- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Erkekler cogulukta ekım annelerınde bu yaramaz erkekler neler yapıyolar bıze ah cok nazlı olcaklarKalıcak Allah'ın izniyle canım benim içini ferah tut, Rabbim yardımcımız olsun hepimizinBir de cinsiyet sormuşsun sanırım canım geçen hafta doktor bacak arasından bakıp %80 erkek gibi duruyor dedi. Bakalım bir süpriz yapmazsa bıdık erkek şimdilik
Biraz uzak hangi dktr gidiyosun ben Natal klinik faruk dincsahin gidiyorumBursa emek cnm ben
ıAnca okuyabildim mesajları..Canım hiiççç moralini bozma,dr un dediğine kafayı takma.Onlar ister istemez hep olumsuzu da söylüyorlar ki aa demedi olmasın.üslubu yanlış olmuş evet..Ama bir arkadaşın dediği gibi bu düşük riski hepimizde var ki senin haftan önden bile gidiyor maşallah..Tamamen moral odaklı geçir bu 10 gününü de.. Git Mısır patlat,aç bi komedi filmi..Kahkalarla izle..Kendindeki değişime kendin bile şaşıracaksın emin ol..Biz evlatlarımızı “En güzele “emanet ettik.Var mı ötesi??
Cnm ben zubeydeyle ceylana gıdıyodm bursanın yabancısıyım orayı bı arkadasımdan duymustum sBiraz uzak hangi dktr gidiyosun ben Natal klinik faruk dincsahin gidiyorum
Aynen saglikli hamileliklerCnm ben zubeydeyle ceylana gıdıyodm bursanın yabancısıyım orayı bı arkadasımdan duymustum s
Evet canim eylul ekim boyle valla timsahlar gibi mevsimine goremi cinsiyetler belli oluyo nedirErkekler cogulukta ekım annelerınde bu yaramaz erkekler neler yapıyolar bıze ah cok nazlı olcaklar
Sagol cnm amın ıns kuzular saglıkla dogsunlar degerlendırdı normal cıkmıs dedı sıkıntı yok dedıdlkkydlntpl canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağ salim sağlıcakla dünyaya gelecek lütfen moralini yüksek tut bebeşinin sana ihtiyacı var unutma bu arada ikili tarama testini değerlendirdiler mi canım
Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırseEvet canim eylul ekim boyle valla timsahlar gibi mevsimine goremi cinsiyetler belli oluyo nediro degilde 22 ekim sonrasi dogacak erkek bebekler bir de akrep burcu olacak felaket yani benimki de oyle olabilir
Çok şükür canım inşallah bunu da atlatacaksın canımSagol cnm amın ıns kuzular saglıkla dogsunlar degerlendırdı normal cıkmıs dedı sıkıntı yok dedı
Ins alllahın ıznıyle hepımız sıkıntılardan kurtuluruz ınsÇok şükür canım inşallah bunu da atlatacaksın canım
Kahve lekeler drvm onun harıcınde bısey yok cnm baska dr a nezaman gtsem dıye dusunuyorum kendımı yormamam lazım ha
Cınsıyet bellımıydı
cnm dr benı on gun sonra cagardı rısklı gebelık bolumune gırıyosun artık dedı unv hastanesıne gıtmemı onerdı ama dun yoruldum bıraz yatıyorum ıste nabıcagım konusunda cok kafam karısık
Akrep burcu genel ozelliklerini pek bilmiyorum da sadce capkin olduklari yaygin bilinen ozellikleri o yuzden soyledim :))Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırse
Evet canim eylul ekim boyle valla timsahlar gibi mevsimine goremi cinsiyetler belli oluyo nediro degilde 22 ekim sonrasi dogacak erkek bebekler bir de akrep burcu olacak felaket yani benimki de oyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?