2018 Ekim Anneleri

Erkekler cogulukta ekım annelerınde bu yaramaz erkekler neler yapıyolar bıze ah cok nazlı olcaklar

Moralımı yuksek tutmaya çalışıyorum cnm olabıldıggınce dıger turlu bebegımde streese gırıyor kanama alanı kesenın altındaydı dahamı ıyı dahamı kotu bılmıyorum drlar a kalsa hemen düşşün zaten ama o mınnosun zıplayıp hareket ettıgını gorunce nasıl kotu bısey dusınbılırsın cok tatlılar ıns buyucekler
ı

Erkekler cogulukta ekım annelerınde bu yaramaz erkekler neler yapıyolar bıze ah cok nazlı olcaklar
Evet canim eylul ekim boyle valla timsahlar gibi mevsimine goremi cinsiyetler belli oluyo nedir o degilde 22 ekim sonrasi dogacak erkek bebekler bir de akrep burcu olacak felaket yani benimki de oyle olabilir

plojovic gunaydin canim ellerine saglik boyle tablodan bakmak iyi oldu kim nerden kac yasinda bebek cinsiyetleri falan. Bu arada ben eksiklerimi tamamlayayim. Yas=29 Yer=Yurtdisi Baslangic kilom= 58

dlkkydlntpl canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağ salim sağlıcakla dünyaya gelecek lütfen moralini yüksek tut bebeşinin sana ihtiyacı var unutma bu arada ikili tarama testini değerlendirdiler mi canım

Sagol cnm amın ıns kuzular saglıkla dogsunlar degerlendırdı normal cıkmıs dedı sıkıntı yok dedı

plojovic canım ellerine sağlık tablo mükemmel olmuş Allah razı olsun.
Sat: 13 ocak 2018
Btd: 20 ekim 2018
Başlangıç kilo: 53

Evet canim eylul ekim boyle valla timsahlar gibi mevsimine goremi cinsiyetler belli oluyo nedir o degilde 22 ekim sonrasi dogacak erkek bebekler bir de akrep burcu olacak felaket yani benimki de oyle olabilir
Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırse

Kızlar ense kalınlığı 1.69 cıktı
Doktor normal ama kan sonucu ile değerlendirilir dedi
Ya bu çocuk beni öldürecek yine iki kolunu oynattı sonra sırtını döndü uyudu

Ben de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Devlet ama özeller eline su dökemez. Öncekinde de ayni yere gitmiştim son dönem suyun az dediler profa yönlendirildim doğumumu Prof yaptı. Ücretli ama çok yüksek değil fiyatı . Erken doğum oldu .

Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırse
Akrep burcu genel ozelliklerini pek bilmiyorum da sadce capkin olduklari yaygin bilinen ozellikleri o yuzden soyledim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…