Sao cnm tesekkeur edSanada gecmıs olsn
QUOTE:)))) vallahı aynen öyle
Ins en kısa zamanda atlatırız kanamaları kanama alanlarımızda gecerSao cnm tesekkeur ed
Bnde gogus hassasıyyetme. fln bakıyorum her sabah vallahı kafalar gıttı bu brbıslerle
İkili test değil canım arkadaş toxoplazmayı falan sormuştu ona söylemiştim ikili test daha pahalıdırIkılı test fosforık test vs 480 tl odedım ozelde bırde 5 tup kan alındı
Takılma dicem ama nasıl takılmıcn. Testler bile güvenilir değil bu konuda ve bazı aptl doktrlar anneyi öyle korkutuyo ki ben uyuz oluyrm. Korkma ve hamilelğni zehretme canım. Son aya kadr bile down sendrmlu bilip norml doğan çok bebek var. Ayrıca bu işler genelde genetik. Bnm de gittğmde sordu var mı ailde diye yok dedik. Başka muhabbet yok bile!
Cnm harmonı test yaptırabılırsın cok kafan karıstıysa yuze 99 dogruluk payı var kandan yapılıyor
Aynen bazen test yaptrmasak da ense kalınlığından korkutuyolar işte. Daha yeni kardeşmn başına geldi hemen dr değiştrdiler. Böyle patavatsız doktrlara gidilmez çnkü.Ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde Dow sedromlu yok
Ben rabbime emanet ettim artık
En iyisini Rabbim bilir
Onu da 2500 tl dediler
Biraz maddi sıkıntı çekiyorum
Şu anda yaptiramam
Kızlar koku hassasiyetiniz ne durumda olanlar nezaman geçti bugüne kadar çol yoktu bende hafif hafifti bu haftanın başından beri dqyanılmayacak bi hal aldı tahammül edemiyorum çıldırcak gibi oluyorum burnum tıkansın hiç koku almayım diye dua ediyorum artık siz ne durumdasınız
Selâmmms.
Bugün evimi temizledim yarında beybimle düğünde göbek aticiz.
Haftaya cumartesi doktora giderim artik 2li test icin.
Eşcağzimla gidicem bu sefer cinsiyeti söylerse heycan yapsın azcık.
Ekşın iyidir iyi.
Evet oynicamGöbek mi atcanniyi cesaret Ben hep eşimle birlikte gidiyorum ama onu içeri almıyorlar
Evet oynicam
Hatta horon tepicim bizim laz damarı durmaz kemence duyunca
Hasta degilizki hamisiz
Neden almıyorlar eşinizi ?
Hımm devletde almıyorlar demek.Ya dedim ya iyi cesaret ama sen dikkat et yine de . Ben özele gitmiyorum o yüzdensiz özele gidiyorsunuz herhalde dimi
Bugun bende manti yedimselam hepinize :)
bende tüm gün annemdeydim, bugün hep bi uyku hali var gözümü açamıyorum desem yeridir.. bugün mutfağa girip yemek yapayım dedim ama koku hassasiyeti sokmadı beni mutfağa. bende mantı aldım onu yapıcam. üzülüyorum da hamur işi yiyince ama napayım hem gözüm kapanıyor hem mutfak kokuyor
Ağrınız vs yoksa yürümek iyidir.Kızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu
Bugun bende manti yedim
Hiç kilo almadim ona güvendim açıkçası 1tabak hüplettim.
Telafi ederiz aksam hafif yeriz.afiyet olsun :) arada böyle kaçamaklar olucak artık ne yapalım
Telafi ederiz aksam hafif yeriz.
Bu ara burnuma hep kızarmış ekmek kokuyor sabahları kızartıyorum 2dilim.
Iyi olmusKızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu
Sonradan as eren bi ben varım galibaaşermeler başlıyor desene :) ben işe götürüyorum 1 dilim çavdar ekmek yumurta peynir zeytin.
onun dışında nadir yiyorum ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?