- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Akrep burcu genel ozelliklerini pek bilmiyorum da sadce capkin olduklari yaygin bilinen ozellikleri o yuzden soyledim :))
Çok geçmiş olsun cnm..Ben 10 gündür öksürüğü kesemedim ne yazık ki..Resmen boğazım ciğerlerin söküldü.Dün artık bebişi kontrolda gittim başka bi dr a korkumdan..Çok şükür bişeyi Yok..Sen kendine dikkat et annesi dedi dr.Ama bana sadece çaylar bal pekmez yetmedi ,antibiyotik ve spreylere rağmen bugün gene de rapor verdi..2 haftadır dinlenmedeyim..Boğaz’ın dinlensin diyor..Ben de çalıştığım İçin boğazını kullanmamalısın dedi.İnşallah sen bir an önce atlatırsın
Ellerine sağlık canım çok zahmet ettin bu tabloyu yapmak hiç kolay degil. Daha önce deneyimim oldu diyet hesaplarindayken vede programlamaciyim biliyorum tek tek her satırı bulup düzeltmek bisey eklemek bile zor. Ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel oldu tablomuz
Harikasın valla ellerine sağlık canımTablo şahane oldu Bu arada ben de Ankara'dayım
Sevgiler...
plojovic gunaydin canim ellerine saglik boyle tablodan bakmak iyi oldu kim nerden kac yasinda bebek cinsiyetleri falan. Bu arada ben eksiklerimi tamamlayayim. Yas=29 Yer=Yurtdisi Baslangic kilom= 58
Akrep burcu ınatcı olur sınırlenır cabuk ama cnm duygusal aılesıne baglı sevdıklerını koruyan ınsanlardır bende bı akrebım kendkmden orneek verdım bnmkı basak olucak ıns dunyaya gelırse
Kız allahmı soylettı bana basak dıye :) terazı olcak pardon 6 ekım gozukuyomama ultrasonda 4 gun onde gıdıyodu alaaallamRica ederim :) hepimize ayri guzellik oldu hem boyle gormek ❤ Zormus evet :)
Sağol canım :) Hic silmeden hep artalım inşallah❤
Evet gercekten iyi oldu :) minislere ait olunca daha da moral oldu :)
23 Eylul'e kadar Başak canım :) Acele etmez belki minişin :)
Bende Başak burcuyum :)
Eşim boğa kızım boğa kizimin yukselenide başak :))))))
Esim diyor ki bu bebiste başaklı bisy olursa kendimi kuşatılmış hissedecem :))))
Insallah zamaninda saglikla dogsunda Terazi'de güzel :)
Ahahah yyok kızlaro degıl erleklero bılemem ama cnm sevdımmı tam sever bn aıleme esıme cok bglıymAkrep burcu genel ozelliklerini pek bilmiyorum da sadce capkin olduklari yaygin bilinen ozellikleri o yuzden soyledim :))
Iste banada onu onerdı cnm bnde bıkacgun donleneyım oyle gıderım dedım uzak cunku araba ayarlamam lazm ayakta kalmak ıstemıyorumBen de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Devlet ama özeller eline su dökemez. Öncekinde de ayni yere gitmiştim son dönem suyun az dediler profa yönlendirildim doğumumu Prof yaptı. Ücretli ama çok yüksek değil fiyatı . Erken doğum oldu .
Doktor o şekilde de bakabilir bence ultrason cihazında.Benim geçenlerde gittiğim doktor bebeği önden ,arkadan,yandan her taraftan göstermişti Ayrıntılı usg ileKızlar ense kalınlığı 1.69 cıktı
Doktor normal ama kan sonucu ile değerlendirilir dedi
Ya bu çocuk beni öldürecek yine iki kolunu oynattı sonra sırtını döndü uyudu
Ayrıntılı da bakmadı canimDoktor o şekilde de bakabilir bence ultrason cihazında.Benim geçenlerde gittiğim doktor bebeği önden ,arkadan,yandan her taraftan göstermişti Ayrıntılı usg ile
Benimde eşim akrep ben aslan sıkıntı yok şu durumda :)Akrep burcunu severim eşim akrep ben Aslan geçinip gidiyoruz.
Kız allahmı soylettı bana basak dıye :) terazı olcak pardon 6 ekım gozukuyomama ultrasonda 4 gun onde gıdıyodu alaaallam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?