Canımm liste varsa bizede atarsan yada lazım olanlar listesi varsa herhangi birinde buraya atarsa bizde faydalanabilriz özellikle tecrübeli anneler alınacaklar listesinyapıp bize ulastırrsanz cok iyi olur.Canim merhaba, hayir henuz almadim yalnizca internetten anne bebek cantasi aldim ama o da ancak 1 aya gelir. Ben cevremdeki guvendigim arkadaslarimdan ve annemlerden ha birde burada bi arkadas bizim icin bi liste olusturmustu onlardab esinlenerek bi liste olusturmayi dusunuyorum ilk bebegim olucak nasipse ama calisacagim icin daha cok pratik kullanisli seyler almak istiyorum ve bazi seylerden az öz alayim istiyorum mesela emzik ve bebek bezi tamamiyle bebegine bagliymis kimi bebek en pahalisini tutmazken bakkal usulu emzik denir ya hani bizim zamanimizdan olanlar onu tutuyormus o yuzden unibaby yenidogan islak mendil haricinde suan stok yapacagim bisey aklima gelmiyor
Ins kuzum cok sagol allahın ıznıyle hepımız ıcın hersey guzel olsunİnşallah canım dualarımdasın
Allahın izniyle küçülecek ve geçecek yürekten inanıyorum
Benim de 107 çıkmış ama beni kim görse erkek diyor nerdeyse tüm sülalem rüyasında erkek görmüş :) bende erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüyamda bakalım sonuç tutacak mı :)Benim 22.2 çıkmış canim Aaa doğruluğu var mi acaba
Aynen cnm önceliğimiz sağlıklı olmaları..Ben sizden epey geriden geldiğim için bu konularda fikir yapamıyorum yadaysa cevap verirdim .Benimki sürekli sırtını döndüğü için bisey göremiyor doktor bi iki hareket ediyor sonra uyuyor çok tembeliz :)
Belki cinsiyette belli olur demistim ama sonuçlar iyi cıktı ya çok önemli degil
Hep ne ise yaricak ya kiz olursa falan diyordum annem hep saklayalım dedi.Maşallah baya herşeyi varmış
Bizim ilk olacağı için mecbur sıfırdan herşeyi alıcaz
Allah gönlüne göre versin insaallahBenim de 107 çıkmış ama beni kim görse erkek diyor nerdeyse tüm sülalem rüyasında erkek görmüş :) bende erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüyamda bakalım sonuç tutacak mı :)
2 haftan kalmis seninde :)Aynen cnm önceliğimiz sağlıklı olmaları..Ben sizden epey geriden geldiğim için bu konularda fikir yapamıyorum yadaysa cevap verirdim .
Selam canım senin bebiş kız mıydı öyle hatırlıyorum sankiHep ne ise yaricak ya kiz olursa falan diyordum annem hep saklayalım dedi.
Iyiki diyorum simdi.
Seneler gecti bi de unutmusum
Bakarken bunu ne ara almisiz.
Aa bu hic giyilmemiş bile falan dedik.
Bnde rıyamda pembe tulumlarmgordm ama erkek coktı ;₺ sanırom tersı cıkıyorBenim de 107 çıkmış ama beni kim görse erkek diyor nerdeyse tüm sülalem rüyasında erkek görmüş :) bende erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüyamda bakalım sonuç tutacak mı :)
Oğlum var.Selam canım senin bebiş kız mıydı öyle hatırlıyorum sanki
Ben cok açık ve limonlu haftada 2-3 defa iciyorum.Kizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Kizlar citcitli badyler icinde zarf yakalar kullanışliymis.
Oğlumda cok almamıştım ama arkadasim tavsiye etti.
Çıkarması kolay siyir çıkar dedi.
Ahs. 13 sene geçti dile kolay nasil unutmusum.
Ip uçları tüyolar topluyorum :)
Hem telaşlı hem heycanlı hem sudan cikmis balik gibiyim.Evet hem metali olmuyor.Hemde giydirirken cikarirken kolay oluyor.
13 sene dile kolay :) tam bebis olacak sizin eve ufaklık :)
Bizde bile 4 sene gecti ama şu ustteki listryi okurken bile bu ne cok ya dedim icimden :))))
Canımm liste varsa bizede atarsan yada lazım olanlar listesi varsa herhangi birinde buraya atarsa bizde faydalanabilriz özellikle tecrübeli anneler alınacaklar listesinyapıp bize ulastırrsanz cok iyi olur.
Islak mendil olarK alkolsüz saf su ıslak mendiller hangileri acaba ? Bide anne bebek çantası ne aldın resim var mı ?
Kizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Bu cantalari gördükçe bende sevdim.Listeyi olusturunca yazicam canim aklimda ama tabiki tecrubeli annelerinki kulagimiza extra kupe olucaktir :) islak mendil olarak herkes unibaby yenidogan guzel oldugunu soyluyorlar ilk zamanlar saf su ve pamuk kullananlarda var ama kendimiz yasayip gorecegiz artik. Cantayi ali exp. Aldim resminide ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?