Beb ankaradayım ve bu konuyu düşünüyorum içinden çıkamıyorum.Zübeydeye yakınım.rutin kontrollere gittipim Dr doğum yaptırmıyor Zübeydeyi öneriyor ve zübeyde de refakatçi yasak hemşireler sert filan davranıyorlarmış.Sırf Teçhizat iyi olduğu için gidilir mi bilmemAnkaradaki arkadaslar nerde dogum yapacaksiniz. Ben aylin anil arslana gidiyorum koru da yapacam dogumu ins.
Benim esimde bende teraziyiz
Beybide terazi olacak en sevdigim burcdur zaten.
Mükemmeliyetçi, zevkli, zerafeti seven, keyfine duskun,sanatsal yönü kuvvetli, mantıklıdır terazi.
Ben yine super enerjigim.
Cam sildim. Son ayıma kadar ev temizlicem galiba ben oglumdaki gibi yine.
Ben 23 Eylül doğumluyum; burcum terazi yükselenim başak
benimki sezaryenle olacağı için yaklaşık 10 gün önce alınır yaklaşık, 23 eylül olsa aynı gün oldurdu doğumgünlerimiz ama pazara geliyo; dr bekletirse eğer 24'ünde doğsun terazi olsun.
zira bütün takıntılı, titiz, programcı yönlerimin yükselenimin suçu olduğunu düşünüyorum
ben uzun sure ayakta kalinca bel kalca agrisindan oturdugum yerden kalkamiyorum. Son 3 4 gundur arada ayak parmagima kramp giriyor.Kizlar merhaba bel agrisi kramp yaşayan varmi benim gibi ozellikle aksamlari oluyordu ama son günlerde gunduzde olmaya başladıcanim cok aciyor yatakta dönemiyorum
canin nasilsin nasil gidiyor bebisler. Benim kanamam devam ediyor ama hafif sadece pecete koyuyorum. Diger ucuz hamile arkadas vardi adini unuttum diger topikte. Nasil dogum yapmadi degil mi daha?Günaydın al benden de o kadar cok erken uyanıyorum bende yarın raporum bitiyor işe baslayacagım bakalımnen azından can sıkıntım gever
ben uzun sure ayakta kalinca bel kalca agrisindan oturdugum yerden kalkamiyorum. Son 3 4 gundur arada ayak parmagima kramp giriyor.
canin nasilsin nasil gidiyor bebisler. Benim kanamam devam ediyor ama hafif sadece pecete koyuyorum. Diger ucuz hamile arkadas vardi adini unuttum diger topikte. Nasil dogum yapmadi degil mi daha?
tr_lelli napiyosun canim camlari mi sildin valla ben uzanmiim bi yere diye kolumu kaldirinca hemen indiriyorum. Dikkat et Allah korusun canim
vaalla cnm kısmet erkek bıde erkenmı gecmı olur bılemem rısklı zamanda olmasnda kıcagımıza alalm kavusalm onlara ınsNasip :) iyi olsunlarda insallah :)
Insana erken olacak gb geliyor ama genelde biliyor minisler ne zaman gelecegini.Acele etmek son zamandaki tedirginligi arttiriyor aslinda.Hic gerek yok
50 nın altı cıkınca erkek ustu kız demıslerdı 48,5 cıktı benım dr erkek dedı cnmKızlar ikili test kan sonucundaki free bhcg değeri cinsiyeti belirleyici rolü var mi
Canım dgum yaptı o . Bir hafta olmustur. İyi bebeklerde iyi bildgm kadaryla . Benim de iyi işte bakalım ilerleyen haftlarda da iyi oluruz inş.ben uzun sure ayakta kalinca bel kalca agrisindan oturdugum yerden kalkamiyorum. Son 3 4 gundur arada ayak parmagima kramp giriyor.
canin nasilsin nasil gidiyor bebisler. Benim kanamam devam ediyor ama hafif sadece pecete koyuyorum. Diger ucuz hamile arkadas vardi adini unuttum diger topikte. Nasil dogum yapmadi degil mi daha?
