Ben ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldımNe sordun canim?
ben dun pancoya baktim Allahim amma pahali her sey bizim bide ×2 dusunemiyorum bile. Sen yaptin mi canim
Diğer iki bebiş iyi değil mi ? Ense kalınlıkları falan nasıl geldi ?benim 3.bebisten dolayi bi aksam cok kanamam oldu acile gittik. Ama sonrasinda dr.um artik bu kadar olacagini dusunmuyorum dedi. Haftada bir pruloton her gun 2 doz progestan devam ediyorum bakalim. Kanamamda her gun var ama az az.
kacar tane aldin? Mesela biberon yada bakim cantasi kac tane?Listen var mi? Valla benim bi dusugum oldugu icin biraz temkinliyim sanirim ama yavastan almak mantikliBen ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldım
Hıc bılmıyorum cnmBenim 22.2 çıkmış canim Aaa doğruluğu var mi acaba
Bn artık bısey almıyorumkacar tane aldin? Mesela biberon yada bakim cantasi kac tane?Listen var mi? Valla benim bi dusugum oldugu icin biraz temkinliyim sanirim ama yavastan almak mantikli
Kızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bıseyNe sordun canim?
ben dun pancoya baktim Allahim amma pahali her sey bizim bide ×2 dusunemiyorum bile. Sen yaptin mi canim
Allaha sukur iyiler. Ense kalinliklari da iyi kan sonuclarimda cok sukur iyi. Ama biliyosun cogul gebelikte tam sonucu bilemiyorlar. Seninkiler nasil ense kalinliklari sonuclari?Diğer iki bebiş iyi değil mi ? Ense kalınlıkları falan nasıl geldi ?
cok ayakta durma kendini yorma bakalim gececek mi canim?canım aynen dediğin gibi oturduğum yerden kalkamıyorum dr normal dedi işte bebek büyüyor rahminiz büyüyor vs.
bende yok hassasiyet canimKızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bısey
Senın bebışler nasıl cnm buaradaAllaha sukur iyiler. Ense kalinliklari da iyi kan sonuclarimda cok sukur iyi. Ama biliyosun cogul gebelikte tam sonucu bilemiyorlar. Seninkiler nasil ense kalinliklari sonuclari?
Dr. 3.bebis dusebilir ve vucut sadece onu atmayabilir yani vucut sagliksiz bebegi secmez demisti.iste ama kanamalar azaldigi icin biraz korkum azaldi ama hep bir risk var
cok ayakta durma kendini yorma bakalim gececek mi canim?
bende yok hassasiyet canim
insan onceden kayip yasayinca boyle oluyor. Sende endiselenme dinlen. Daha haftasonu cok yakinimiz bir hanimla konustum. Dr.lar kesin dusecek demisler hic kalkmamis yatagindan ama simdi kizi masallah 25 yasjndaBn artık bısey almıyorum
Ne guzel cnm saglıklı hamılelık gecırıp ıse gıtmeyı ısterdım sımdı her dk sıkıntılı bıze demıns bıran once duzelırız
Allah.a sukur simdilik iyiler herhalde. Yani wc.ye gittigimde bi pecete koyuyorm yetiyor. Azda olsa kanama var yani. Ama agrim falan yok. haftaya sali kontrolum var bakalim nasillar gorecegiz canim.Senın bebışler nasıl cnm buarada
canim profil mesajindaki epk.ek ne? Ozel degilse her defasinda soracam unutuyorum :)İnşallah son vakitlere kadar rahat bir şekilde geçer bundan sonraki haftalar da sizin için =)
Allah bılır cnm ondan baska ne dersen de bellımı olur buu ısler hayırlısıyla dıgar ıns eee senın dıger bebek dıguma kdr kalırsa sıkıntı olmazmıymıs cnminsan onceden kayip yasayinca boyle oluyor. Sende endiselenme dinlen. Daha haftasonu cok yakinimiz bir hanimla konustum. Dr.lar kesin dusecek demisler hic kalkmamis yatagindan ama simdi kizi masallah 25 yasjnda
Ins cnm ya hayırlısıyla dogsunlar daha ne ısterızİnşallah son vakitlere kadar rahat bir şekilde geçer bundan sonraki haftalar da sizin için =)
Kızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bısey
kacar tane aldin? Mesela biberon yada bakim cantasi kac tane?Listen var mi? Valla benim bi dusugum oldugu icin biraz temkinliyim sanirim ama yavastan almak mantikli
Yok kız butun gun yatıyorum zaten ne bılım gazdan mı oluyo bebi mı yukarı cıkıyo anlamadm ara sıra oluyo sankı bebiyi hissediyorum varlıgını tabı hareket ıcın cok erken dahaCanim daha cok yoruldugunda mi oluyor ona dikkat et
Bebek buyudukce dedigin daha cok oluyor gerilip kaliyor kipirdatmiyor :)
Tam mevsim degisimi suan.Aslinda bicok sey alinabilir sonbahara kışa yönelik :) Indirimler hatri sayilir olur :)
Ama bende cinsiyet belli olmadan almak istemedim.
Buyuk esyalardan cogu var banyo vb.
Kız olursa şanslı valla :) Ya da erkek olursa daha şanslı hepsi yeni alinacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?