- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Gözden kaçmıştır belki canim benimde bilgim yok hic. 22.2 çıkmış erkek olur kiz olur cok onwmlibdegil bugun tarama testlerimiz de iyi cikti şükürSaskinAnne canim senin sorduğun soruyu ben de sormuştum. Ama kimse cevap vermedi. Hatta daha önce cinsiyet tahmini sormuştum içtiğim kan ilacini falan sormuştum onlara da cevap veren olmadi :) o nedenle sana yazmak istedim. Oğlumun ikili test sonucuna baktim 38 çıkmış. Şimdiki bebisin sonucunu da yarin alicam insallah. Gerci cinsiyet daha belli degil. Yarin dr soyler mi bilmiyorum.
o deger ne degeri canim?
Rezenemı pek ıcebılcegnk sanmam bı dr a gorun keske tek sorunum gaz olsaydıDaha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bendeinşaşlah birisi yardımcı olur çok rahatsız ediyor beni
Benim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr50 nın altı cıkınca erkek ustu kız demıslerdı 48,5 cıktı benım dr erkek dedı cnm
Cnm supersın vallaha . sehır bursaNe isterseniz olur artık
Hakkini vereyim degil mi ama
Benim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr
Söylediğinde bakarız gerçekten de etkili mi
Doktor normal dedi rezeneyi iç dedi ilaç vermek istemedi sanırım bi dahaki muayeneye de çok var .. başka ne sorunun var senin ?Rezenemı pek ıcebılcegnk sanmam bı dr a gorun keske tek sorunum gaz olsaydı
Bende gemlık:))Ben Gemlikten siz
Bende İstanbul'dan cnm çok güzel olmuş ellerine sağlıkNe isterseniz olur artık
Hakkini vereyim degil mi ama
Benimki sürekli sırtını döndüğü için bisey göremiyor doktor bi iki hareket ediyor sonra uyuyor çok tembeliz :)Benim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr
Söylediğinde bakarız gerçekten de etkili mi
Canım korkma allahın izniyle birsey olmaz inşallah bol bol yat iş yapma fazla.Allaha sukur iyiler. Ense kalinliklari da iyi kan sonuclarimda cok sukur iyi. Ama biliyosun cogul gebelikte tam sonucu bilemiyorlar. Seninkiler nasil ense kalinliklari sonuclari?
Dr. 3.bebis dusebilir ve vucut sadece onu atmayabilir yani vucut sagliksiz bebegi secmez demisti.iste ama kanamalar azaldigi icin biraz korkum azaldi ama hep bir risk var
cok ayakta durma kendini yorma bakalim gececek mi canim?
bende yok hassasiyet canim
Pazartesi gideceğim inşalllah o zaman söyleyebilirHayırlısı olsn bakalm merak edıyorum sızıde
Kesinlikle önemli değil sağlıklı olsunlar da kızı erkeği farketmezBenimki sürekli sırtını döndüğü için bisey göremiyor doktor bi iki hareket ediyor sonra uyuyor çok tembeliz :)
Belki cinsiyette belli olur demistim ama sonuçlar iyi cıktı ya çok önemli degil
Babası gibi ya o da çok sever uykuyu :)Kesinlikle önemli değil sağlıklı olsunlar da kızı erkeği farketmez
Ama yine de çok merak ediyorum acaba ne diye
Vay uykucu şirin :)
Yatıyrm cnm kahvelık gelıyo baska bısı yok dıa edıyorum ıns kanama alanım kuculur dıyePazartesi gideceğim inşalllah o zaman söyleyebilir
Sen nasıl oldun canım iyi misin biraz daha
Babası gibi ya o da çok sever uykuyu :)
İnşallah canım dualarımdasınYatıyrm cnm kahvelık gelıyo baska bısı yok dıa edıyorum ıns kanama alanım kuculur dıye
Alışverişe başladınız mı kızlar ? Nelr aldınız? Hangi markalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?