2018 Ekim Anneleri

Cok tesekkur ederim canm...sana da cok gecmis olsun..insallah bir daha hamilelik surecinde hasta olmayiz...
Bana uzun yol yuremek yasak oldugu icin ve ignr kullandigim icin kadin dogum doktoruma gorunmeden yada fikir almadan ne acile nede baska bir yere gitmek istemiyorum..

Cuma gunu hayirlisi ile guzel haberler alayim herseyin yolunda oldugunu goreyim doktorumda fikir alayim..olmazsa cumartesi gunu hastanr olmasa bile polikiligine giderim..
Sanki benimki de kendiliginden gececek gibi degil...

Hayir daha kotu olur diye korkuyorum..
Balgamli olunca acaba enfeksiyon mu kapti cigerlerim mi doldu odem mi oldu diye kafamda kuruyorum da kuruyorum...

Birdr dahiliye giderim sanirim..herhalde test yapar ve cigerlerimi dinler degil mi eb kotu bir serun takar..baska bir sey yapar mi ki bilemedim bende...senin gittigin doktor ne verdi sana canam..seninde balgamin varmiydi

Rica ederim :) hepimize ayri guzellik oldu hem boyle gormek ❤ Zormus evet :)

Harikasın valla ellerine sağlık canım Tablo şahane oldu Bu arada ben de Ankara'dayım

Sevgiler...

Sağol canım :) Hic silmeden hep artalım inşallah❤

plojovic gunaydin canim ellerine saglik boyle tablodan bakmak iyi oldu kim nerden kac yasinda bebek cinsiyetleri falan. Bu arada ben eksiklerimi tamamlayayim. Yas=29 Yer=Yurtdisi Baslangic kilom= 58

Evet gercekten iyi oldu :) minislere ait olunca daha da moral oldu :)

Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırse

23 Eylul'e kadar Başak canım :) Acele etmez belki minişin :)
Bende Başak burcuyum :)
Eşim boğa kızım boğa kizimin yukselenide başak :))))))
Esim diyor ki bu bebiste başaklı bisy olursa kendimi kuşatılmış hissedecem :))))
Insallah zamaninda saglikla dogsunda Terazi'de güzel :)

Kız allahmı soylettı bana basak dıye :) terazı olcak pardon 6 ekım gozukuyomama ultrasonda 4 gun onde gıdıyodu alaaallam

Iste banada onu onerdı cnm bnde bıkacgun donleneyım oyle gıderım dedım uzak cunku araba ayarlamam lazm ayakta kalmak ıstemıyorum

Kızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bısey

Kızlar ense kalınlığı 1.69 cıktı
Doktor normal ama kan sonucu ile değerlendirilir dedi
Ya bu çocuk beni öldürecek yine iki kolunu oynattı sonra sırtını döndü uyudu
Doktor o şekilde de bakabilir bence ultrason cihazında.Benim geçenlerde gittiğim doktor bebeği önden ,arkadan,yandan her taraftan göstermişti Ayrıntılı usg ile

plojovic bende vereyim bilgilerimi

sat: 15 ocak
tahmini doğum: 22 ekim
başlangıç kilo: 57
ilk çocuk
Istanbul

Merhaba hanimlar. Bayadir takip edemiorum liste yapiosunuz. Bgn gorsum minigimi sukur herseyimiz gzl 12. Haftadayiz ama gostermedi cinsiyetini dr tahmindede bulunmadi cok merk ediyorum hayirlisi artik . rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ins.
Sat: 15 ock
Yas:29
Ikinci gebelik
Kilo:68

Doktor o şekilde de bakabilir bence ultrason cihazında.Benim geçenlerde gittiğim doktor bebeği önden ,arkadan,yandan her taraftan göstermişti Ayrıntılı usg ile
Ayrıntılı da bakmadı canim
Bakalım sonuç çıkacak yarim saate nolcak

Ankaradaki arkadaslar nerde dogum yapacaksiniz. Ben aylin anil arslana gidiyorum koru da yapacam dogumu ins.

Kız allahmı soylettı bana basak dıye :) terazı olcak pardon 6 ekım gozukuyomama ultrasonda 4 gun onde gıdıyodu alaaallam

Nasip :) iyi olsunlarda insallah :)
Insana erken olacak gb geliyor ama genelde biliyor minisler ne zaman gelecegini.Acele etmek son zamandaki tedirginligi arttiriyor aslinda.Hic gerek yok

Kızlar ikili test kan sonucundaki free bhcg değeri cinsiyeti belirleyici rolü var mi

Benim esimde bende teraziyiz
Beybide terazi olacak en sevdigim burcdur zaten.

Mükemmeliyetçi, zevkli, zerafeti seven, keyfine duskun,sanatsal yönü kuvvetli, mantıklıdır terazi.

Ben yine super enerjigim.
Cam sildim. Son ayıma kadar ev temizlicem galiba ben oglumdaki gibi yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…