2018 Ekim Anneleri

Kısa zamanda hissedeceksin daha da moral olacak sana❤
Moralini,dinlenmeni ona iyi bakiyormuşsun gb dusunerek iyice guzellestir❤
Yatıyorm gene cnm bıkacgun kımse yoktu ynmda bıraz ayaga kalktm oyuzdn mı buyudı yada dagılıp kaybolcakmı allahmm ıns o guzel gunlerı gostersın

Bnde duydum onu evet erkek dıye tahmn ettm en son bu olaylardan cok nazlı bu bebekler ya cok yaramazlar kuzular ıns ssglıkla gelsınler

Aaaa ooda mı olabılır bıraz yayıltı alanı belkı oyuzden oyle olctu ıns oyledor gever gıderler ha

cnm yazdım ama arada kaynadı sanırım . devir işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorum istersen devir edebilirsin sıkıntı yok bnm açımdan bakabilirim.
bu arada bende bilgilerimi vereyim sat 3 ocak muhtemel doğum 10 ekim yaş 32 başlangıç kılo 63

Sagol cnm moral oldun bana evet drlar cok salakca konusabıkıyor delı oluyorm salakca belkı benkm alanda yayılmıstor oda arttı gormustur bellı mı olur yaycaz artık bol su da ıcmek lazmmı acaba cnm

Ebet dıydm erkeklerde cok kanama oluyomus evt dr cok net gosterdı dedı actı bacakları kaldırdı bıcımıntı gordm pıpıydı heralde yerım onu ya cok. Yaramazlar ıns yavrular turunsın yasasında

Nkekdr sıre sonra kuculdu cnm ay keyfı cok yerınde actı bacaklarını gosterdı yavrm ya yerm onu sagl kuzum
Uzun canım neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri dinleniyorum, iki defa gece acile gittim, 7. Haftamda 1 hafta hastanede yattım, yani çok sıkıntılar oldu ama geçiyor işte bir şekilde. Bizim bebeklerimiz de nazlılar ne yapalım böyle kabul edeceğiz, kanama alanı büyüdüğü gibi küçülen de bir şey, lütfen moralini yüksek tut, bazı doktorlar patavatsızca konuşabiliyor ne yazık ki, 14. Haftaya kadar gelmişsin kolay mı öyle

Yazdim canim ben seninkide.Var ilk sayfada liste.Bayaa karisik simdilik idare ediyorum.

Gercekten ısımız cok zor allahnhepımıze saglık versn yavrularımız ıyı olsn kucuk yavrularımız ahh yaa bnde napcmı sasırdm artk

Ebet dıydm erkeklerde cok kanama oluyomus evt dr cok net gosterdı dedı actı bacakları kaldırdı bıcımıntı gordm pıpıydı heralde yerım onu ya cok. Yaramazlar ıns yavrular turunsın yasasında
Amin inşallah.Ha bu arada bebek Büyüdükçe kanama alanı Bebeğin yanında etkisiz eleman gibi Ufacık kalıyormuş

Kızlar bebısı de kanama alanınıda yukledm yayıl gıbı geldı banada oglum olcak kısmetse aman saglıklımolsunda bellımı olur netlesmeden buyumeden bısey almıcam zaten bana mıral verdız sız olmasanız delırırdım heralde allahın ıznıyle kuzucuklarımız dunyaya gelcek

Eklentiler

• 6A9DC044-AD7C-467A-B650-1C113C12753F.webp
    13 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…