2018 Ekim Anneleri

Ellerine sağlık canım çok zahmet ettin bu tabloyu yapmak hiç kolay degil. Daha önce deneyimim oldu diyet hesaplarindayken vede programlamaciyim biliyorum tek tek her satırı bulup düzeltmek bisey eklemek bile zor. Ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel oldu tablomuz

Kizlar merhaba bel agrisi kramp yaşayan varmi benim gibi ozellikle aksamlari oluyordu ama son günlerde gunduzde olmaya başladı canim cok aciyor yatakta dönemiyorum

Günaydın :) beni de ekler misiniz listeye
Sat 19 ocak
BDT 26 ekim
Yaş 34
Ikinci gebelik
Cinsiyet erkeğe benziyor dedi belli degil
Başlangıç kilo 47
Şehir Ankara
Teşekkürler

Kızlar gunaydın nasılsınız sohbet etmeyınce zamanda gecmıyor ben sabahın körğnde uyanıyorum uyuyamıyrm
Günaydın al benden de o kadar cok erken uyanıyorum bende yarın raporum bitiyor işe baslayacagım bakalımnen azından can sıkıntım gever

Kuzum şehir zonguldak eline sağlık

Günaydın al benden de o kadar cok erken uyanıyorum bende yarın raporum bitiyor işe baslayacagım bakalımnen azından can sıkıntım gever
Dr yenı rapor vermedımı ıyımı durumun cnm ne guzel ben tek calısıyorum ustune rapor ustune esımm 3 ay yok valla sıkıntı ustune sıkıntı

Herkese günaydın, bir an önce sağlıkla işlerinize de dönersiniz inşallah. Ben de şuan serviste işe gitmeye çalışıyorum trafik elverdiğince :) ve haftasonları çok erken uyanıyorum, zaten kediler de en geç 5te uyandırıyorlar oyun oynamak için akşam 9da uyuyakalıyorum sonra

Ne guzel cnm saglıklı hamılelık gecırıp ıse gıtmeyı ısterdım sımdı her dk sıkıntılı bıze demıns bıran once duzelırız

Canm 21 gün oldu bnm iyiyim şükür iş yerinde belki daha iyi olurum . Allh kolaylık versin
Sıkıntın gecmıs ya cnm kendıne gelırsın. Isyerınde daha ıyı olur senın benden on gun once olmus heralde bakalım bızım ne olck

plojovic canım benide eklermisin listeye

Sat 9 Ocak
Kilo 62
3.cu bebegim
Cinsiyet henüz belli degil(bugün kontrolum var inşallah gösterir)
Yaş 33
Bebeğin dogacagi tarih muhtemelen 15 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…