Ayy ben lisansı gazi üniversitesinde okudum yeri ayrıdır bende ankaranın da gazi üniversitesinin de. Hangi fakültedesinizEvet canim Gazi UniversitesindeyimDoktoraya devam ediyorum
Doktoraya başlamıştım bıraktım şimdi başka bölümde tekrar düşünüyorum bakalim bebiko da gelecek bakalim nasıl olcakEvet canim Gazi UniversitesindeyimDoktoraya devam ediyorum
Sagol cnm ıns bu zor zamanları da atlatacagız bebıslerımız saglıkla dunuaya gelecek allahın ıznıyledlkkydlntpl
Canim sen icini ferah tut kim ne derse desin bebeginin bu dunyada kismeti varsa zaten seninle olucaktir moralini yuksek tut hep iyi seyler dusun biz her daim seninleyiz :)
Hayir canim dogru, sadece pkodan dolayi gec yumurtladim o yuzden o kdr fark var:)Sat ya da bdt yanlis olabilir mi? :)
Kızlar şehirde ekleyebiliriz isterseniz
Canim ben yas 25 ilk gebelik ve bursa 62 kilo ile kaldimNe isterseniz olur artık
Hakkini vereyim degil mi ama
Bende bursa :)Canim ben yas 25 ilk gebelik ve bursa 62 kilo ile kaldim
Amasya merkez mi canım senin? Pek amasyadan birileri olmuyor da bu gruplarda benim karşılaştığımSat 11 ocak
Kilo 68
Yaş 25
1. Gebelik
Cinsiyet belli değil
Amasya
Doğum 18 ekim
Benide eklersen sevinirim
Ay ben de sana yazmıştım canım şimdiBenimde Amasya
Amasya merkez mi canım senin? Pek amasyadan birileri olmuyor da bu gruplarda benim karşılaştığım
Ben merkezde değilim canım merzifondayım ya. Eşimin işi dolayısıyla buradayız. Dr a amasyada gidiyorsundur herhalde değil miEvet merkez hacılar meydanı sen
Yanlış anlaşılma olmasın burada oturanlar genelde amasyaya gitmektense koşulları daha iyi olan çorum ya da samsuna gidiyor da ondan sordumBen merkezde değilim canım merzifondayım ya. Eşimin işi dolayısıyla buradayız. Dr a amasyada gidiyorsundur herhalde değil mi
Ben merkezde değilim canım merzifondayım ya. Eşimin işi dolayısıyla buradayız. Dr a amasyada gidiyorsundur herhalde değil mi
Bursalı mısın Canm :)Ben de ben de :))
Sat:31.12
Kilo:56
Yas:30
Ilk bebek
Erkek
İyi yapıyorsun canım samsun sağlık açısından daha iyi bir noktada. Hayırlısıyla gelsin bebişler inşEvet hem burda gidiyorum hem de Samsun’a gidiyorum
İyi yapıyorsun canım samsun sağlık açısından daha iyi bir noktada. Hayırlısıyla gelsin bebişler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?