2018 Ekim Anneleri

Ben 23 Eylül doğumluyum; burcum terazi yükselenim başak

benimki sezaryenle olacağı için yaklaşık 10 gün önce alınır yaklaşık, 23 eylül olsa aynı gün oldurdu doğumgünlerimiz ama pazara geliyo; dr bekletirse eğer 24'ünde doğsun terazi olsun.
zira bütün takıntılı, titiz, programcı yönlerimin yükselenimin suçu olduğunu düşünüyorum

Ankaradaki arkadaslar nerde dogum yapacaksiniz. Ben aylin anil arslana gidiyorum koru da yapacam dogumu ins.
Beb ankaradayım ve bu konuyu düşünüyorum içinden çıkamıyorum.Zübeydeye yakınım.rutin kontrollere gittipim Dr doğum yaptırmıyor Zübeydeyi öneriyor ve zübeyde de refakatçi yasak hemşireler sert filan davranıyorlarmış.Sırf Teçhizat iyi olduğu için gidilir mi bilmem

Terazilerin yüz güzelliğide bilinen özelliklerindendir genelde :)

Bende 16 Eylül :)
Esim 10 Mayıs,kızım 8 Mayıs :)
Mecburi sezeryan oldum ama gun ayarlamadim bekledim :)
yine oyle yaparim diye düşünüyorum.Doğumun nasibi son aya bağlı bakalım :)

Kizlar merhaba bel agrisi kramp yaşayan varmi benim gibi ozellikle aksamlari oluyordu ama son günlerde gunduzde olmaya başladı canim cok aciyor yatakta dönemiyorum
ben uzun sure ayakta kalinca bel kalca agrisindan oturdugum yerden kalkamiyorum. Son 3 4 gundur arada ayak parmagima kramp giriyor.

Günaydın al benden de o kadar cok erken uyanıyorum bende yarın raporum bitiyor işe baslayacagım bakalımnen azından can sıkıntım gever
canin nasilsin nasil gidiyor bebisler. Benim kanamam devam ediyor ama hafif sadece pecete koyuyorum. Diger ucuz hamile arkadas vardi adini unuttum diger topikte. Nasil dogum yapmadi degil mi daha?

tr_lelli napiyosun canim camlari mi sildin valla ben uzanmiim bi yere diye kolumu kaldirinca hemen indiriyorum. Dikkat et Allah korusun canim

kızlar yok mu bel ağrısı yaşayan magnezyum eksikliği dendi ama dr normal dedi akşamları feci daha çok oluyor yatakta dönemiyorum sizler nasılsınız bu konuda şikayetçimisiniz

ayakta sabit durunca belim ağrıyor benim de ve kalça ağrısı....

kalça ağrısı ne saçma ne alaka diyordum bak senin de öyleymiş. hatta çok ağrıyınca yürürken bacağım da ağrımaya başlıyor.
Bu kadar erken haftalarda bel ağrısı oluyor muydu kızımda da unutmuşum, ilerleyen aylarda çok oluyordu da...

Ş
Nasip :) iyi olsunlarda insallah :)
Insana erken olacak gb geliyor ama genelde biliyor minisler ne zaman gelecegini.Acele etmek son zamandaki tedirginligi arttiriyor aslinda.Hic gerek yok
vaalla cnm kısmet erkek bıde erkenmı gecmı olur bılemem rısklı zamanda olmasnda kıcagımıza alalm kavusalm onlara ıns

Canım dgum yaptı o . Bir hafta olmustur. İyi bebeklerde iyi bildgm kadaryla . Benim de iyi işte bakalım ilerleyen haftlarda da iyi oluruz inş.

Beth18 Canım ben kendimi iyi hissediyorum risk vs yok şükür rahatim
Yavaş yavaş hallediyorum.
Oğlumda da kendi işlerimi yaz temizliğini kendim yaptim.
Tül cam dip köse.
Kendimi iyi hissettiğin sürece yaparim sanirim bakalim.

kızlar yok mu bel ağrısı yaşayan magnezyum eksikliği dendi ama dr normal dedi akşamları feci daha çok oluyor yatakta dönemiyorum sizler nasılsınız bu konuda şikayetçimisiniz

Kız mı acaba bebis diye dusundum :)
Eksiklikler ayri tabii kizlar daha cok bele vuruyor sanki duydugum.
Kizimda bnm belim cok agrirdi.
Kivi yiyordum hergun.Tabii kış gebeliginin bi sansiydi o da.
Kabak cekirdegide yiyebilirsin hergun 1 avuc

Kızlar bır soru sormultum bıkac sayfa onde kımse gırmedımı acaba

Alışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?

Canim ben yazdim bi gun 10 kisi misafir agirladim aksam misafitlerin yaninda oturdugum yerden kalkamadim agridan. Sonra gecti ama. Bence dr.unla paylas bu konuyu
hemen kalcamin ustu canim ama kalcama cok yakin sanki cikacak gibi agridi o yuzden cok ayakta kalmamaya calisiyorum

Canım dgum yaptı o . Bir hafta olmustur. İyi bebeklerde iyi bildgm kadaryla . Benim de iyi işte bakalım ilerleyen haftlarda da iyi oluruz inş.
ay sana yazdiktan sonra baktim ne guzel dogduktan sonra bile detayli aciklamis sagolsun. Allah sana da daha ileri haftalari nasip etsjn.

ben zor sahip oldum ya canim. Her hareketime dikkat ediyorum o yuzden korktum senin icin

Amin canım inşallah .
Sen ne durumdasın ?

Amin canım inşallah .
Sen ne durumdasın ?
benim 3.bebisten dolayi bi aksam cok kanamam oldu acile gittik. Ama sonrasinda dr.um artik bu kadar olacagini dusunmuyorum dedi. Haftada bir pruloton her gun 2 doz progestan devam ediyorum bakalim. Kanamamda her gun var ama az az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…