- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Sımdı ozele gıdıyorum ıns büyümüş demez alan o dr bebek 14+1 olması gerekırken 14+5 cıktı kıprasıp dıruyor yaramaz allahım ıns onları bızden almasın senın ne durumdaydı nekdr buyukAhh Anlamıyorum ki bu kanama alanları ne zaman bizi terk edecek acabadoktorlar da bilemiyorlar ki.. Dinlenmek, bol su içmek ve pozitif olmak dışında bir şey yok sanırım canım. Özel hastaneden alsan raporu oluyor mu?
Kizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Sat : 5 OcakCanim simdiye kadar yazilanlarin hepsini yazdim.Dogru sanirim.Yanlis varsa duzeltirim.Eklenecekleride zamanla ekleriz.
Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı
Ya canım merakımı bağışla ama 4.ayda Olduğum için korktum 4 aylık olan neden düştü ki ?
Vuhuuuu aynıymış BDT lerimiz :)Sat : 5 Ocak
BDT : 12 Ekim
Başlangıç kilom : 68
Yaşım : 29
Ilk bebeğim
İnşallah cnm darısı size geçicek eminimkiMasallah cnm durmus ya guzel benım kahvelık devam bazen sıvı bazen tortulu gelıyo ıns ıyı haberler alırım
Geçmiş gitmiş olsun.Bari kanda pıhtılaşma testi yapsaymışlar.Rahim ağzı açıklığı ise zaten dikilmesi gerekiyor.Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallahInanirmisin bende bilmiyorum...hadi beni gectim doktorlarda bilmiyor...
Klasik ilk gebelik oldugu icin cok onemsemediler...
Her sey yolundaydi...birden kanama pesinden sanci ile bir hafta icinde malesef cok zorlu bir surecle kaybettim bebegimi...
Kimisi rahim agzi acikligi olabilir dedi
Kimi kan pihtilasmasi dedi
Kimisi her sey normal ilk gebelikte olabilir bunlar dedi...
Onca test onca filmden sonra net bir sonuc yok..gorunurde her sey yolunda
Simdi kan sulandirici igne ecopirin progestoron ve istirahatla geciriyorum gunlerimi
Hayirlisi ile allah evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin...
Diger arkadasa yazmistim sana da yazayimKizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
eveeetttVuhuuuu aynıymış BDT lerimiz :)
Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı
Buyumemıs olsa rahatlardm ama kanaman olabılır bebek dusebılır dedı yıkıldm resmen yaCanım üzülme bak kanama alanı 4 cm diyince büyük gibi gelebilir ama kesenin boyutuna oranla düşün. Şu anda keselerimiz büyüdü maşallahBenim daha 7 haftalıkken 3 cm. kanama alanı vardı ve kesenin yarısını çevreliyodu nerdeyse. Özelden rapor ayarlayıp yine dinlenmeye çalış. İnşallah kısa sürede tamamaen geçer bu kanama alanlarımız. Rabbim hepimize şifa versin
Ben baliktan da biraz tiksindigim icin balik yagi iceren bir multivitamin yazdi doktorum.Merhaba anneler multuvitamin kullanan var mi nasil sizce kullaniyim mi tereddüd de kaldim
Üzülme canım iyi düşün iyi olsun sakın stres yapma bebeğine yansımasın hissediyorlar inanki hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut uzan dinlen bol su içKızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
Canım heyet raporu al ben öyle yapmıştım. Bence kesinlikle çalışmamalısın. Üniversite hastaneleri verebiliyor ama her hoca vermez tabi. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız bu hamileliğiBuyumemıs olsa rahatlardm ama kanaman olabılır bebek dusebılır dedı yıkıldm resmen ya
Töbe töbe ya Allah korusun nutkum tutuldu Yazıyı okuyunca.SaçmalamışKızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
ALLAH KORUSUN OLE SEY DENIRMI YA ...Töbe töbe ya Allah korusun nutkum tutuldu Yazıyı okuyunca.Saçmalamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?