2018 Ekim Anneleri

Ahh Anlamıyorum ki bu kanama alanları ne zaman bizi terk edecek acaba doktorlar da bilemiyorlar ki.. Dinlenmek, bol su içmek ve pozitif olmak dışında bir şey yok sanırım canım. Özel hastaneden alsan raporu oluyor mu?
Sımdı ozele gıdıyorum ıns büyümüş demez alan o dr bebek 14+1 olması gerekırken 14+5 cıktı kıprasıp dıruyor yaramaz allahım ıns onları bızden almasın senın ne durumdaydı nekdr buyuk

Kizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Canim simdiye kadar yazilanlarin hepsini yazdim.Dogru sanirim.Yanlis varsa duzeltirim.Eklenecekleride zamanla ekleriz.
Sat : 5 Ocak
BDT : 12 Ekim
Başlangıç kilom : 68
Yaşım : 29
Ilk bebeğim

Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı

Oyy..Insallah sondur bu haber sana.
Duzelir.
En azindan dinleniyorsun biliyorsun oyle diyelim önlem her zaman iyidir.
Allah saglikla sihhatle atlatmayi nasip etsin tamamina erdirsin insallah canim

Ya canım merakımı bağışla ama 4.ayda Olduğum için korktum 4 aylık olan neden düştü ki ?

Inanirmisin bende bilmiyorum...hadi beni gectim doktorlarda bilmiyor...
Klasik ilk gebelik oldugu icin cok onemsemediler...

Her sey yolundaydi...birden kanama pesinden sanci ile bir hafta icinde malesef cok zorlu bir surecle kaybettim bebegimi...
Kimisi rahim agzi acikligi olabilir dedi
Kimi kan pihtilasmasi dedi
Kimisi her sey normal ilk gebelikte olabilir bunlar dedi...

Onca test onca filmden sonra net bir sonuc yok..gorunurde her sey yolunda

Simdi kan sulandirici igne ecopirin progestoron ve istirahatla geciriyorum gunlerimi
Hayirlisi ile allah evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin...

Geçmiş gitmiş olsun.Bari kanda pıhtılaşma testi yapsaymışlar.Rahim ağzı açıklığı ise zaten dikilmesi gerekiyor.Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Kizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Diger arkadasa yazmistim sana da yazayim
Yas 27
Kilo 44,5
Sat 27 Aralik 2017
Muhtemel dogum tarihi 03 Ekim 2018
Cinsiyet Erkek
ikinci gebeligim

Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı

Canım üzülme bak kanama alanı 4 cm diyince büyük gibi gelebilir ama kesenin boyutuna oranla düşün. Şu anda keselerimiz büyüdü maşallah Benim daha 7 haftalıkken 3 cm. kanama alanı vardı ve kesenin yarısını çevreliyodu nerdeyse. Özelden rapor ayarlayıp yine dinlenmeye çalış. İnşallah kısa sürede tamamaen geçer bu kanama alanlarımız. Rabbim hepimize şifa versin

Kızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı

Buyumemıs olsa rahatlardm ama kanaman olabılır bebek dusebılır dedı yıkıldm resmen ya

Kızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
Üzülme canım iyi düşün iyi olsun sakın stres yapma bebeğine yansımasın hissediyorlar inanki hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut uzan dinlen bol su iç dua edelim allahım korur

EKİM 2018 ANNELER

--------------------------------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
  1. ATAPE--------- ----------------- ---3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
  2. SEZEN 68--------------------------10 OCAK 2018---------------------17 EKİM 2018 -------------------------KIZ
  3. LİMONLUTARÇINLIKEK-------11 OCAK 2018----------------------18 EKIM 2018-------------------------KIZ-ERKEK 2*
  4. PERİLOUS-------------------------25 ARALIK2018-------------------01.EKİM2018--------------------------??
  5. GOKBULUTT---------------------5 OCAK 2018------------------------12 EKİM 2018-------------------------KIZ
  6. PİXİELİX--------------------------11OCAK2018-------------------------18 EKİM2018-------------------------ERKEK
  7. PESSİNUS-------------------------4 OACK 2018-------------------------11 EKİM 2018------------------------??
  8. BİR TUTUAM DİLEK-------------14 OCAK 2018-----------------------21 EKİM 2018------------------------KIZ
  9. LETS GO----------------------------5 OCAK 2018------------------------12 EKİM 2018------------------------ERKEK
  10. SEPTEMBER-----------------------14 OCAK2018------------------------21 EKİM 2018 -----------------------??
  11. GAMSIZBAYKUS------------------27 ARALIK 2017---------------------3 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
  12. TATLIKEDİ--------------------------14OCAK2018------------------------21.EKİM 2018------------------------ERKEK
  13. CEMİLE------------------------------27 ARALIK2017---------------------03 EKIM 2018------------------------ERKEK
  14. YADEGARIM-------------------------11 OCAK2018------------------------17 EKIM 2018------------------------ERKEK
  15. TRLELLİ------------------------------12 OCAK 2018 ------------------------3 EKIM 2018-----------------------???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…