme dedi
Babasına kendini hic göstermedi geçen gittiğimde hareket ediyordu

Tatlım o testleri sağlık ocağında yapmıyorlar hastanede yaptırmak lazım d vitaminine de bakmıyormuş mesela onu da yeni öğrendim. Devlette yaptırmak istersen de yine bir dr a muayene açtırıp baktırman gerekecek sanırım. Gittiğin özelde pahalı mıdır bilmiyorum ama bizim 20–30 lira gibi bir şeye yapıldı sanki bu testler. Durumuna göre bakarsın canım iyi geceler...

Kediler candir. Bende de 2 tane var. Asla vazgeçmem. Sukrederim bu sevgiyi yasayabildigim için. Bebeğim de cooook sevecek biliyorum.

Hayirli olsun canim bebeğin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

12+5'ti canım,yanıltıcı haftalar olmakla birlikte %60-70 erkeğe daha çok benziyor dedi doktorumuz :)
Bakalım dogru mu :) Persembe günü tekrar gidecem.

Nazlı Zeyno geliyor desene :)
Sen yine de illa yemen gerekiyor gb zorlama kendini.Meyveleride cok diretme canim.Gebelik şekerine maruz kalmada Allah korusun❤
Daim olsun iyi haberleriniz❤

Evet şeker durumu var zaten risk grubundayim ben
Dünyanın cikolatasini yedim hareket eder diye uyudu ya

Evet şeker durumu var zaten risk grubundayim ben
Dünyanın cikolatasini yedim hareket eder diye uyudu ya

O biraz daha buyuyunce daha net oluyor :)
Tamamen bizden tatlari aldiklarinda.1 hafta sonra bile daha fazla farkeder mesela bu konuda

Benim karnım sert değil sizin de öyle mi? Her şeyden evham oluyorum.

Canim panikleme, bende de hemen hemen her gece oluyor. Uykudayken sagdan sola donunce yada tam tersi bicak saplaniyor gibi oluyor ama geciyor sonra.

Valla benimde pek degil ama cikti artik pantolonlarin dugmesi Zor kapaniyor hele gun icinde aciyorum dugmeyi nasilsa masa basi calisiyorum diye ama artik hamile pant gecis yapacagim cunku bebisi sıkıştırıp gelisimini engellemek istemiyorum. Birde ben bastirmaya korkuyorum sert mi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…