- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kesenın cm ınınhıcmbılmıym bebıs kendı zaten 8 cm e yakındı suyu falanda ıyı dedı drKeseyi kasdetmiştim aslında
Yaşım:37 kilom 63 şuanki kilomYaşınıda ekleyim canim istersen?
Yaşını ve kilonuda ekleyim istersen?
Açıklık var mi diye ölçecektir Açıklık varsa 12.haftada dikiliyor
Amin canım aminnnnnn
Allahm omur bıctıyse kım durabılır onunde ıns yavrularımız dogcak
Ic bucuk soldu cnm ıkı dr da sebep bulamadı plasenta ıcın bısı demedıler rahım agzın kapalı bebek gelısımı ıyı suyu ıyı sebepsız gbı suan on gun once basladı kanama cnm kahve lekeler gelıyo sımdı ıns kanama tekrarlamıcak allahın ıznıyleSimdiki doktoruma kalsa o hic dikme tarafdari degil..dusugun sebebi rahim agzi acikligindan mi belli degil
Ama bu cuma tam oniki haftalik olacak
O zaman ozellikle tekrar soracagim baksin kisalma var mi yok mu diye...
Artik bende ne yaoacagimi sasirdim
Dua etmekten baska bir sey gekmiyor elimden
Cok gecmis olsun canm...hic kotu dusunme allah su mubarek uy aylsr hurmmetine bebegini korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Bu kadar buyuk dusukler her bakimdan cok cok cok zor..rabbim yasatmasin...korusun bebeklerimizi
Acsba senin ne zaman kanaman basladi..kanama sebebi ne acaba..
Bazen plasante assagida oldugu icin kanama yapiyorlarmis..belki oyle bir seydir ilerki haftalarda gecer insallah dusuk tehliken
Kanaman icin bir sey demiyorlar mi sebeb olarak yani..
Netice de buyuk bir bebek genelde uc ayi atlattin mi dusuk tehlikesi yuzde doksan daha az olur
Insallah senib ki de oyledir canm..
Aynen bende oyleyimBen okadar usuyorum kı anlatamam esım kısa kollularla gezıyor ben ıkı battanıye fln yatıyorum gunduz ustte pıjamalar ayaklarım kat kat botılrr fln sıcak su torbaları donuyorum ya bı garıp. Dr a sorsum hormonlardandır normal dedı tahlıller trmız sonucta dedı ama bana yaz gelmedı yanı daha
plojovic canim bende bilgilerimi vereyim ama ben tüp bebek tedavisi gördükten sonra uzun süre hormon tedavisi gördüm baya kilo aldim kilomu yazmayım :)
Sat 10 ocak 2018
Beklenen doğum tarihi 17 ekim
Yaş 35
Devam eden ilk gebeligim
Cinsiyet belli degil
Sabah reçel falanyiyeyim olmazsaBen sabah bol bol tahin pekmez yiyip gittim. Minik kuş elini kolunu oynatıyodu ama doktor rahatlıkla yaptı ölçümü
Tamam canim ailede şeker hastalığı var ondan dikkat etmek istiyorumCanım hic tatliya cikolataya girismene gerek yok.
Yiyeceğin bisyler ye,komposto yapiyorsan ondan iç hatta yanına al istiyorsan.
Artik her yeme icme sonrasi daha duyarlilar
Kontrole yakın yesen içsen yeter.
Allah yardimcin olsun.
Erken teshis ve uygulama buyuk sans olacaktir.
Insallah baska birseye gerek kalmaz.
Kız benım adet tarıhı 3018 olmusHic onemli degil canim,toplamda alinan kiloyu son ay anlamamiz icin :) Zaten herkes kendini biliyor :)
Kız benım adet tarıhı 3018 olmus
Ahahahha elıne saglkk cnm dalga gectım guldum hem
O kadarcık olsun,düzelttim :)))))
O tablonun aralarina yaziliyor saniyordum
Cizgi fln yok milyon tane harf var,ruyama girecek aksama
Allahın dediği olur canım güzel düşünelim güzel olsunAllahm omur bıctıyse kım durabılır onunde ıns yavrularımız dogcak
Ahahahha elıne saglkk cnm dalga gectım guldum hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?