tr_lelli napiyosun canim camlari mi sildin valla ben uzanmiim bi yere diye kolumu kaldirinca hemen indiriyorum. Dikkat et Allah korusun canim
kızlar yok mu bel ağrısı yaşayan magnezyum eksikliği dendi ama dr normal dedi akşamları feci daha çok oluyor yatakta dönemiyorum sizler nasılsınız bu konuda şikayetçimisiniz
Canim ben yazdim bi gun 10 kisi misafir agirladim aksam misafitlerin yaninda oturdugum yerden kalkamadim agridan. Sonra gecti ama. Bence dr.unla paylas bu konuyukızlar yok mu bel ağrısı yaşayan magnezyum eksikliği dendi ama dr normal dedi akşamları feci daha çok oluyor yatakta dönemiyorum sizler nasılsınız bu konuda şikayetçimisiniz
hemen kalcamin ustu canim ama kalcama cok yakin sanki cikacak gibi agridi o yuzden cok ayakta kalmamaya calisiyorumayakta sabit durunca belim ağrıyor benim de ve kalça ağrısı....
kalça ağrısı ne saçma ne alaka diyordum bak senin de öyleymiş. hatta çok ağrıyınca yürürken bacağım da ağrımaya başlıyor.
Bu kadar erken haftalarda bel ağrısı oluyor muydu kızımda da unutmuşum, ilerleyen aylarda çok oluyordu da...
ay sana yazdiktan sonra baktim ne guzel dogduktan sonra bile detayli aciklamis sagolsun. Allah sana da daha ileri haftalari nasip etsjn.Canım dgum yaptı o . Bir hafta olmustur. İyi bebeklerde iyi bildgm kadaryla . Benim de iyi işte bakalım ilerleyen haftlarda da iyi oluruz inş.
ben zor sahip oldum ya canim. Her hareketime dikkat ediyorum o yuzden korktum senin icinBeth18 Canım ben kendimi iyi hissediyorum risk vs yok şükür rahatim
Yavaş yavaş hallediyorum.
Oğlumda da kendi işlerimi yaz temizliğini kendim yaptim.
Tül cam dip köse.
Kendimi iyi hissettiğin sürece yaparim sanirim bakalim.
Amin canım inşallah .Canim ben yazdim bi gun 10 kisi misafir agirladim aksam misafitlerin yaninda oturdugum yerden kalkamadim agridan. Sonra gecti ama. Bence dr.unla paylas bu konuyu
hemen kalcamin ustu canim ama kalcama cok yakin sanki cikacak gibi agridi o yuzden cok ayakta kalmamaya calisiyorum
ay sana yazdiktan sonra baktim ne guzel dogduktan sonra bile detayli aciklamis sagolsun. Allah sana da daha ileri haftalari nasip etsjn.
ben zor sahip oldum ya canim. Her hareketime dikkat ediyorum o yuzden korktum senin icin
Benim 22.2 çıkmış canim Aaa doğruluğu var mi acaba50 nın altı cıkınca erkek ustu kız demıslerdı 48,5 cıktı benım dr erkek dedı cnm
Ne sordun canim?Kızlar bır soru sormultum bıkac sayfa onde kımse gırmedımı acaba
ben dun pancoya baktim Allahim amma pahali her sey bizim bide ×2 dusunemiyorum bile. Sen yaptin mi canimAlışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?
benim 3.bebisten dolayi bi aksam cok kanamam oldu acile gittik. Ama sonrasinda dr.um artik bu kadar olacagini dusunmuyorum dedi. Haftada bir pruloton her gun 2 doz progestan devam ediyorum bakalim. Kanamamda her gun var ama az az.Amin canım inşallah .
Sen ne durumdasın ?
o deger ne degeri canim?Benim 22.2 çıkmış canim Aaa doğruluğu var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?