- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Hımm devletde almıyorlar demek.
Evet ozele gidiyorum.
Ilkine annemle gittim.
Anneme de gosterdi doktor (tabi 7 haftalikdi ozaman bisi anlasilmiyor ki) simdi esime biraz heycan yaptirim.
Cumartesi günleri gidince esim gelebiliyor ancak is durumundan sebep.
Hafta ici gelemiyor.
Al sana heycan olsun dedim.
Şimdiden heycan yaptı bile bir de cinsiyeti söylerse doktor ben adamı oralardan toparlarım artik
Su kokular gecene,mideler duzelene kadar yemek yiyebilmemiz bile yeterli. Kendimize gelince daha dikkatli besleniriz canim.selam hepinize :)
bende tüm gün annemdeydim, bugün hep bi uyku hali var gözümü açamıyorum desem yeridir.. bugün mutfağa girip yemek yapayım dedim ama koku hassasiyeti sokmadı beni mutfağa. bende mantı aldım onu yapıcam. üzülüyorum da hamur işi yiyince ama napayım hem gözüm kapanıyor hem mutfak kokuyor
Iyi olmusYuruyusten zarar gelmez. Ben yuk bile tasiyorum, abarti yuk degil tabi.
Ben hem kızımı hem torbaları taşıyom bazen. Yorgunlktan ölüyomm:))) ama eşimle çıkıp bişy taşımasam da yorgun oluyorum:) böylee heppp yatasım var:)Kızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu
Su kokular gecene,mideler duzelene kadar yemek yiyebilmemiz bile yeterli. Kendimize gelince daha dikkatli besleniriz canim.
Sonradan as eren bi ben varım galiba
Doğuma giderken falan bi de as erermisim.
Hamur isi ekmek tuz şeker ah tamamen çıkarsam su 6 ay bomba olur.
Ben şişiyorum.şöyle normal kilosunda kalmış ama yalnızca göbeği çıkan hamileler oluyor ya çok özeniyorum onlara bakalım biz nasıl olucaz.. hamur işi ekmek tuz bunlar olmadan olmaz sanırım. gerçi herkes doğumdan sonra koşturmayla veriyosun zaten diyorlar ama bu seferde süt yapsın diye bahane üretmeyelim
Ben şişiyorum.
Ama cabuk eski halime dönüyorum.
Bir de iradeliyim yani diyet vs niyetlenirsem o kiloları vermeden birakmam.
Amacım 13-15kg geçmemek bakalim neler olacak.
Ben de ilkinde cok almaktan korkmustum ama 11 kg ile tamamladim.Kizim da 3300gdi.Malesef sezeryan oldum ama kilodan degil tabi.Gayet de onume geleni yemistimneyse ki öğlen meyve falan yiyip geçiştirmiştim :)
korkuyorum çok kilo almaktan, ama görselden değil korkum, doğum zorlaşıyormuş sanırım anne ve bebek için tehlikeliymiş.
duyuyorum bazen 30 kg alan falan oluyomuş umarım öyle olmam.
doktor 15 kg kadar alırsın dedi.
sonrası pis boğazlığa girer dedi
Ağrınız vs yoksa yürümek iyidir.
Yük konusunda da kendinizi yormicak hani bir yerinizi arıtmayacak kadardan bisi olmaz sanirim.
Şöyle diyim oglumda 23 kilo aldim.koşturmayla veriliyor değil mi? emzirirken de kalori harcanıyormuş sanırım. umarım bol bol sütümüz olur. ben 6 ay sonra işe geri dönerim diye düşünüyorum tabi plan yapmayı sevmem ama kafamdaki bu. herhalde hem iş hem çocuk hem ev baya yorucu olacak
Ohhh uzatın patilerinizi sefanız olsunAğrı eve gelince belli oldu da çok değil kısır yemiştim o da ağrı yapmış olabilir yorulduğum içindir belki de. Ama şimdi yatıyorum
Ben de ilkinde cok almaktan korkmustum ama 11 kg ile tamamladim.Kizim da 3300gdi.Malesef sezeryan oldum ama kilodan degil tabi.Gayet de onume geleni yemistimYine oyle olsa Almazsin sen de
Şöyle diyim oglumda 23 kilo aldim.
50 ile hamis kalıp 73 ile sezaryan doğum yapip 58 ile eve geldim. (Nasil oldu bende bilmiyorum)
O kalan 8 kiloyuda 8 ayda kendimi sıkmadan verdim.
Yani diyet yapmadim.
Yazin dogum yaptim pek dışarıda cikamadim.
Kisin da cikamadim.
Yani evde verdim gitti.
Bunda da mutlaka gerekirse spora giderim (daha once spora ve pilatese gittim + yazin akşamları sahilde esimle tempolu yuruyoruz)
Veririm.
Ama cok alıpta vücudumu yormak istemiyorum artık.
Oglumda gereksiz yedim.
Hiç dikkat etmedim pisman oldum.
Bende kendime sasirmistim.livalinda işte buuuu beklediğim cevap yaşasın :) umarım almam çünkü bende şuan önüme ne gelirse yiyor modundayım
23 kilo muayy işte en korktuğum!
ama sen zoru başarıp doğum anında bi çoğunu, kalanınada koşturmayla vermişsin. vallaha bravo
Darisi basina diyiim o zaman ve yine basimalivalinda işte buuuu beklediğim cevap yaşasın :) umarım almam çünkü bende şuan önüme ne gelirse yiyor modundayım
23 kilo muayy işte en korktuğum!
ama sen zoru başarıp doğum anında bi çoğunu, kalanınada koşturmayla vermişsin. vallaha bravo
Bence bu durum bünyeyle alakalı. Yee gitsin:)))şöyle normal kilosunda kalmış ama yalnızca göbeği çıkan hamileler oluyor ya çok özeniyorum onlara bakalım biz nasıl olucaz.. hamur işi ekmek tuz bunlar olmadan olmaz sanırım. gerçi herkes doğumdan sonra koşturmayla veriyosun zaten diyorlar ama bu seferde süt yapsın diye bahane üretmeyelim
Ikili testde zaten kanda alinmiyor mu canim bende sali yaptırcam
Benim basindan ber boyle devam ediyor. Bu kadar hassasiyet gunluk hayati cok zorlastiriyor malesef. Ben de sabirsizlikla ne zmn gececek diye bekliyorum.Kızlar koku hassasiyetiniz ne durumda olanlar nezaman geçti bugüne kadar çol yoktu bende hafif hafifti bu haftanın başından beri dqyanılmayacak bi hal aldı tahammül edemiyorum çıldırcak gibi oluyorum burnum tıkansın hiç koku almayım diye dua ediyorum artık siz ne durumdasınız
Ben hem kızımı hem torbaları taşıyom bazen. Yorgunlktan ölüyomm:))) ama eşimle çıkıp bişy taşımasam da yorgun oluyorum:) böylee heppp yatasım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?