Moralini hic bozma canim.Sen elinden geldigi kadar dinlen ve olumsuz dusunme. Sikma canini artik, cok yiprandin. Hepsi gecer insallah.Doktor da neden boyle moral bozmus anlamadim.Kızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
Canım heyet raporu al ben öyle yapmıştım. Bence kesinlikle çalışmamalısın. Üniversite hastaneleri verebiliyor ama her hoca vermez tabi. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız bu hamileliği
CNM OZEL HAST. DE DEVLET HAST. RAPOR VEREBILIYOR BEN ALDIM HEP... SIKINTI YASAMADIM HICCanım heyet raporu al ben öyle yapmıştım. Bence kesinlikle çalışmamalısın. Üniversite hastaneleri verebiliyor ama her hoca vermez tabi. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız bu hamileliği
Etiket olmamış canımALLAH KORUSUN OLE SEY DENIRMI YA ...
PANIK YAPMA SAKIN BASKA BIR DR A DAHA GIT BENCE .... @ dlkkydlntpl
Kızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
Geçmiş gitmiş olsun.Bari kanda pıhtılaşma testi yapsaymışlar.Rahim ağzı açıklığı ise zaten dikilmesi gerekiyor.Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Açıklık var mi diye ölçecektir Açıklık varsa 12.haftada dikiliyorPihtilasma testi yapildi..ufakda olsa var deniyor..
Zaten keseyi gorur gormez igne ve ilac kullaniyorum...
Kromozon testleri rahim filmleri de temiz cikti allaha sukur..
Dikis konusuna gelince takip ediliyor ama su anki doktorum tedbir amacli bile olsa gerek gormuyor..
Bende artik allaha emnat ettim...bakalim bu hafta doktor rahim agzini niye olcecek...
Allah hepmize sifa versin..evlatlarimizi korsun sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin...
Al işte bir patavatsız dr dahaKızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
O nasıl bir doktor ya?! Ne söylediğimizi biraz da "nasıl" söylediğimiz belirler canım o baya kaba bi üslup kullanmış. Bu dediği sadece bir "ihtimal" ve bu ihtimal tamamen sağlıklı, kanamasız gebeliklerde bile var. Lütfen kendini üzmemeye çalış ve heyet raporu al işe gitme. İyi düşünelim iyi olsun, dualarım seninleKızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
Benimki de 3cm iken 4 cm olmuştu şu an durum nedir hiç bilmiyorum ama geçen gittiğim doktor sana söylenileni söylemedi bana Allah korusun canım başka bir doktora daha gidersin üzme kendini bebişlerimizle beraber Allah'a sığınalımKızlar gıttım ıkıncı drdankanama alanın buyumus dedı cok kotuyum kesenın hemen altında kanamam baslayabılır dusuk yapabılırsın dedı
10 gun rapor aldm suan okdr moralımı bozdukı onlara gore hemen dussun zaten nolckkı cok basıtO nasıl bir doktor ya?! Ne söylediğimizi biraz da "nasıl" söylediğimiz belirler canım o baya kaba bi üslup kullanmış. Bu dediği sadece bir "ihtimal" ve bu ihtimal tamamen sağlıklı, kanamasız gebeliklerde bile var. Lütfen kendini üzmemeye çalış ve heyet raporu al işe gitme. İyi düşünelim iyi olsun, dualarım seninleRabbim hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın, korusun
Amın ıns bısı olmaz allahın ıznıyle bebeklerımıze ama cok korkuyorum tıtrıyorum resmenBenimki de 3cm iken 4 cm olmuştu şu an durum nedir hiç bilmiyorum ama geçen gittiğim doktor sana söylenileni söylemedi bana Allah korusun canım başka bir doktora daha gidersin üzme kendini bebişlerimizle beraber Allah'a sığınalım
Allahın elım ayagım tıtrıyo resmen kafamı bulandırdı mafldmAl işte bir patavatsız dr dahaFarkındaysan hep varsayım. Bozma moralini maşallah haftan iyi. Rabbim büyük o istemedikten sonra hiç birşey olmaz.Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amın ıns bısı olmaz allahın ıznıyle bebeklerımıze ama cok korkuyorum tıtrıyorum resmen
Anlıyorum csnım ben ilk kanama alanı ifadesini duyduğumda ağlamıştım doktorun yanında.Seni neden yatırmadılar gerçi yatırsalar da yaptıkları bişey yokAmın ıns bısı olmaz allahın ıznıyle bebeklerımıze ama cok korkuyorum tıtrıyorum resmen
Yapcak hıc bısı yok dınlenıceksın ılac okdr zaten ama drun bukdr acımasız demesı allahım ıns yasar yavrmAnlıyorum csnım ben ilk kanama alanı ifadesini duyduğumda ağlamıştım doktorun yanında.Seni neden yatırmadılar gerçi yatırsalar da yaptıkları bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?