- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Allahm omur bıctıyse kım durabılır onunde ıns yavrularımız dogcakdlkkydlntpl ne patavatsız bi dr muş sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşalllah rabbim yardımcın olsun
Yatıyorm gene cnm bıkacgun kımse yoktu ynmda bıraz ayaga kalktm oyuzdn mı buyudı yada dagılıp kaybolcakmı allahmm ıns o guzel gunlerı gostersınKısa zamanda hissedeceksin daha da moral olacak sana❤
Moralini,dinlenmeni ona iyi bakiyormuşsun gb dusunerek iyice guzellestir❤
Purpplee ya katılıyorum bak genelde erkek bebeklerde görülüyor bence de kanama alanları. Bizim eski enstitü müdürümüz Farmakognozi uzmanıydı Eczacılık fakültesinde. Kendisi de 40 yaşında bir erkek bebek dünyaya getirmişti. onun da böyle sorunları olmuştu sanırım. Ben orda işe başlayınca ilk bebeğime hamileydim kanama sorunlarım yine vardı ve çok anlayışlıydı Allah razı olsun. Demişti ki "Genellikle erkek bebekler anne rahmine tutunma konusunda kızlara göre daha başarısızlar, daha zayıf oluyolar. Ama tutunacak bebek de her türlü tutunur rahme. Ben bebeğimi hep endişeyle doğurdum yaşımdan ötürü amniyosentez bile yaptırdım ama maşallah akıllı bir bıdıkmış şimdi büyüdü gitti" demişti. Belki de nazlı oluyolar işte ama sabredicez, atlatıcaz bu günleri de inşallah
Aaaa ooda mı olabılır bıraz yayıltı alanı belkı oyuzden oyle olctu ıns oyledor gever gıderler haBen rutin kontrole gittiğimde doktor bana alanın 3 ten 4 e çıktığını söyleyince şaşırdım.Niye ya filan dedim.Birikmiş kan yayılınca daha çok yer kaplıyo dedi.Kansmsnın miktarı artmamış aslında yayılmış yani.of be bitsin gitsin de bebişlerimizi rahat bıraksın şu Şeyler
cnm yazdım ama arada kaynadı sanırım . devir işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorum istersen devir edebilirsin sıkıntı yok bnm açımdan bakabilirim.27 cnm
Sagol cnm moral oldun bana evet drlar cok salakca konusabıkıyor delı oluyorm salakca belkı benkm alanda yayılmıstor oda arttı gormustur bellı mı olur yaycaz artık bol su da ıcmek lazmmı acaba cnmBozma nolur moralini... Doktorların pek çoğu bebişlerimizi, o minik canlarımızı "embriyo" "cenin" olarak görüyoBen 7. haftada kanamam olunca gittiğimde bana şöyle dedi "zaten sorunlu bi embriyoysa düşmesi normal, yani biz de düşsün isteriz. Kanama çoğunlukla bu sebeple olur" falan gibi saçma sapan şeyler söyledi. Ben üniversitede çalışmıyo olsam, onun uzman doktorun yerine bıraktığı, daha uzmanlık tezini tamamlamamış deneyimsiz bir asistan olduğunu anlamayıp söylediklerine cidden kapılabilirdim de. "Sizin göreviniz gerekli tedaviyi düzenlemek, öngörü açıklaması yapmak değil" dedim tersledim, iğneyi de zorla yazdırmıştım ve Progestan'ı günde bir doz verdi. Sonra şimdiki özelden kendi doktoruma başlayınca muayaneye, adam şok oldu bir doz nasıl yazarlar dedi
Kimisi doktor oluyor ama insan dilinden bir haber, anlayışsız ve kaba canım nolur aldırma dediklerine bak moralini yüksek tutmalısın bebeğin içinkanama alanları genişleyebilir, tekrarlayabilir ama Rabbim ol derse olacak o minik yavru Buna hiçbir doktor hiçbir güç müdahale edemez işte. Ben iyi hissediyorum inşallah minişin güzelce tutunacak ve atlatacaksınız bu günleri. Sen de bebişine yardımcı ol annesi, moralini yüksek tutmaya çalış nolur
Sana moral vermiş resmen pıtırcığın :)Nkekdr sıre sonra kuculdu cnm ay keyfı cok yerınde actı bacaklarını gosterdı yavrm ya yerm onu sagl kuzum
Ebet dıydm erkeklerde cok kanama oluyomus evt dr cok net gosterdı dedı actı bacakları kaldırdı bıcımıntı gordm pıpıydı heralde yerım onu ya cok. Yaramazlar ıns yavrular turunsın yasasındaTabiki veren Allah olduğuna göre öncelikle Ondan isticez her şeyi.Bu Dünya'da yiyecek ekmek içecek Suları olsun inşallah.Doktorlar nedense hep en kötüsünü söylüyo demedi demesinler gibisinden.
