AnkaraKızlar şehirde ekleyebiliriz isterseniz
Bu arada ellerinize sağlıkKızlar şehirde ekleyebiliriz isterseniz
İlk aile hekimine gittim ama çok bilgili bir adam.Ardından göğüs hastalıkları uzmanına göründüm.Buna rağmen bronşite çevirdi.Ve öksürükten çocuğu kusacam nerdeyseCok tesekkur ederim canm...sana da cok gecmis olsun..insallah bir daha hamilelik surecinde hasta olmayiz...
Bana uzun yol yuremek yasak oldugu icin ve ignr kullandigim icin kadin dogum doktoruma gorunmeden yada fikir almadan ne acile nede baska bir yere gitmek istemiyorum..
Cuma gunu hayirlisi ile guzel haberler alayim herseyin yolunda oldugunu goreyim doktorumda fikir alayim..olmazsa cumartesi gunu hastanr olmasa bile polikiligine giderim..
Sanki benimki de kendiliginden gececek gibi degil...
Hayir daha kotu olur diye korkuyorum..
Balgamli olunca acaba enfeksiyon mu kapti cigerlerim mi doldu odem mi oldu diye kafamda kuruyorum da kuruyorum...
Birdr dahiliye giderim sanirim..herhalde test yapar ve cigerlerimi dinler degil mi eb kotu bir serun takar..baska bir sey yapar mi ki bilemedim bende...senin gittigin doktor ne verdi sana canam..seninde balgamin varmiydi
canim profil mesajindaki epk.ek ne? Ozel degilse her defasinda soracam unutuyorum :)
Bu etiketleme işini nasıl yapıyoruz?Pembemsi nerelerde etiketleyemedim de nick mi değiştirdi acaba buldum @Pmbemsi
@ işareti yapıp etiketlemek istediğimiz kişinin nickini yazıyoruz resmi çıkıyor üzerine tıklıyoruz örneğin J justsmileeBu etiketleme işini nasıl yapıyoruz?
Alışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?
Bende de ga var bazen baya sısıyorum ama burturlu gecmıyorKızlar konu açtım ama cvp yazan yok bide size sorayım dedim aşırı şişkinliğim var beni çok rahatsız ediyor az da yiyorum ama bu gaz beni mahvetti aynı problemi yaşayıp çare bulan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Daha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bendeBende de ga var bazen baya sısıyorum ama burturlu gecmıyor
Sağol canım hepimize iyi oldu :)Bu arada ellerinize sağlık
SaskinAnne canim senin sorduğun soruyu ben de sormuştum. Ama kimse cevap vermedi. Hatta daha önce cinsiyet tahmini sormuştum içtiğim kan ilacini falan sormuştum onlara da cevap veren olmadi :) o nedenle sana yazmak istedim. Oğlumun ikili test sonucuna baktim 38 çıkmış. Şimdiki bebisin sonucunu da yarin alicam insallah. Gerci cinsiyet daha belli degil. Yarin dr soyler mi bilmiyorum.
benim dr normal dedi 2 li test vs. yapalım demedi kızlar
Ben ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldım
Canım nasılsın senin cinsiyet belli oldu mu bende bi hevesle bekliyorum alışveriş için 6 sene beklemişim diyorum şimdi bu ne sabırsızlık :)Bende yavaştan almaya başladım
Hepsini sonraya bırakmak istemiyorum
Maddi açıdan zorlanmak istemiyorum
Zaten 13 yılın ahdı ve hevesi var
Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşALLAH
Benim oglumdan sakladığım bir cok sey var
Beşik, yürüteç, ana kucagi
Yelekler, hirkalar,patikler, hic açılmamış paketinde bebek havlusu, etiketi uzerinde çoraplar, ev ayakkabıları.
4 tane battaniye var.
Hepsine baktim zibinlardan kötü olanları lastikleri eriyenleri ayirdim.
Gerisini yıkayıp utulerim.
Hele 3-4yas icin (erkek olursa tabi) kazaklar montlar pantolonlar var baya.
Bunları vermeye kıyamamıştım
Hepsi kaliteli seyler.
Tüylenmiş olanların tüylerini mak. Topladim.
Kullanacağım zaman yıkar utulerim.
Hastanede çıkışı, biberon, emzik, bez, alt açma örtüsü gibi seyler almaya baslicam.
Nettende sipariş vereceklerim var.
İkili test her zaman dopru sonuç vermiyor ve bebeğiniz sağlıklı olsa bile hatalı çıkıp bütün hamilelik döneminizi mahvedebiliyor ben yaptırmadım gerçi benim tüp bebek embriyolarım pgt ye gitti ama yine de yaptırmazdımbenim dr normal dedi 2 li test vs. yapalım demedi kızlar
Canım nasılsın senin cinsiyet belli oldu mu bende bi hevesle bekliyorum alışveriş için 6 sene beklemişim diyorum şimdi bu ne sabırsızlık :)
Maşallah bana da kız dedi ama bekliyorum netleşmesini çünkü bende erkek diyorum yani gönlümdeki erkek :)) şimdilik bende eşim çok sabırsız diye zıbınla 2 3 tulum aldım hevesini az da olsa alsın diye :)Evet 12. haftada dr tahmini olarak erkek dedi
Değişmez diye düşünüyorum çünkü bende erkek hissediyorum hep
Ben zor duruyorum alışveriş için
Hatta dün bişeyler aldım eşim niye beraber almıyoz diye sitem yaptı bana
O da baya hevesli garibim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?