2018 Ekim Anneleri

Ne sordun canim?
ben dun pancoya baktim Allahim amma pahali her sey bizim bide ×2 dusunemiyorum bile. Sen yaptin mi canim
Ben ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldım

benim 3.bebisten dolayi bi aksam cok kanamam oldu acile gittik. Ama sonrasinda dr.um artik bu kadar olacagini dusunmuyorum dedi. Haftada bir pruloton her gun 2 doz progestan devam ediyorum bakalim. Kanamamda her gun var ama az az.
Diğer iki bebiş iyi değil mi ? Ense kalınlıkları falan nasıl geldi ?

canım aynen dediğin gibi oturduğum yerden kalkamıyorum dr normal dedi işte bebek büyüyor rahminiz büyüyor vs.

Kızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bısey

Ben ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldım
kacar tane aldin? Mesela biberon yada bakim cantasi kac tane?Listen var mi? Valla benim bi dusugum oldugu icin biraz temkinliyim sanirim ama yavastan almak mantikli

Ne sordun canim?
ben dun pancoya baktim Allahim amma pahali her sey bizim bide ×2 dusunemiyorum bile. Sen yaptin mi canim
Kızlar gobek delıgınızın azcık altında hassaslık sertlesme hıssedıyomsnz ben bazen hıssedıyorum ozellıklede bugun bebek yukarımı cıkıyo turunuyomu yada ne anlamıyorum ama sankı orda hafıf sertlık oluyo bazı duurumlarda degısık bısey

Benim oglumdan sakladığım bir cok sey var
Beşik, yürüteç, ana kucagi
Yelekler, hirkalar,patikler, hic açılmamış paketinde bebek havlusu, etiketi uzerinde çoraplar, ev ayakkabıları.
4 tane battaniye var.
Hepsine baktim zibinlardan kötü olanları lastikleri eriyenleri ayirdim.
Gerisini yıkayıp utulerim.

Hele 3-4yas icin (erkek olursa tabi) kazaklar montlar pantolonlar var baya.
Bunları vermeye kıyamamıştım
Hepsi kaliteli seyler.
Tüylenmiş olanların tüylerini mak. Topladim.
Kullanacağım zaman yıkar utulerim.

Hastanede çıkışı, biberon, emzik, bez, alt açma örtüsü gibi seyler almaya baslicam.
Nettende sipariş vereceklerim var.

Diğer iki bebiş iyi değil mi ? Ense kalınlıkları falan nasıl geldi ?
Allaha sukur iyiler. Ense kalinliklari da iyi kan sonuclarimda cok sukur iyi. Ama biliyosun cogul gebelikte tam sonucu bilemiyorlar. Seninkiler nasil ense kalinliklari sonuclari?

Dr. 3.bebis dusebilir ve vucut sadece onu atmayabilir yani vucut sagliksiz bebegi secmez demisti.iste ama kanamalar azaldigi icin biraz korkum azaldi ama hep bir risk var
canım aynen dediğin gibi oturduğum yerden kalkamıyorum dr normal dedi işte bebek büyüyor rahminiz büyüyor vs.
cok ayakta durma kendini yorma bakalim gececek mi canim?

bende yok hassasiyet canim

Senın bebışler nasıl cnm buarada

insan onceden kayip yasayinca boyle oluyor. Sende endiselenme dinlen. Daha haftasonu cok yakinimiz bir hanimla konustum. Dr.lar kesin dusecek demisler hic kalkmamis yatagindan ama simdi kizi masallah 25 yasjnda
Allah bılır cnm ondan baska ne dersen de bellımı olur buu ısler hayırlısıyla dıgar ıns eee senın dıger bebek dıguma kdr kalırsa sıkıntı olmazmıymıs cnm

Benim 2li test sonucu ayin 12sinde cikacakmis.
Cumartesi gidicem ama hastaneye ozaman alirim.
Doktor sonucu gorim haftaya dedi.
Onu gostericem.

Şu dönemler artik geçse ya.
Ben rahatim ama her hastaneye gidecegimde geriliyorum doktoru gorene kadar.
Doktoru gorunce rahatliyorum.

Canim daha cok yoruldugunda mi oluyor ona dikkat et
Bebek buyudukce dedigin daha cok oluyor gerilip kaliyor kipirdatmiyor :)

kacar tane aldin? Mesela biberon yada bakim cantasi kac tane?Listen var mi? Valla benim bi dusugum oldugu icin biraz temkinliyim sanirim ama yavastan almak mantikli

Tam mevsim degisimi suan.Aslinda bicok sey alinabilir sonbahara kışa yönelik :) Indirimler hatri sayilir olur :)
Ama bende cinsiyet belli olmadan almak istemedim.
Buyuk esyalardan cogu var banyo vb.
Kız olursa şanslı valla :) Ya da erkek olursa daha şanslı hepsi yeni alinacak

Yok kız butun gun yatıyorum zaten ne bılım gazdan mı oluyo bebi mı yukarı cıkıyo anlamadm ara sıra oluyo sankı bebiyi hissediyorum varlıgını tabı hareket ıcın cok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…