2018 Ekim Anneleri

Selam hanımlar, ne zamandır yazamıyordum iş, misafir koşturmaca dinlenecek az vakit buluyorum bu aralar.

Ufaklık kendini beli etmeye başladı göbeğim sanki çıkıyor gibi hissediyorum :) Birde vitaminsiz kaldım sanırım ağzımda aft çıktı dişlerimi fırçaladığımda kanıyor :/ Doktor bu ay sonundaki kontrolde vitaminleri başlayacağını söyledi. Folik asidi zaten düzenli kullanamadım bu saatten sonra fazla işe yaramaz herhalde.

Perşembe günü 2li test yapılacak bakalım bebiş gösterecek mi cinsiyeti çoğunuz öğrenmişsiniz maşallah :)

Son adet tarihi 12 Ocak
Muhtemel doğum tarihi 19 Ekim
Yaş 28
İlk gebelik
Başlangıc kg 52

Selam kızlar bi süredir uzak kaldım size. Liste oluşturmaya başlamışsınız. Bende yazayım
Sat 1 ocak 2018
Beklenen doğum tarihi 8 ekim 2018
Başlangıç kilo 46
Cinsiyet kız
Şehir Hatay
Yaş 25
2.gebelik plojovic

Bugün 2li test yapıldı bize de, herşey normal görünüyor dedi doktorumuz. Folik asiti bıraktık şimdilik yeni bir vitamine başlamayacakmışız. Bebek çok hareketliydi ancak cinsiyetini göremedik. 2 gün sonra kan sonuçlarımız çıkacakmış ve sonraki kontrolümüz için randevu alacağım, umarım o zaman gösterir cinsiyeti

Canm yaşım 25 şehir bursa ilk bebiş rabbim ömür verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…