2018 Ekim Anneleri

Yavrm ıcımde canlı nasıl da kıprasıyo gercektn moralmı cok bozuyo yayıyrm artık

Kizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Bat 15 ocak
doğum tarihi 22 ekim hayırlısıyla
kilom başlangıç 66
Cinsiyet belli değil haftaya nasip olursa söylerim

dlkkydlntpl çok geçmiş olsun. Sakin bozma moralini.. Bazı doktorlar felaket tellalı gibi gerçekten. Inşallah hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza miniklerimizi.
Cok kolay onlara allah verdı o canı allah bılır kımse dgl ama dımı sımdı heran kanamam olck dıye korkuyorum buyun pskolojmj bozdu

Yapcak hıc bısı yok dınlenıceksın ılac okdr zaten ama drun bukdr acımasız demesı allahım ıns yasar yavrm
Inşallah canım,benim içime senle alakalı hiç kötü bişi doğmadı.Benim rutin kontrollere gittiğim Dr keşke hastanede yatsaydın,bişey olursa seni kurtarırlardı dedi.Bir gün sonra gittiğim başka Dr ise aman canım bişey olmaz artık kanamalardan artık korkma dedi.İnşallah ikincinin söyledikleri doğru çıkar.Aynı durumdayız seninle.Allah büyük elimizden geleni yapıyoruz gelmeyeni zorluyoruz gerisi sadece dua.Mübarek aylar yüzü suyu hürmetine Rabbim korusun bize versin bebişlerimizi inşallah Sağlıcakla Kafanı dağıtacak bişeyler yap Bebeğin etkilenmesin canım

Sagol berdıgon dedtek ıcın cnm haklsn o canları allah verdı o bılır ıns hayırlısıyla dogcak yavrularımız dımı

Sagol berdıgon dedtek ıcın cnm haklsn o canları allah verdı o bılır ıns hayırlısıyla dogcak yavrularımız dımı
Tabiki veren Allah olduğuna göre öncelikle Ondan isticez her şeyi.Bu Dünya'da yiyecek ekmek içecek Suları olsun inşallah.Doktorlar nedense hep en kötüsünü söylüyo demedi demesinler gibisinden.
Sadece ilaç mı ,iğne vermedi mi kimse? Bana iğne vermedi de kimse
Erkek annesi olacaksın sen de canım inşallah erkek annelerinde kanama çok olurmuş biliyor musun bunu bikaç kaynaktan duydum

10 gun rapor aldm suan okdr moralımı bozdukı onlara gore hemen dussun zaten nolckkı cok basıt
Bozma nolur moralini... Doktorların pek çoğu bebişlerimizi, o minik canlarımızı "embriyo" "cenin" olarak görüyo Ben 7. haftada kanamam olunca gittiğimde bana şöyle dedi "zaten sorunlu bi embriyoysa düşmesi normal, yani biz de düşsün isteriz. Kanama çoğunlukla bu sebeple olur" falan gibi saçma sapan şeyler söyledi. Ben üniversitede çalışmıyo olsam, onun uzman doktorun yerine bıraktığı, daha uzmanlık tezini tamamlamamış deneyimsiz bir asistan olduğunu anlamayıp söylediklerine cidden kapılabilirdim de. "Sizin göreviniz gerekli tedaviyi düzenlemek, öngörü açıklaması yapmak değil" dedim tersledim, iğneyi de zorla yazdırmıştım ve Progestan'ı günde bir doz verdi. Sonra şimdiki özelden kendi doktoruma başlayınca muayaneye, adam şok oldu bir doz nasıl yazarlar dedi

Kimisi doktor oluyor ama insan dilinden bir haber, anlayışsız ve kaba canım nolur aldırma dediklerine bak moralini yüksek tutmalısın bebeğin için kanama alanları genişleyebilir, tekrarlayabilir ama Rabbim ol derse olacak o minik yavru Buna hiçbir doktor hiçbir güç müdahale edemez işte. Ben iyi hissediyorum inşallah minişin güzelce tutunacak ve atlatacaksınız bu günleri. Sen de bebişine yardımcı ol annesi, moralini yüksek tutmaya çalış nolur

Ben rutin kontrole gittiğimde doktor bana alanın 3 ten 4 e çıktığını söyleyince şaşırdım.Niye ya filan dedim.Birikmiş kan yayılınca daha çok yer kaplıyo dedi.Kansmsnın miktarı artmamış aslında yayılmış yani.of be bitsin gitsin de bebişlerimizi rahat bıraksın şu Şeyler

Baska dr bakcm cnm buarada moral olsn benıde ekle 30 aralık sat baslangıc kılom 57 buarada erkek dedı dr net gostrdı dedı
Purpplee ya katılıyorum bak genelde erkek bebeklerde görülüyor bence de kanama alanları. Bizim eski enstitü müdürümüz Farmakognozi uzmanıydı Eczacılık fakültesinde. Kendisi de 40 yaşında bir erkek bebek dünyaya getirmişti. onun da böyle sorunları olmuştu sanırım. Ben orda işe başlayınca ilk bebeğime hamileydim kanama sorunlarım yine vardı ve çok anlayışlıydı Allah razı olsun. Demişti ki "Genellikle erkek bebekler anne rahmine tutunma konusunda kızlara göre daha başarısızlar, daha zayıf oluyolar. Ama tutunacak bebek de her türlü tutunur rahme. Ben bebeğimi hep endişeyle doğurdum yaşımdan ötürü amniyosentez bile yaptırdım ama maşallah akıllı bir bıdıkmış şimdi büyüdü gitti" demişti. Belki de nazlı oluyolar işte ama sabredicez, atlatıcaz bu günleri de inşallah

Zafergul .......9 ocak 2018..........16 ekim 2018
Cinsiyet belli olunca yazarım

dlkkydlntpl ne patavatsız bi dr muş sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşalllah rabbim yardımcın olsun

plojovic canım benim bilgiler
Son adet tarihi 26aralık 2017
Beklenen doğum tarihi 2ekim
Yaş 28
Başlangıç kilo 50
İlk gebeliğim
Cinsiyet henüz belli değil

Sımdı ozele gıdıyorum ıns büyümüş demez alan o dr bebek 14+1 olması gerekırken 14+5 cıktı kıprasıp dıruyor yaramaz allahım ıns onları bızden almasın senın ne durumdaydı nekdr buyuk
İnşallah bak haftasından önde gidiyor bebiş çok şükür, demek ki keyfi yerinde annesi böyle düşün. Benim de önce küçüktü kanama alanı, sonra büyüdü, dinlendim, yattım, bol su içtim, şimdi küçüldü çok şükür ama tamamen geçmedi hala kahverengi lekelenmelerim var evde yatmaktan çok sıkıldım, yürüyen, gezen hamilelere o kadar özeniyorum ki. İnşallah biz de o günleri görürüz tadını çıkarırız karnınızdaki mucizelerin

Nkekdr sıre sonra kuculdu cnm ay keyfı cok yerınde actı bacaklarını gosterdı yavrm ya yerm onu sagl kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…