Bu cantalari gördükçe bende sevdim.
Renge karar verirsem bende sipariş verim en kısa zamanda.
Iç haznesi baya geniş ve cok gözlüYa sorma e bebekten falan baktik cok pahali hani bide sonra kullanilacak gibide degil modeller ali exptende hic alisveris yapmamistim denk geldim alayim ancak 1 aya gelir dedim ve sonra herkeste bu cantalardan gormeye basladim iyi ki almisim diyorum simdi :) ben bordo sectim kiz erkek diye degil sonra kendimde kullanirim
Ben haftada bir gün oda eşimle pazar gunu cok acık ıcıyorum canım. Ama gorumcem de hamıle o sureklı ıcıyor sabah aksam içiyor. Demı falanda normal ıcıyor yanı şaşırıyorumKizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Anladım canım benim de 26 nisan kontrol 16 haftalık olacak bakalım ne dicek şimdilik kızOğlum var.
Net bisi demedi canim bebek icinde
16. Haftada net söylerim dedi.
Akşam bende o siteye bakmıştım ama fiyatlar farklı hep siz ne kadara aldınız ? Bir de aklım hep o modeldeydi ama bakınırken başka gördüm fikrim değişti kararsız kaldım aynı satıcıda ikiside varsa ikisinide sipariş veririm ama hangi satıcı güvenilir onu da bilmiyorumYa sorma e bebekten falan baktik cok pahali hani bide sonra kullanilacak gibide degil modeller ali exptende hic alisveris yapmamistim denk geldim alayim ancak 1 aya gelir dedim ve sonra herkeste bu cantalardan gormeye basladim iyi ki almisim diyorum simdi :) ben bordo sectim kiz erkek diye degil sonra kendimde kullanirim
Sorun olmazmis canim. Iste Allahin takdiri can verdi yine tekrar aldi. Duruyor kardeslerinin yaninda.Allah bılır cnm ondan baska ne dersen de bellımı olur buu ısler hayırlısıyla dıgar ıns eee senın dıger bebek dıguma kdr kalırsa sıkıntı olmazmıymıs cnm
anladim canimBenim ve eşimin baş harfleri =) O mesajı yazdığımda sevgiliydik çıkmaya başladığımız tarih ve baş harflerimizi yazmıştımaktif şekilde söz nişan topiklerinde geziyordum
ben bol yesil yaprakli sebze yiyorum ancak oyle care bulabildim canim. Bol bol maydonoz salatalik biber bunlar rahatlatiyor.Kızlar konu açtım ama cvp yazan yok bide size sorayım dedim aşırı şişkinliğim var beni çok rahatsız ediyor az da yiyorum ama bu gaz beni mahvetti aynı problemi yaşayıp çare bulan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
ben baktim bulamadim neden bende yok acaba?Gözden kaçmıştır belki canim benimde bilgim yok hic. 22.2 çıkmış erkek olur kiz olur cok onwmlibdegil bugun tarama testlerimiz de iyi cikti şükür
Canim ikili taramada ki serbest beta hcg değeri var o
Bende niye yokkiBenim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr
Söylediğinde bakarız gerçekten de etkili mi
Anladim. Yok ev temizligi icjn kadin cagiriyorum zaten oyle iste yaptigim yok esim hallediyor sagolsunCanım korkma allahın izniyle birsey olmaz inşallah bol bol yat iş yapma fazla.
Benimde ense kalınlıkları iyi şükür .ikili tste gerek duymadı ultrasondan takip edeceğim dedi .
ben kupayla gunde 3 4 bardak iciyorum ne yapayim birakamadim.Kizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
zarf seklinde nasil oluyorki anlamadimKizlar citcitli badyler icinde zarf yakalar kullanışliymis.
Oğlumda cok almamıştım ama arkadasim tavsiye etti.
Çıkarması kolay siyir çıkar dedi.
Ahs. 13 sene geçti dile kolay nasil unutmusum.
Ip uçları tüyolar topluyorum :)
Ah yavrum kactane olursa olsun kıyabılırmıyız ne denır cnm ıns dıger yavruların ıyımolur ıns bugunlerı atlatırızSorun olmazmis canim. Iste Allahin takdiri can verdi yine tekrar aldi. Duruyor kardeslerinin yaninda.
anladim canim
ben bol yesil yaprakli sebze yiyorum ancak oyle care bulabildim canim. Bol bol maydonoz salatalik biber bunlar rahatlatiyor.
ben baktim bulamadim neden bende yok acaba?
Bende niye yokki
Anladim. Yok ev temizligi icjn kadin cagiriyorum zaten oyle iste yaptigim yok esim hallediyor sagolsun
ben kupayla gunde 3 4 bardak iciyorum ne yapayim birakamadim.
zarf seklinde nasil oluyorki anlamadim
Bursanın neresindendinAslen evet ama orada yaşamıyorum.
Kizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Hem telaşlı hem heycanlı hem sudan cikmis balik gibiyim.
Sanki hic cocuk buyutmemis gibi hissediyorum.
Yakınlarımda bebek büyütende yok hani surekli gordugum.
Arkadaşlar fikir veriyor boyle sagolsunlar.
Napıcam bakalim.
Okadar unuttum ki.
Korkmuyor degilim.
Ara vermek hem guzel(oglumla doya doya ilgilendim ikiside tek cocuk gibi olacaklar) hem de zor galiba.
Sene sonu ev nasil olacak bizi neler bekliyor surekli hayaller kuruyorum
Kizlar doktora gittim bugun
Cinsiyet belli oldu.Erkekmis.
Kizimin dedigi olduSalikla gelsin insallah
plojovic eline saglik bu arada
Evet bunu görmüştüm bi kişide almıs bundan . Kaç günde geldi canımListeyi olusturunca yazicam canim aklimda ama tabiki tecrubeli annelerinki kulagimiza extra kupe olucaktir :) islak mendil olarak herkes unibaby yenidogan guzel oldugunu soyluyorlar ilk zamanlar saf su ve pamuk kullananlarda var ama kendimiz yasayip gorecegiz artik. Cantayi ali exp. Aldim resminide ekliyorum
Ya canım çok kuru fasulye çekti etrafta kimse pişirmemiş ağlayacağımeşim çıktı dışarı inşallah bulur hiç böyle olmamıştım
Bende içiyorum çay , oğlumda hiç içmedim ama bunda kahvaltıda bir bardak akşamlarıda bir yada iki bardak içebiliyorum eşimle tv izlerkenKizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Bulur canım lokantadan fln :)
Evde varmış gb kokuyor aşerincede :))))
Komik ama değişik bi durum :))))
Bulamazsada yarım saatini almaz düdüklün varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?