2018 Ekim Anneleri

Ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde Dow sedromlu yok
Ben rabbime emanet ettim artık
En iyisini Rabbim bilir

Cnm harmonı test yaptırabılırsın cok kafan karıstıysa yuze 99 dogruluk payı var kandan yapılıyor

Onu da 2500 tl dediler
Biraz maddi sıkıntı çekiyorum
Şu anda yaptiramam

Ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde Dow sedromlu yok
Ben rabbime emanet ettim artık
En iyisini Rabbim bilir

Onu da 2500 tl dediler
Biraz maddi sıkıntı çekiyorum
Şu anda yaptiramam
Aynen bazen test yaptrmasak da ense kalınlığından korkutuyolar işte. Daha yeni kardeşmn başına geldi hemen dr değiştrdiler. Böyle patavatsız doktrlara gidilmez çnkü.

11 im hala var ama eskisi gibi değil. Dayanabiliyorum önce çok kötüydüm

Göbek mi atcann iyi cesaret Ben hep eşimle birlikte gidiyorum ama onu içeri almıyorlar

Kızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu

selam hepinize :)

bende tüm gün annemdeydim, bugün hep bi uyku hali var gözümü açamıyorum desem yeridir.. bugün mutfağa girip yemek yapayım dedim ama koku hassasiyeti sokmadı beni mutfağa. bende mantı aldım onu yapıcam. üzülüyorum da hamur işi yiyince ama napayım hem gözüm kapanıyor hem mutfak kokuyor

Ya dedim ya iyi cesaret ama sen dikkat et yine de . Ben özele gitmiyorum o yüzden siz özele gidiyorsunuz herhalde dimi
Hımm devletde almıyorlar demek.
Evet ozele gidiyorum.

Ilkine annemle gittim.
Anneme de gosterdi doktor (tabi 7 haftalikdi ozaman bisi anlasilmiyor ki) simdi esime biraz heycan yaptirim.

Cumartesi günleri gidince esim gelebiliyor ancak is durumundan sebep.
Hafta ici gelemiyor.

Al sana heycan olsun dedim.

Şimdiden heycan yaptı bile bir de cinsiyeti söylerse doktor ben adamı oralardan toparlarım artik

Bugun bende manti yedim
Hiç kilo almadim ona güvendim açıkçası 1tabak hüplettim.

Kızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu
Ağrınız vs yoksa yürümek iyidir.
Yük konusunda da kendinizi yormicak hani bir yerinizi arıtmayacak kadardan bisi olmaz sanirim.

Telafi ederiz aksam hafif yeriz.

Bu ara burnuma hep kızarmış ekmek kokuyor sabahları kızartıyorum 2dilim.

aşermeler başlıyor desene :) ben işe götürüyorum 1 dilim çavdar ekmek yumurta peynir zeytin.
onun dışında nadir yiyorum ekmek.

aşermeler başlıyor desene :) ben işe götürüyorum 1 dilim çavdar ekmek yumurta peynir zeytin.
onun dışında nadir yiyorum ekmek.
Sonradan as eren bi ben varım galiba
Doğuma giderken falan bi de as erermisim.

Hamur isi ekmek tuz şeker ah tamamen çıkarsam su 6 ay bomba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…