2018 Ekim Anneleri

Gözden kaçmıştır belki canim benimde bilgim yok hic. 22.2 çıkmış erkek olur kiz olur cok onwmlibdegil bugun tarama testlerimiz de iyi cikti şükür

o deger ne degeri canim?

Canim ikili taramada ki serbest beta hcg değeri var o

Daha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bende inşaşlah birisi yardımcı olur çok rahatsız ediyor beni
Rezenemı pek ıcebılcegnk sanmam bı dr a gorun keske tek sorunum gaz olsaydı

Benim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr
Söylediğinde bakarız gerçekten de etkili mi
Benimki sürekli sırtını döndüğü için bisey göremiyor doktor bi iki hareket ediyor sonra uyuyor çok tembeliz :)
Belki cinsiyette belli olur demistim ama sonuçlar iyi cıktı ya çok önemli degil

Canım korkma allahın izniyle birsey olmaz inşallah bol bol yat iş yapma fazla.
Benimde ense kalınlıkları iyi şükür .ikili tste gerek duymadı ultrasondan takip edeceğim dedi .

Benimki sürekli sırtını döndüğü için bisey göremiyor doktor bi iki hareket ediyor sonra uyuyor çok tembeliz :)
Belki cinsiyette belli olur demistim ama sonuçlar iyi cıktı ya çok önemli degil
Kesinlikle önemli değil sağlıklı olsunlar da kızı erkeği farketmez
Ama yine de çok merak ediyorum acaba ne diye

Vay uykucu şirin :)

Alışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?

Canim merhaba, hayir henuz almadim yalnizca internetten anne bebek cantasi aldim ama o da ancak 1 aya gelir. Ben cevremdeki guvendigim arkadaslarimdan ve annemlerden ha birde burada bi arkadas bizim icin bi liste olusturmustu onlardab esinlenerek bi liste olusturmayi dusunuyorum ilk bebegim olucak nasipse ama calisacagim icin daha cok pratik kullanisli seyler almak istiyorum ve bazi seylerden az öz alayim istiyorum mesela emzik ve bebek bezi tamamiyle bebegine bagliymis kimi bebek en pahalisini tutmazken bakkal usulu emzik denir ya hani bizim zamanimizdan olanlar onu tutuyormus o yuzden unibaby yenidogan islak mendil haricinde suan stok yapacagim bisey aklima gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…