2018 Ekim Anneleri

İlk aile hekimine gittim ama çok bilgili bir adam.Ardından göğüs hastalıkları uzmanına göründüm.Buna rağmen bronşite çevirdi.Ve öksürükten çocuğu kusacam nerdeyse

Kızlar konu açtım ama cvp yazan yok bide size sorayım dedim aşırı şişkinliğim var beni çok rahatsız ediyor az da yiyorum ama bu gaz beni mahvetti aynı problemi yaşayıp çare bulan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Alışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?

ben detaylı ultrasondan sonra almaya başlarım en erken herhalde...
kız olursa ablasından kalanları kullanırım bedavaya gelir:)
şık falan süslü bişeyler alırım ancak ekstra...

Bende de ga var bazen baya sısıyorum ama burturlu gecmıyor

SaskinAnne canim senin sorduğun soruyu ben de sormuştum. Ama kimse cevap vermedi. Hatta daha önce cinsiyet tahmini sormuştum içtiğim kan ilacini falan sormuştum onlara da cevap veren olmadi :) o nedenle sana yazmak istedim. Oğlumun ikili test sonucuna baktim 38 çıkmış. Şimdiki bebisin sonucunu da yarin alicam insallah. Gerci cinsiyet daha belli degil. Yarin dr soyler mi bilmiyorum.

benim dr normal dedi 2 li test vs. yapalım demedi kızlar

Bende de ga var bazen baya sısıyorum ama burturlu gecmıyor
Daha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bende inşaşlah birisi yardımcı olur çok rahatsız ediyor beni

Bu arada ellerinize sağlık
Sağol canım hepimize iyi oldu :)

Hiç kendini geri çekme canım.
Gerekiyorsa isim etiketleyerek sor
Hatta tekrar sor
Hepimiz bi sekilde birbirimizin icini rahatlatiyoruz.Bilen biri mutlaka cikar.

Sana sormak zorunda canım.
O seçimi sen yapabilirsin.

Ben ufaktan ufaktan alıyorum . Bebek ayakkabsı emzik biberon . Göğüs ucu kremi göğüs pedi bebek küveti yapay göğüs ucu süt saklama poşetleri anne bebek çantası aldım

Bende yavaştan almaya başladım
Hepsini sonraya bırakmak istemiyorum
Maddi açıdan zorlanmak istemiyorum
Zaten 13 yılın ahdı ve hevesi var
Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşALLAH

Canım nasılsın senin cinsiyet belli oldu mu bende bi hevesle bekliyorum alışveriş için 6 sene beklemişim diyorum şimdi bu ne sabırsızlık :)

Maşallah baya herşeyi varmış
Bizim ilk olacağı için mecbur sıfırdan herşeyi alıcaz

İkili test her zaman dopru sonuç vermiyor ve bebeğiniz sağlıklı olsa bile hatalı çıkıp bütün hamilelik döneminizi mahvedebiliyor ben yaptırmadım gerçi benim tüp bebek embriyolarım pgt ye gitti ama yine de yaptırmazdım

Canım nasılsın senin cinsiyet belli oldu mu bende bi hevesle bekliyorum alışveriş için 6 sene beklemişim diyorum şimdi bu ne sabırsızlık :)

Evet 12. haftada dr tahmini olarak erkek dedi
Değişmez diye düşünüyorum çünkü bende erkek hissediyorum hep
Ben zor duruyorum alışveriş için
Hatta dün bişeyler aldım eşim niye beraber almıyoz diye sitem yaptı bana
O da baya hevesli garibim yaa

Maşallah bana da kız dedi ama bekliyorum netleşmesini çünkü bende erkek diyorum yani gönlümdeki erkek :)) şimdilik bende eşim çok sabırsız diye zıbınla 2 3 tulum aldım hevesini az da olsa alsın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…