2018 Ekim Anneleri

Bu cantalari gördükçe bende sevdim.
Renge karar verirsem bende sipariş verim en kısa zamanda.

Ya sorma e bebekten falan baktik cok pahali hani bide sonra kullanilacak gibide degil modeller ali exptende hic alisveris yapmamistim denk geldim alayim ancak 1 aya gelir dedim ve sonra herkeste bu cantalardan gormeye basladim iyi ki almisim diyorum simdi :) ben bordo sectim kiz erkek diye degil sonra kendimde kullanirim

Iç haznesi baya geniş ve cok gözlü
Olsun 2 sene rahat işimizi görur.
Bende nerden hangi siteden alsam bakiniyorum.
Genelde fiyatlari 130-150 gördüğüm kadariyla.
Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın kuzuyla.

Akşam bende o siteye bakmıştım ama fiyatlar farklı hep siz ne kadara aldınız ? Bir de aklım hep o modeldeydi ama bakınırken başka gördüm fikrim değişti kararsız kaldım aynı satıcıda ikiside varsa ikisinide sipariş veririm ama hangi satıcı güvenilir onu da bilmiyorum

Allah bılır cnm ondan baska ne dersen de bellımı olur buu ısler hayırlısıyla dıgar ıns eee senın dıger bebek dıguma kdr kalırsa sıkıntı olmazmıymıs cnm
Sorun olmazmis canim. Iste Allahin takdiri can verdi yine tekrar aldi. Duruyor kardeslerinin yaninda.
Benim ve eşimin baş harfleri =) O mesajı yazdığımda sevgiliydik çıkmaya başladığımız tarih ve baş harflerimizi yazmıştım aktif şekilde söz nişan topiklerinde geziyordum
anladim canim

ben bol yesil yaprakli sebze yiyorum ancak oyle care bulabildim canim. Bol bol maydonoz salatalik biber bunlar rahatlatiyor.

Gözden kaçmıştır belki canim benimde bilgim yok hic. 22.2 çıkmış erkek olur kiz olur cok onwmlibdegil bugun tarama testlerimiz de iyi cikti şükür

Canim ikili taramada ki serbest beta hcg değeri var o
ben baktim bulamadim neden bende yok acaba?

Benim de 31,1çıkmış bakalım daha cinsiyet söylemedi dr
Söylediğinde bakarız gerçekten de etkili mi
Bende niye yokki

Canım korkma allahın izniyle birsey olmaz inşallah bol bol yat iş yapma fazla.
Benimde ense kalınlıkları iyi şükür .ikili tste gerek duymadı ultrasondan takip edeceğim dedi .
Anladim. Yok ev temizligi icjn kadin cagiriyorum zaten oyle iste yaptigim yok esim hallediyor sagolsun
Kizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
ben kupayla gunde 3 4 bardak iciyorum ne yapayim birakamadim.

zarf seklinde nasil oluyorki anlamadim

Ah yavrum kactane olursa olsun kıyabılırmıyız ne denır cnm ıns dıger yavruların ıyımolur ıns bugunlerı atlatırız

Ben normalde de hiç içmiyordum kahvaltı dahil.Sevmem pek.
Ama bazen canım istiyor özellikle kalabalikta :) 1 cay bardağı içiyorum kahvaltı sonrası olmasına dikkat ediyorum.

Ilkide,ikinciside hepsi baska aslinda.Belki alisik bile olsa insan sonucta buyuk var artik yine de baska durum.
Ara cok olunca ister istemez dusunuyorsundur ama her turlu anneyede en guzel öğretici bebek.Onunla alıştıkça pişiyor insanda.En azindan yine de başına neler geleceğini az çok hatırliyorsundur :)
İlk bebeğin o tahmin bile edilemez şoku başka sanki :)

Kizlar doktora gittim bugun
Cinsiyet belli oldu.Erkekmis.
Kizimin dedigi oldu Salikla gelsin insallah
plojovic eline saglik bu arada

Rica ederim canim.
Seninde gözünaydınnn :)))

Evet bunu görmüştüm bi kişide almıs bundan . Kaç günde geldi canım

Ya canım çok kuru fasulye çekti etrafta kimse pişirmemiş ağlayacağım eşim çıktı dışarı inşallah bulur hiç böyle olmamıştım

Bulur canım lokantadan fln :)
Evde varmış gb kokuyor aşerincede :))))
Komik ama değişik bi durum :))))
Bulamazsada yarım saatini almaz düdüklün varsa

Bende içiyorum çay , oğlumda hiç içmedim ama bunda kahvaltıda bir bardak akşamlarıda bir yada iki bardak içebiliyorum eşimle tv izlerken açık tabiki eskisi gibi tadını alamıyorum zaten

Bende cinsiyeti belli olunca bebişin ona göre alışveriş yaparım erkek olursa oğlumdan herşey var giyinmedikleri çok kıyafet var ilk olduğu için herkes aldı bizde alınca kaldılar hep kaliteli eltim almanyadan çok almıştı koli yapıp gönderdi h&m den çoğu emzirme önlüğü nukun kullanılmamış biberonu bile var emziklerde paketli hiç açılmadı duruyo kundak uyku tulumu hiç kullanılmadı battaniyeler çok fazla çantamı civilden almıştım çok güzel ama keşke sırt çantası olsaymış lohusa pijamalarım bile duruyokadife tulumları çok ama kız olursa yinede bir alışveriş ister eşim herşeyi pembiş alırım diyo hastane çıkışı mutlaka yeniden iki takım alırım en tatlışındaninşallah sağlıkla doğsun miniklerimiz bunlar çok güzel heyecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…