2018 Ekim Anneleri

Canımm benim kanamam olmadı allaha şükür . Ben aşırı kusmadan dolayı raporluydum . Allah korusun allah uzak tutsun inşallah
Aaaa hado ya gecmıs olsn cnm ıste bızım bebiler cok yaramaz olcak sanırım aman dıkkat et cnm

Çok geçmiş olsun cnm..Ben 10 gündür öksürüğü kesemedim ne yazık ki..Resmen boğazım ciğerlerin söküldü.Dün artık bebişi kontrolda gittim başka bi dr a korkumdan..Çok şükür bişeyi Yok..Sen kendine dikkat et annesi dedi dr.Ama bana sadece çaylar bal pekmez yetmedi ,antibiyotik ve spreylere rağmen bugün gene de rapor verdi..2 haftadır dinlenmedeyim..Boğaz’ın dinlensin diyor..Ben de çalıştığım İçin boğazını kullanmamalısın dedi.İnşallah sen bir an önce atlatırsın

Doktoraya başlamıştım bıraktım şimdi başka bölümde tekrar düşünüyorum bakalim bebiko da gelecek bakalim nasıl olcak
Ben de doktoraya başladıktan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım sonra iki dönem dondurdum falan Bebek olunca biraz uzatmalı oluyo ama olsun napalım sağlık olsun da Önce bebişler, eğitim ikinci planda kalıyo

Kızlar gunaydın nasılsınız sohbet etmeyınce zamanda gecmıyor ben sabahın körğnde uyanıyorum uyuyamıyrm
Günaydın canım çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Benim de dünden beri sağ yan tarafımda gerilme gibi ağrılar oluyo. Onun dışında idare ediyoruz işte Sen nasılsın? Günümüz güzelliklerle dolu geçsin inşallah

Doğumdan sonra alınan rapor onda geçerli değil galiba. 32.haftadan sonra raporum baslayacak resmi olarak

Cınsıyet bellımıydı
Kuzum ne zaman çağırdı doktorun icin rahat etmeyecekse git
cnm dr benı on gun sonra cagardı rısklı gebelık bolumune gırıyosun artık dedı unv hastanesıne gıtmemı onerdı ama dun yoruldum bıraz yatıyorum ıste nabıcagım konusunda cok kafam karısık

Aman agrılar olmasın kanamalar olmasın bebekler ıyı olsun korkuyorum bebegım benımle kalsın ıstıyorum

Aman agrılar olmasın kanamalar olmasın bebekler ıyı olsun korkuyorum bebegım benımle kalsın ıstıyorum
Anca okuyabildim mesajları..Canım hiiççç moralini bozma,dr un dediğine kafayı takma.Onlar ister istemez hep olumsuzu da söylüyorlar ki aa demedi olmasın.üslubu yanlış olmuş evet..Ama bir arkadaşın dediği gibi bu düşük riski hepimizde var ki senin haftan önden bile gidiyor maşallah..Tamamen moral odaklı geçir bu 10 gününü de.. Git Mısır patlat,aç bi komedi filmi..Kahkalarla izle..Kendindeki değişime kendin bile şaşıracaksın emin ol..Biz evlatlarımızı “En güzele “emanet ettik.Var mı ötesi??

Doğumdan sonra alınan rapor onda geçerli değil galiba. 32.haftadan sonra raporum baslayacak resmi olarak
Aslında geçerli, enstitü kuruluna dilekçe vermiştim: ağustosun 6sında doğum yaptım o nedenle bu dönem derslere devam edemeyeceğim şeklinde ve dilekçenin ekine de doğum belgesini koymuştum. O dönem beni izinli saydılar ve transkripte de öyle yazıldı. Sonraki dönem de ben ders almadım. o şekilde 1 yıl idare ettim ama oğlum 1 yaşına girdiğinde derslere devam ettim tabii..

Kalıcak Allah'ın izniyle canım benim içini ferah tut, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin Bir de cinsiyet sormuşsun sanırım canım geçen hafta doktor bacak arasından bakıp %80 erkek gibi duruyor dedi. Bakalım bir süpriz yapmazsa bıdık erkek şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…