Sadece ilaç mı ,iğne vermedi mi kimse? Bana iğne vermedi de kimse
Erkek annesi olacaksın sen de canım inşallaherkek annelerinde kanama çok olurmuş biliyor musun bunu bikaç kaynaktan duydum
Uzun canım neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri dinleniyorum, iki defa gece acile gittim, 7. Haftamda 1 hafta hastanede yattım, yani çok sıkıntılar oldu ama geçiyor işte bir şekilde. Bizim bebeklerimiz de nazlılar ne yapalım böyle kabul edeceğiz, kanama alanı büyüdüğü gibi küçülen de bir şey, lütfen moralini yüksek tut, bazı doktorlar patavatsızca konuşabiliyor ne yazık ki, 14. Haftaya kadar gelmişsin kolay mı öyleNkekdr sıre sonra kuculdu cnm ay keyfı cok yerınde actı bacaklarını gosterdı yavrm ya yerm onu sagl kuzum
cnm yazdım ama arada kaynadı sanırım . devir işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorum istersen devir edebilirsin sıkıntı yok bnm açımdan bakabilirim.
bu arada bende bilgilerimi vereyim sat 3 ocak muhtemel doğum 10 ekim yaş 32 başlangıç kılo 63
Gercekten ısımız cok zor allahnhepımıze saglık versn yavrularımız ıyı olsn kucuk yavrularımız ahh yaa bnde napcmı sasırdm artkUzun canım neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri dinleniyorum, iki defa gece acile gittim, 7. Haftamda 1 hafta hastanede yattım, yani çok sıkıntılar oldu ama geçiyor işte bir şekilde. Bizim bebeklerimiz de nazlılar ne yapalım böyle kabul edeceğiz, kanama alanı büyüdüğü gibi küçülen de bir şey, lütfen moralini yüksek tut, bazı doktorlar patavatsızca konuşabiliyor ne yazık ki, 14. Haftaya kadar gelmişsin kolay mı öyle
Amin inşallah.Ha bu arada bebek Büyüdükçe kanama alanı Bebeğin yanında etkisiz eleman gibi Ufacık kalıyormuşEbet dıydm erkeklerde cok kanama oluyomus evt dr cok net gosterdı dedı actı bacakları kaldırdı bıcımıntı gordm pıpıydı heralde yerım onu ya cok. Yaramazlar ıns yavrular turunsın yasasında
cnm yazdım ama arada kaynadı sanırım . devir işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorum istersen devir edebilirsin sıkıntı yok bnm açımdan bakabilirim.
bu arada bende bilgilerimi vereyim sat 3 ocak muhtemel doğum 10 ekim yaş 32 başlangıç kılo 63
Aynen benek 7 8 cm falandı daha kese alanıda bar zatenAmin inşallah.Ha bu arada bebek Büyüdükçe kanama alanı Bebeğin yanında etkisiz eleman gibi Ufacık kalıyormuş
ok tamam cnm ellerine sağlıkk :)Yazdim canim ben seninkide.Var ilk sayfada liste.Bayaa karisik simdilik idare ediyorum.
Keseyi kasdetmiştim aslındaAynen benek 7 8 cm falandı daha kese alanıda bar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?