- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Sanırom senın kanaman benden ongun once falan baslamıs dedm cnm belkı benımde azalır bıterNe canımm anlamadım ?
Canımm benim kanamam olmadı allaha şükür . Ben aşırı kusmadan dolayı raporluydum . Allah korusun allah uzak tutsun inşallahSanırom senın kanaman benden ongun once falan baslamıs dedm cnm belkı benımde azalır bıter
Aaaa hado ya gecmıs olsn cnm ıste bızım bebiler cok yaramaz olcak sanırım aman dıkkat et cnmCanımm benim kanamam olmadı allaha şükür . Ben aşırı kusmadan dolayı raporluydum . Allah korusun allah uzak tutsun inşallah
Çok geçmiş olsun cnm..Ben 10 gündür öksürüğü kesemedim ne yazık ki..Resmen boğazım ciğerlerin söküldü.Dün artık bebişi kontrolda gittim başka bi dr a korkumdan..Çok şükür bişeyi Yok..Sen kendine dikkat et annesi dedi dr.Ama bana sadece çaylar bal pekmez yetmedi ,antibiyotik ve spreylere rağmen bugün gene de rapor verdi..2 haftadır dinlenmedeyim..Boğaz’ın dinlensin diyor..Ben de çalıştığım İçin boğazını kullanmamalısın dedi.İnşallah sen bir an önce atlatırsınHerkese merhaba....
Bende 11 hafta 3 gunluk hamileyim...
Bu cuma kontrolum var acaba cinsiyet belli olur mu ki...yani rn azindan belki bir fikir verir doktor..
Daha once iki dusuk yaptigim icin ( birisi 4 aylik digeri 8 haftalik ) simdi hem igne hemde ecoprin kullaniyorrum..
Siz sormak istedigim son bir haftadir cok fena oksuruyorum...
(Kusura bakmayib ) ustelik balgamli bir oksuruk malum ilacla kullanamiyoruz..oksurdukce bebege bir sey olacak diye de aklim cikiyor
Evde ihlamur zencefil balli limon iciyorum ama daha gecmedi bir turlu
Ne yapsamda gecse ya..
Ben de doktoraya başladıktan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım sonra iki dönem dondurdum falanDoktoraya başlamıştım bıraktım şimdi başka bölümde tekrar düşünüyorum bakalim bebiko da gelecek bakalim nasıl olcak
Günaydın canım çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Benim de dünden beri sağ yan tarafımda gerilme gibi ağrılar oluyo. Onun dışında idare ediyoruz işteKızlar gunaydın nasılsınız sohbet etmeyınce zamanda gecmıyor ben sabahın körğnde uyanıyorum uyuyamıyrm
Harikasın valla ellerine sağlık canımNe isterseniz olur artık
Hakkini vereyim degil mi ama
Kuzum ne zaman çağırdı doktorun icin rahat etmeyecekse gitKahve lekeler drvm onun harıcınde bısey yok cnm baska dr a nezaman gtsem dıye dusunuyorum kendımı yormamam lazım ha
Doğumdan sonra alınan rapor onda geçerli değil galiba. 32.haftadan sonra raporum baslayacak resmi olarakBen de doktoraya başladıktan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım sonra iki dönem dondurdum falanBebek olunca biraz uzatmalı oluyo ama olsun napalım sağlık olsun da Önce bebişler, eğitim ikinci planda kalıyo
Cınsıyet bellımıydıBen de doktoraya başladıktan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım sonra iki dönem dondurdum falanBebek olunca biraz uzatmalı oluyo ama olsun napalım sağlık olsun da Önce bebişler, eğitim ikinci planda kalıyo
cnm dr benı on gun sonra cagardı rısklı gebelık bolumune gırıyosun artık dedı unv hastanesıne gıtmemı onerdı ama dun yoruldum bıraz yatıyorum ıste nabıcagım konusunda cok kafam karısıkKuzum ne zaman çağırdı doktorun icin rahat etmeyecekse git
Aman agrılar olmasın kanamalar olmasın bebekler ıyı olsun korkuyorum bebegım benımle kalsın ıstıyorumGünaydın canım çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Benim de dünden beri sağ yan tarafımda gerilme gibi ağrılar oluyo. Onun dışında idare ediyoruz işteSen nasılsın? Günümüz güzelliklerle dolu geçsin inşallah
Anca okuyabildim mesajları..Canım hiiççç moralini bozma,dr un dediğine kafayı takma.Onlar ister istemez hep olumsuzu da söylüyorlar ki aa demedi olmasın.üslubu yanlış olmuş evet..Ama bir arkadaşın dediği gibi bu düşük riski hepimizde var ki senin haftan önden bile gidiyor maşallah..Tamamen moral odaklı geçir bu 10 gününü de.. Git Mısır patlat,aç bi komedi filmi..Kahkalarla izle..Kendindeki değişime kendin bile şaşıracaksın emin ol..Biz evlatlarımızı “En güzele “emanet ettik.Var mı ötesi??Aman agrılar olmasın kanamalar olmasın bebekler ıyı olsun korkuyorum bebegım benımle kalsın ıstıyorum
Aslında geçerli, enstitü kuruluna dilekçe vermiştim: ağustosun 6sında doğum yaptım o nedenle bu dönem derslere devam edemeyeceğim şeklinde ve dilekçenin ekine de doğum belgesini koymuştum. O dönem beni izinli saydılar ve transkripte de öyle yazıldı. Sonraki dönem de ben ders almadım. o şekilde 1 yıl idare ettim ama oğlum 1 yaşına girdiğinde derslere devam ettim tabii..Doğumdan sonra alınan rapor onda geçerli değil galiba. 32.haftadan sonra raporum baslayacak resmi olarak
Ben Gemlikten sizBende bursa :)
Kalıcak Allah'ın izniyle canım benim içini ferah tut, Rabbim yardımcımız olsun hepimizinAman agrılar olmasın kanamalar olmasın bebekler ıyı olsun korkuyorum bebegım benımle kalsın ıstıyorum
Bursa emek cnm benBen Gemlikten siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?