2018 Ekim Anneleri

Ay ne güzell

Su kokular gecene,mideler duzelene kadar yemek yiyebilmemiz bile yeterli. Kendimize gelince daha dikkatli besleniriz canim.

Kızlar bugün sabah annemlere gittim oradan ikindin pazara gittim eve geldim. Eşya yük taşımadım yavaş yavaş yürüdüm. Yoruldum ama. İyi olmuş mu
Ben hem kızımı hem torbaları taşıyom bazen. Yorgunlktan ölüyomm:))) ama eşimle çıkıp bişy taşımasam da yorgun oluyorum:) böylee heppp yatasım var:)

Su kokular gecene,mideler duzelene kadar yemek yiyebilmemiz bile yeterli. Kendimize gelince daha dikkatli besleniriz canim.

neyse ki öğlen meyve falan yiyip geçiştirmiştim :)
korkuyorum çok kilo almaktan, ama görselden değil korkum, doğum zorlaşıyormuş sanırım anne ve bebek için tehlikeliymiş.
duyuyorum bazen 30 kg alan falan oluyomuş umarım öyle olmam.
doktor 15 kg kadar alırsın dedi.
sonrası pis boğazlığa girer dedi

Sonradan as eren bi ben varım galiba
Doğuma giderken falan bi de as erermisim.

Hamur isi ekmek tuz şeker ah tamamen çıkarsam su 6 ay bomba olur.

şöyle normal kilosunda kalmış ama yalnızca göbeği çıkan hamileler oluyor ya çok özeniyorum onlara bakalım biz nasıl olucaz.. hamur işi ekmek tuz bunlar olmadan olmaz sanırım. gerçi herkes doğumdan sonra koşturmayla veriyosun zaten diyorlar ama bu seferde süt yapsın diye bahane üretmeyelim

Ben şişiyorum.
Ama cabuk eski halime dönüyorum.
Bir de iradeliyim yani diyet vs niyetlenirsem o kiloları vermeden birakmam.
Amacım 13-15kg geçmemek bakalim neler olacak.

Ben şişiyorum.
Ama cabuk eski halime dönüyorum.
Bir de iradeliyim yani diyet vs niyetlenirsem o kiloları vermeden birakmam.
Amacım 13-15kg geçmemek bakalim neler olacak.

koşturmayla veriliyor değil mi? emzirirken de kalori harcanıyormuş sanırım. umarım bol bol sütümüz olur. ben 6 ay sonra işe geri dönerim diye düşünüyorum tabi plan yapmayı sevmem ama kafamdaki bu. herhalde hem iş hem çocuk hem ev baya yorucu olacak

Ben de ilkinde cok almaktan korkmustum ama 11 kg ile tamamladim.Kizim da 3300gdi.Malesef sezeryan oldum ama kilodan degil tabi.Gayet de onume geleni yemistim Yine oyle olsa Almazsin sen de

Şöyle diyim oglumda 23 kilo aldim.
50 ile hamis kalıp 73 ile sezaryan doğum yapip 58 ile eve geldim. (Nasil oldu bende bilmiyorum)
O kalan 8 kiloyuda 8 ayda kendimi sıkmadan verdim.
Yani diyet yapmadim.
Yazin dogum yaptim pek dışarıda cikamadim.
Kisin da cikamadim.
Yani evde verdim gitti.

Bunda da mutlaka gerekirse spora giderim (daha once spora ve pilatese gittim + yazin akşamları sahilde esimle tempolu yuruyoruz)
Veririm.

Ama cok alıpta vücudumu yormak istemiyorum artık.

Oglumda gereksiz yedim.
Hiç dikkat etmedim pisman oldum.

Ben de ilkinde cok almaktan korkmustum ama 11 kg ile tamamladim.Kizim da 3300gdi.Malesef sezeryan oldum ama kilodan degil tabi.Gayet de onume geleni yemistim Yine oyle olsa Almazsin sen de

livalinda işte buuuu beklediğim cevap yaşasın :) umarım almam çünkü bende şuan önüme ne gelirse yiyor modundayım

23 kilo mu ayy işte en korktuğum!
ama sen zoru başarıp doğum anında bi çoğunu, kalanınada koşturmayla vermişsin. vallaha bravo

Bende kendime sasirmistim.
Ne ara aldim o kiloları diye.

Odemimin cok oldugunu dusunuyorum.
cunku 3.5 kilo cocuk dogurup 15 kilo verip dönülmez yani hastaneden bir de sezaryen.

Darisi basina diyiim o zaman ve yine basima 40im ciktiginda eski kilomdaydim ama 2 yil emzirince dogum oncesinden daha zayif kaldim.Emzirmek de inanilmaz enerji harcatiyor.

Bence bu durum bünyeyle alakalı. Yee gitsin:)))

Benim basindan ber boyle devam ediyor. Bu kadar hassasiyet gunluk hayati cok zorlastiriyor malesef. Ben de sabirsizlikla ne zmn gececek diye bekliyorum.

Selam kızlar size bişey sorcam
Aranızda cleaxan iğne kullanan var mı
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı

Ben hem kızımı hem torbaları taşıyom bazen. Yorgunlktan ölüyomm:))) ama eşimle çıkıp bişy taşımasam da yorgun oluyorum:) böylee heppp yatasım var:)

Ay biraz dikkat et arkadasım ya. Ben sadece yürüdüm bebek arabası ittim biraz sürmesi de çok rahattır halbuki sonrA yanımda kim varsa ona bıraktım. Kendimi bi daha böylesi yormak istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…